Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 579
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 255
  • MJF
Тейчетата да се радват, че фокуса на темата е изместена към господин Жечев.
Отново много тъпи изречения към последователите в снощното стори. Не знам Наум как не се срамува понякога от поведението на тази Теа. Страшна надувка. И се чудела нашата какво трето да запише - Консерваторията или ветеринарна медицина. Това трябва да е майтап и да е смешно явно :X Не разбирам на какво отгоре й е това самочувствие.

# 3 256
Не съм останала с впечатление, че коментиращи тук искат от Любо да направи видео за темата. Доколкото разбрах, единият призив беше да се включи в темата, а другият - да направи разобличаващи видеа за някои инфлуенсърки като например Гера Гучито.

На Пепе гривната PHS може и да е заради партньорствата й с марката Филипс Simple Smile

Савина Джелатова не е ли вегански вегетарианец? Но като има покана за хапване на аванта, е първа писта в ресторантза стекове. Самият факт, че Полина е толкова близка с тази кукава особа говори доста за това каква е самата Полина като човек.

# 3 257
На мен също ми хареса аутфита на Пепе. За разлика от Поля - нито полото ми харесва как стои с полата /иначе по отделно са хубави/, нито пък тия черни кубинки се връзват с тях.

Но защо на снимката пише couples?
нали Филети бяха недвойка. 😂

# 3 258
На Пепе облеклото ѝ е добре, самия бумеранг е нелеп, с тва кикерчене нейното толкова омръзна. Иначе ми е много смешно Поля с нейното “couples”, двойките само преди няколко месеца бяха в друга конфигурация, когато Пепе и Филип 2 заминаваха за Рим и Поля и нейния им избираха дрехи

# 3 259
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E,кой пък толкова въздиша по Любчо?
3-4 споделиха,че го намират за секси,няма нужда от общ знаменател на всички вписващи в темата.Останалата част го гледаме(броя себе си в това число),защото е забавен и различен от масата бг ютубъри.Всичките копират от големците(теми за видеа,снимки,грим...) докато съдържанието на Любо си е негова идея.Също така на мен специално хумора му много ми харесва.Темата въобще не е била да подиграва форума,напротив,дори му е приятно цялото това внимание,при това придружено с кликове на видеото. Money
На 32г е,зодия Водолей.Изглежда си ок,чак пък болнав...

Валентина,как точно се гласува? Виждам само "лайкване" и "шерване" ?

Сега ще изгледам Анелия,на мен ми допада,защото е естествена.Нищо няма да научим от нея,но поне не снима с розови филтри.

# 3 260
Малко се преекспонира това за Любо Simple Smile
Според мен ще е добре да направи някое смешно клипче за Гана Гучито... Само си я представям как отговаря на въпросите му, както беше със Слави...

Много ми е странно как Пепе и Ф3 вече открито показват връзката си. Толкова криене беше....
Според мен Ф3 доста ще страда, изглежда добро момче, а Пепка си е вампир.
Като го написах и се замислих дали пък Ф2 не е видял истинското ѝ лице и затова толкова да бягаше и да не искаше да остава тук... Като знае какво ще му е бъдещето с нея, надали е бил много ентусиазиран да се установява в БГ... Може би просто е седял заради децата. Не искам да го оправдавам, просто си мисля...

# 3 261
Отвратително чекнене от Пепа. Отново.

# 3 262
Скрит текст:

Как да го коментирам това стори? То е потресающо! HBO се излагат с тия...гости. Сериалът е прекрасен, глътка свеж въздух и те кара да се замислиш за човешките взаимотношения...и тези ли трябва да го промотират? Пълен абсурд.

# 3 263
Аз пък бях напълно убедена, че видеото на Жечев (той подсказа, че подготвя такова) ще е по-скоро свързано неговото присъствие тук, отколкото такова, което някои потебителки очакваха, доволно потривайки ръце, как едва ли не ще направи на пух и прах определени инфлуенсърки/влогърки и т.н.
Жечев е интелигентно момче и едва ли би се захванал с махленско-клюкарски истории.

# 3 264
Оф, Кожа е нелепа! Като майка им е до Полина и Пепе.
Магисан като излизат поне можеха да отидат някъде само двамата, с не на събитие с други квачки

# 3 265
Маги пак е пълна досада.

# 3 266
  • София
Пепе е най-добре облечени. Коца и Поля не ми харесват.

# 3 267
И леля Коца и тя. Като майка им е на другите две.

# 3 268
Някои като родят и изглубяват тотално. С пълна сила важи за Маги.

# 3 269
Кой сериал промотират трите грации?
ХБО маркетинга е голяма дупка, помня как поканиха Пепка на премиерата на последния сезон на GOT, a тя милата, не беше гледала нито една серия до този момент. Ама нали има там събитие, кетъринг, подаръци, соушъл нетуъркинг, дреме ти, че грам не се вълнува от темата на събитието.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 22:52 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт