2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

 • 58 982
 • 773
 •   1
Отговори
 • София - Младост 1А
 • Мнения: 2 384
Добре дошли в новата тема на всички бивши, настоящи, бъдещи ученици и техните родители, както и на всички останали, които проявяват интерес към Втора английска езикова гимназия "Томас Джеферсън"!

Тема 1

Официален сайт на 2 АЕГ "Томас Джеферсън"

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ В VIII КЛАС
1. Оригинал на свидетелството за основно образование или на удостоверението за признато основно образование за учениците от училища на чужди държави.
2. Имунизационен паспорт с отразени ваксини по дати на имунизациите.
3. Служебна бележка за резултатите от положените изпити за НВО.
4. Акт за раждане /копие/.

Документи, които се предоставят на място от Комисията във Втора АЕГ „Т. Джеферсън“:
√ Заявление до директора;
√ Справка за новоприет ученик;
√ Декларация-съгласие за обработване на лични данни.

Нова прием, нова учебна 2019-2020 година!
Късмет!

# 1
 • София
 • Мнения: 3 688
Пу първа Simple Smile
Днес записахме детето.
Официално ще бъде ученик в 8Ж
Полатихме учебниците по АЕ и поръчахме униформа.

Благодаря за новата тема дано да бъде на късмет на всички!

# 2
 • София - Младост 1А
 • Мнения: 2 384
Пу първа Simple Smile
Днес записахме детето.
Официално ще бъде ученик в 8Ж
Полатихме учебниците по АЕ и поръчахме униформа.

slan4ogled, днес ще запиша младежа, но той не е тук. Има ли проблем записването да стане без детето?
Възможно ли е учебниците и униформата да се поръчат на по-късен етап или трябва да е днес?

# 3
 • Мнения: 1 910
Хайде да ни е на късмет новата тема!
Записани днес 8Б клас, момиче. Ще се радвам да намерим съученици.
Възможно е да се платят по-късно, не питахме за срок до кога.
Поръчах само тениски от униформата. Самата тя е потресващо грозна Sad. Допълнителни елементи към униформата може да поръчаме, когато искаме и през учебната година.

# 4
 • Мнения: 295
Drina, да се опитам да ти отговоря аз. Сутринта се записахме. В 8 "В" сме - АЕ, НЕ, Х и Б. Мисля, че може без детето, въпреки че на документите, които се попълват там я накараха да се подпише тя. Изключително любезни, спокойни и разбрани изглеждат служителите, които записват. Пробвайте, не вярвам да ви върнат. Може би само за униформите ще ви кажат кога да отиде, за да премери и да се поръчат. Учебниците можеш да платиш и без детето - 291 лв. са. Очевидно ще сме в един клас. ще се запознаем на родителската септември.
И благодаря за темичката!

# 5
 • София - Младост 1А
 • Мнения: 2 384
Благодаря ви galia_mi и merrynem!
Аз също ще дам обратна връзка за каквото се сетя да попитам днес.

За записващите се: работното време за записване на нови ученици, днес и в понеделник е от 08:30 - 18:30.

# 6
 • Мнения: 236
Хоп в новата тема, момчето се записа днес в 8Е, много си хареса училището и обстановката. Дано имат късмет децата ни и си намерят добри приятели

# 7
 • Мнения: 713
Drina, благодарности за новата тема! Flowers Hibiscus

В нея се записвам и аз. Младеж, избрал си за първо желание паралелка от тази гимназия. Приет и вече записан. По напълно случайно стечение на обстоятелствата ще са три момчета приятели от бившия клас в новия, надявам се да е за добро!
Платени учебници и униформа.
Няма да успеем да отидем на първата родителска среща, така, че ще съм благодарна на информация и тук в темата.
Не винаги успявам да пиша редовно във форума, на "приливи и отливи" съм, но се старая поне да следя информацията. Ще се радвам темата да живне и ще гледам по-активно да се включвам и аз Simple Smile Винаги се отзовавам и на лични.

На добър час на децата ни!

И един въпрос към майките на по-големи деца. Последно кой електронен дневник използва гимназията? В миналата тема имаше коментари, че ще бъде сменен.

# 8
 • София
 • Мнения: 3 688
Drina,вече са ти отговорили Simple Smile
Момичета сигурно е коментирано по-рано,но кога се очаква да бъде първата родителска среща за предстоящата учебна година?

И аз имам въпрос към родителите на по-големи деца,някой вече щамповал ли е тениски извън тези,които се поръчват в училището.
Материята на тесниките днес не ми се видя много качествена.

# 9
 • Мнения: 713
Тениските и на мен не ми харесаха. Освен това най-малкия размер, който предложиха "S" беше доооста голям на сина ми, защото той на този етап е среден на ръст, но много слаб. Надявам се да се свият след някое и друго пране и сушилня Crazy

И аз ще съм благодарна да споделите опции и места за щамповане  или избродиране на емблеми за следващите години. Иначе се чудя, като се съсипе тениската, дали не може да се изреже емблемата, подлепи и пришие на нова тениска  newsm78

# 10
 • Мнения: 72
Скрит текст:
Тениските и на мен не ми харесаха. Освен това най-малкия размер, който предложиха "S" беше доооста голям на сина ми, защото той на този етап е среден на ръст, но много слаб. Надявам се да се свият след някое и друго пране и сушилня Crazy

И аз ще съм благодарна да споделите опции и места за щамповане  или избродиране на емблеми за следващите години. Иначе се чудя, като се съсипе тениската, дали не може да се изреже емблемата, подлепи и пришие на нова тениска  newsm78

Чудесна идея! Сега гледам тениската. Избродирана е директно върху нея. Ако се внимава може да се отреже и да я зашия на друга. Тениските се амортизират барзо. Приличат на парцал след една година въпреки, че купих 5.

И един въпрос към майките на по-големи деца. Последно кой електронен дневник използва гимназията? В миналата тема имаше коментари, че ще бъде сменен.

Shkolo  Много удобно !

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 18:38 от bubanka

# 11
 • Мнения: 713
Благодаря, shkolo-то си го познаваме, супер че се е запазило, струва ми се, че е по-добрата платформа за електронен дневник... такова е инфото и от сайта им, но имаше коментари, че щяло да бъде сменено и ми беше любопитно дали наистина са го сменили и информацията не е актуална.

# 12
 • София
 • Мнения: 3 688
В предишното училище на сина ми използват Shkolo,много е удобно.
Въпреки,че децата ми са в различни училища мога да ги следя в една платформа.

Дано имат практика редовно да попълват оценки,съобщения и отъствия в него.

# 13
 • Мнения: 295
Тениските определено не са от качествена материя. Аз също мисля вариант да й купя същия тип, но от по-качествена материя, а иначе ще видя емблемата и ще го мисля - дали с изрязване, дали с бродиране или като лепенка - ще реша като ги видя и ще сподяля идеи. Ризата горе-долу, но сакото е ужасно - и като кройка, и като материя, и като цвят. Не сме ги платили още, че уж си мислех че имам пари, а то не ми стигнаха някакви си 10 лева.
За родителската среща питах и ми казаха, че ще е в началото на септември, каквото и да значи това.

# 14
 • София
 • Мнения: 11 702
Честита ви нова тема! Аз ще ви наглеждам понякога, като майка на вече завършил ученик на гимназията. Wink

Тениските са кофти, но може да се купят подобни и да се пришие емблемата. А и да не се пришие, едва ли някой ще обърне внимание или ще направи проблем. Официалната униформа изобщо няма да я използвате. Я се облече 1-2 пъти /в началото/, я не. Ако сте взели само сако, не купувайте нищо друго - всяка светла риза върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт