Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 421
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 675
Едва се сдържам да не припомня нечии изпълнения от недалечното минало. Свободни сте да не харесвате Теа и да предпочитате Александра, но е смешно да приписвате на втората качества, които не просто не притежава, ами е пълната противоположност.
И не говоря за красота. А по този - въпрос: онзи ден скачахме на мадамата с картите, сега вие съпоставяте две жени и декларирате коя бледнеела, коя била по-красива и коя какво излъчва. Неуместно е.

# 676
  • Пловдив
Любомир е уникален, изгледах последното видео хареса ми. Този Слави не ми вдъхва доверие, по случайност получих първата му книга като подарък, нищо ново уикипедия яко беше играла там 🤷‍♀️ от тогава ми е анти доста. Ама и тоя Любо по- добре разследва и от полиция 🙈

# 677
Браво на Любо, много ме радва Joy

Sunflower, има ги тези и като мен, които не харесват И Александра, точно заради онези изпълнения. Видях я веднъж в един мол - много е хубава на живо - но дотам. Може да е готина, но онова другото ми бърка в органите. Но съм го писала това поне 2 пъти и нямах намерение да обяснявам пак, че не ги харесвам с Даниел.

# 678
Бих гледала видеото на Любо, ама за тоя Слави не знам почти нищо, само каквото съм попрочела из темата... и не знам дали ще ми е интересно. Иначе, на Любо клиповете ми харесват много. Има моменти, в които малко пресолява манджата, но като цяло дозата нормалност, която излъчва е достатъчна да ми е симпатичен. Още от Къртицата го харесвам.

Мама модел&татко клоун дори не ги гледам аз, не ги и коментирам особено. Евтини циркаджии са ми още от историята с пръста. Това, което Богданска си причини е под представите ми за самоуважение. Нито са ми сладки, нито са ми забавни. Не съм убедена, че Александра има нещо много повече от Тея, като капацитети са доста близки.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 13:52 от Бона

# 679
И аз мисля, че на Александра се приписват качества, които... незнам...не заслужава. За мен Александра се нагажда според мъжа с който е, връзва се на глупостите на Дани точно защото няма кой знае каква индивидуалност и характер, (да не забравяме все пак каво унижение преглътна от мъжа с който е и на който роди дете) не виждам нито едната нито другата да изпъква с кой знае какво над повечето жени на тяхната  възраст- образование, работа, фитнес, малки деца, дълги коси Simple Smile, ами че 90 процента от жените около мен са така - работят си или са в майчинство, спортуват, изглеждат добре, (не са по корици, но това не значи, че не са красиви), грижат се за семействата си...Не виждам нито едната нито другата защо трябват да се величаят или съпоставят една с друга...

# 680
Извинявам се, но тъй като аз не гледам Биг Брадър, може ли някой да каже с 2 думи какви са им били изпълненията на Алекс и Дани там?
Търсих в нета, но основно се върти драмата около оня пръст и "изневярата" на Алекс. Което за мен пак беше режисирано с цел ПР.
Като цяло моето впечатление за тях е, че са се намерили - и двамата доста се допълват. Дани наистина се смее като напушена маймуна и ми е смешен. Алекс е позитивна и много красива.

# 681
Снощи Ипси беше качила снимки на майка си и написала кой набор е, явно чете бг мама. Днес виното е изветряло и ги е изтрила,за комуникационен експерт доста тъпа постъпка...

# 682
Снощи Ипси беше качила снимки на майка си и написала кой набор е, явно чете бг мама. Днес виното е изветряло и ги е изтрила,за комуникационен експерт доста тъпа постъпка...
Това ще да е в отговор на моя коментар. Мисля, че само аз бях писала нещо от сорта "как ли изглеждат нейната майка и баба".
Не съм искала да засегна двете жени по никакъв начин, но ми беше интересно дали обръжението на Ипси е все с визията на Джей Ло. Не я следя, така че не съм видяла сторито. Ако има да каже нещо на потребителките в бг-мама, по-добре да го каже тук. Ще получи и отговор.

# 683
Аз сравних Александра и Теа и ги сравнявам като излъчване и поведение.
Интересно ми е втората точно с какво е начело на онази класация и каква точно ангажираност има? Не казвам, че Алекс има, нали, да не скочите

# 684
Аз не ги следя тези двойки, но естествено не живея в пещера и съм в час с глупостите от миналото на Петканови. Моето мнение е,че са направили големи глупости, обаче са си изсърбали попарата и не мисля, че им е било лесно да си понесат последиците. Също мисля, че се обичат, работят си, изкарват си пари, не лежат на чужда слава и т.н. И да, то погледнато от страни никой не прави нищо особено, но пр. Кардашиан едно време да не правеха нещо особено. То идеята е да правиш прости неща, но да изкараш пари, но и за това човек трябва да има гащи. Мисълта ми е, че има хора, които след такива неща не се отърсват и се задълбават супер много, има и такива, които успяват да извлекат най-доброто от гадната ситуация, в която се намират. Това разбира се си е моето мнение, колкото хора сме, толкова и мнения  Simple Smile

# 685
Изгледах видеото на Любо, добре му сипа мусака на този самозабравил се очилатко.

Данчо от "Наука и критично мислене" също сигурно доста се е изкефил, той има вражда с Клашъра от доста време.

# 686
VanillaPumpkin и аз ѝ проверих ангажираността на Тейченския инстаграм - наистина е такъв... Съотношение на коментари, лайкове и общ брой последователи...
Много ми е странно с какво толкова е интересна тази Тейка, че е с толкова висока ангажираност и толкова много последователи...

# 687
Аа така ли се определяла “ангажираност”. Аз имам една позната в инстаграм, редовно полуголи снимки качва и има яка ангажираност.

# 688
А какво казва тоз Любо за Слави? Никога не съм го харесвала, всичко му е от статийки и уикито. Самата аз се интересувам от такива тематики и чета, не ми е нужно да му гледам клиповете, пък и ми е доста антипатичен и ме нерви.

# 689
Като казах Ванче, сега погледнах и видях, че е спряла с онова безумие от три поредни серии с еднакви снимки.
Сега явно експериментира с обективи. Докарала се е с ръст на баскетболистка на последните фотки, а главата с размер на карфица 😳
Скрит текст:

Хич не е спряла, и във въпросния пост са 3 еднакви снимки. 😃

Правя си следобедно кафе и сядам с видеото на Любо 🍿
С този Слави и аз не съм много запозната, но лятото в онази история с глобата не ми остави добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт