Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 552
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 285
Аз много се чудих да коментирам ли на Маги видеото, притеснявам се да не бъда погрешно разбрана. За момента темата за дечица ми е далечна, в никакъв случай не знам всичко, нито се имам за свръхинформирана, но истински се потресох от „факт №1”. И не е момче/мъж, нито малко момиче, а зряла жена, която е забременяла планирано. Доста от нещата меко казано ме учудиха, че се представят като непознати. Не знам, все пак някаква обща здравна култура.. Аз не разбирам и самата логика да си мислиш, че не може да стане от един път, ако си наясно как се случва зачеването. Какво може да те накара да си помислиш, че няма начин да се случи от първия път? Да не задълбавам, че не знам дали се изразявам правилно. Бях с други впечатления за нея.

# 3 286
Маги се опитваше да е забавна явно. Аз съм сигурна, че много жени не знаят нещата, които и тя не е знаела. Само отворете темата за смешните въпроси тука. Но мнението ми за нея много се промени в негативна посока.

# 3 287
Косата на Полина е ужасна, не прави добра реклама на Дуписима. Според мен този жълт цвят и това ярко червило никак не ѝ отиват. Аз също забелязвам разлика във веждите, но очилата също не ѝ отиват. Преди изглеждаше по-добре.
Скрит текст:

# 3 288
Аз по принцип не съм фен на нюанс тип „изгоряло” русо, но явно се харесва. А веждите боядисвани ли са, микроблекдинг ли е? Цялото й излъчване е доста различно.

# 3 289
Преждевременно се е докарала като руска тетка🤣

# 3 290
На тази снимка Поля изглежда 40 годишна руска даскалица. Тотално е загубила свежестта си.
Ако Любомир искаше да иронизира или да се подиграе, щеше да се разбере. Еднозначно.
Гане, в очите на всички да си перфектна, викаш ...милата, слез на земята. Тоя приятел, дето го цитираш онзи от 8 годишната връзка ли е, или някой въображаем? Защото тия 456 реда звучат като преписани от teenproblem.net. Малко си пораснала за тия плоски разсъждения - по прилягат на 12 годишно.
"Аутфитът" на Пепелджийска не ми харесва. Изключително неудобство изпитвам като ги гледам с този Бийтъл. Как ги избира все с тия кретенски прически не знам. Ще видим колко ще е лав...да не го преструктурира и него след година.

# 3 291
Вече може да се сканирате в Иг дали сте носители на вирОс,видях го в стори на Валериту.
Леля Коцка е супер мадама- фигурален мрежест чорап  с чизми,къси панталони и поло,че и големи обеци с мотив като полото.Получава моето стимулиращо-нье!
Не се сърди,човече-много благодаря за канала,не отлепям очи,много интересен,идеен.
А кои са Деси и Даниела,пак предполагам занимаващи се с интериор,ремонти,моля за линк,че не ги намирам в тубата?

# 3 292
Полина това поло трябва да спре да го носи. Ужасно е. Още помня как се беше надула в него, докато беше бременна и ..Абе , кофти идея беше

# 3 293
Breedlove,
Преди преструктурирането трябва да му роди поне 1 дете Joy все пак е Пепе.
Може да снима раждане във вода с 3тото или да направи лайв направо... Ще има доста материал за видеоклиповете си.

# 3 294
Антоанета пак ли е woman in love 😄😄😄

# 3 295
Тя явно не е спирала, просто е преструктурирала участникът в уравнението🤣 и то пак е вярно,щото пак е филип, мнали...

# 3 296
Хайде и аз на претоплената манджа, че чак сега гледах видеото на Кремена-Любо 😂 Не че беше най-смешното на света, но и не ми се стори подигравателно, мисля, че съвсем точно си е в тона на самата тема, където има и сериозни, и забавни, и абсурдни, и супер преувеличени коментари.Темата е за забавление, все пак. Мисля, че щеше да е по-забавно да включи коментари и за други влогъри, малко дотегна с "обидената" втора част. И нямаше гиваЛей, голям пропуск!

# 3 297
Видеото на Маги беше разтоварващо, но не и толкова информативно. За някои неща и аз се изненадах, че ги разбира за първи път. Като стигна частта за прегледите, на които бременната има право казва, че всеки месец се полагали от ЗК, а това хич не вярно, но това е друга тема. Grin

Полина не изглежда добре на последната снимка. 🤷♀

# 3 298
На мен ли така ми се струва или Филяка е с нова прическа? Изглежда доста по-добре.

# 3 299
Това е същата прическа, но в стил "мама ме среса за завършването на пети клас"
😂

Общи условия

Активация на акаунт