Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 680
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 135
На мен не ми е чак секси, но може би има някаква харизма. Не всички мъже са свежи, атлетични, супер-мега-яките титани здрави, ама се влюбваме в нещо, нали Wink

# 3 136
Какво толкова му харесвате на Любо с тоз увехнал вид, на моменти чак болен ми изглежда.

Аз лично не го гледам заради външния му вид...

# 3 137
Нито пък аз. Но ако някои го гледат заради това, няма лошо.

# 3 138
Хич не ми е увехнал 😂 🤤 може да качи някое килце, няма да му се отрази зле, ама това ще стане с помощта на някоя змия 🐍 - мусакаджийка (Морковче, давай с теб сме😁)
Почувствах се полЪскана, че бях спомената в това умопомрачително видео 😂

На мен ми беше забавно видеото, ще чакам и друго за някоя инфлуцка, това вече ще бъде интересно.
Хинт: Герганчето или Пепка 😜

# 3 139
Хич не ми е забавен Любо, явно не ми е развито чувството за хумор... Не разбирам и прехласването по него стил 13-годишни въздишащи по Джъстин Бийбър. Въобще не ми е quality content това, което прави. По-скоро бих си причинила едночасово видео на Ивана, даже.

Статията на Надя я прочетох и... еми то по-разочарована вече няма и как да стана. Жалко.

# 3 140
Смея да твърдя, че имам чувство за хумор, както и такова за самоирония.
Това не променя факта, че, за мен, видеото е подигравателно и иронично към темата. Чувствам се поласкана, че НЕ съм спомената /цитирана и моля да си остане така. 👍😎

# 3 141
Умно момче е Любо, но можеше да не изтрещява излишно, а да прочете и кофти коментарите, визирам Кактус и себе си, без да има подобни лиготии.
Останах с впечатление, че автоматично асоциира бгмамите първосигнално.
Представа няма, че много нито са мами, нито омъжени😜😄

# 3 142
Каканашева да не мисли пак да се събира с любимия ? Може и да е намерила нов, с когото да се инати Laughing
Скрит текст:

# 3 143
Всички се бъзикат с бг мама това и онова,но когато търсеш инфо на български и в повечето случаи какво ти излиза на челните позиции - бг мама.

# 3 144
Всички се бъзикат с бг мама това и онова,но когато търсеш инфо на български и в повечето случаи какво ти излиза на челните позиции - бг мама.
Не е вярно - излиза видео на Пепе. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 145
Е ,тя ако не е бг майката на всички бг майки Joy тогава кой,а?
Пак е бг мама.
Това е институция.Joy

# 3 146
Момичета, някоя от вас да е запозната, защо Стефи, Стан и Гергучито си “разделиха  пътищата” ( по думите на Гергучи)

# 3 147
Не мисля, че Любо е иронизирал, даже е много премерено видеото. Ако иска да осмива форума, определено има за какво да се хване. Simple Smile

# 3 148
Влогърът Чефо купонясва в последното си видео на Тенерифе,а не беше ли там онзи хотел,който го затвориха под карантина...AnguishedНаистина им се чудя на хладнокръвието на някои хора.
Или може би кадрите са от по-отдавна?
Слави направи тур на офиса си в новото си видео и трябва да му се признае,че е професионалист.Инвестира явно в много и разнообразни техники.Че и съвестно си пази фенартове и всякакви други джунджурии,които му пращат абонатчетата.Ако е шмекер,играе си ролята за пред тях наистина добре.
Не знам,ако имах дете и то беше запалено по Слави,как щях да постъпя,имайки съмненията,които имам вече.Но едно е ясно,че неподходящите и вредни влияния,докато човек е малък,могат да имат много негативни последици в бъдеще.И че родителите трябва да втълпяват на децата си,че не всеки на вид добронамерен и готин непременно им мисли доброто.Още повече,че много хора гледат най-вече интереса си и заради него биха ги използвали.

# 3 149
Аз разбрах последната част от видеото(мяткането,импровизацията на брейк и хленченето) в отговор на коментарите,че преиграва,та го демонстрира де.
Забавен беше,очаквах по-изчерпателно видео,но и това е ок,даде и гласност на темата,но някакси ми липсва Любо от преди,с предишният декор,малко особняк...снимащ сам,а сега си има "персонал",нов декор,градира,но нз,то угодия все нямаме Grinning
Тренирала съм 2 г.брейк танци в далечните години,та се посмях на тази част.
На Валериту видеото беше хубаво,хубаво оформление,Мартин "изревава" на моменти в магарешки стил,а мм ме пита сериозно ли това бил мъж,счуло му се като жена.

Общи условия

Активация на акаунт