Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 471
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 465
Значително повече щях да й следя нещата, ако не беше свързана с тая пропаганда Херба Лайф, там вече като разбрах за тях и хич не ми допадна, но явно покрай нейния човек,  който е доста навътре в системата им, се занимава.
Хубав й е новият нос, но няма характерност и за мен поне е загуба. Нз как ще й се отрази това на връзката, мисля, че не е съвсем спокойна там, дано е само преиграване във видеата й и демонстрация,  едва ли не аз го обичам повече, отколкото той мен и чакам да.се.сети за пръстен.

# 3 466
  • Някъде там
Спам бяха коментарите на някои от нас, за това е трито.
Йоко не я гледам. Едно видео пуснах и я спрях веднага, също като Галя, всичко в нея ме дразни и не я следя изобщо.
Само в иг,но там следя много хора и рядко стигам до историите и снимките на всички.
.
Русичката Йоана понякога много ме разочарова, но пак си я гледам.

Откакто гледах пукането на балона на Лина, постоянно ми изкачат такива клипчета та с тях се забавлявам за разтоварване с превъртане са приятни, нещо ми доскучаха други клипове.
https://youtu.be/9ca8ThA83fE

# 3 467
Хербалайф не е ли някакъв мултилевъл маркетинг? И не бяха ли те, които обяснявяха, че всички дебели жени просто се тъпчели много? Нещо такова ми се върти из главата.
Мултилевел маркетинг, да. Свързани са с не един скандал и с няколко дела. Много са ми неприятни всички замесени в тази схема. Йоанна и нейния не са изключение.

# 3 468
Не мисля, че има нещо лошо човек да се оперира, ако не харесва нещо в себе си.
За носните прегради-доста хора имат изкривяване, включително и аз , изобщо не е приятно, на мен ми пречи на дишането, но не събирам смелост да ги оправя. Ако св реша с кеф бих си махнала и малка гърбица на носа.

# 3 469
Не мисля, че има нещо лошо човек да се оперира, ако не харесва нещо в себе си.
За носните прегради-доста хора имат изкривяване, включително и аз , изобщо не е приятно, на мен ми пречи на дишането, но не събирам смелост да ги оправя. Ако св реша с кеф бих си махнала и малка гърбица на носа.
Аз също имам изкривена носна преграда и насока за операция по тоя повод. Но не ми се минава през това честно казано, макар че пак казвам профилът ми не си го харесвам, и не че не е актуален, просто крив нос не ми е лицеприятен по принцип. Членувам в групата за ринопластика във фб и там постоянно има снимки, въпроси, и наистина много хора си правят, не очаквах.
Ама защо така почти всички спряха с видеата, тип какво си купих, или впечатления от дадени продукти, само в иг ли са нещата, там е лесното,  и рекламата, и парата.
Пепе много си прилича с Филяка, дано са щастливи. Полина ми става все по-антипатична, на една плоскост  с онова недоразумение Савина.

# 3 470
Всъщност видеото на Йоана би могло да бъде много полезно.
Когато аз търсех инфо, разчитах само на чужди влогърки, защото няма почти нищо на БГ. Според мен Йоана можеше да включи много повече детайли, да обясни какви са били спецификите на процедурата и за какво да се подготвят момичетата (и някои момчета).
Може би ще е добре да ѝ дам някои идеи, защото кореспондирайки с момичета, на които им предстои тази процедура, според мен определено би им било полезно по-подробно видео.

Не съм много съгласна с някои от мненията на девойките тук - както хората, които си слагат брекети, за да си оправят захапката и да храносмилат по-добре, го правят основно, за да си подобрят външния вид, по същия начин се прави и септоринопластиката.

Много е рано да се коментира носът на Йоана, защото той се променя с часове буквално и придобива горе-долу окончателен вид чак на първата година. Според мен ще е по-хубава, защото турския ѝ хирург Мирза Фират е сред най-добрите.

Подкрепям всяко момиче, което желае да подобри външния си вид, особено, когато засяга здравето. Ако можем, нека да се развиваме, а не да се смиряваме с наследствени дефекти или придобити такива вследствие на инциденти. Heart

# 3 471
Защото по - лесно се изкарват пари от ПР пратки със снимка, отколкото с видео, а и все пак да си инфлуенсър е истинска професия .И те са хора, трябва да почиват от влогмас.

# 3 472
Йокото без съмнение е хубава жена. Преди и след операцията, все е хубава. Който иска - нека се оперира, без значение мотивите. Обаче вулгарните и снимки в инстаграм...

# 3 473
Коментарите са такива, защото всяка втора се оправдава с изкривена носна преграда.
Което наистина може да е често срещано и да налага интервенция, но почти не съм чувала някоя да каже, че е имала кофти нос и просто е решила да го промени.
Няма нищо лошо да не харесваш нещо в себе си и да го подобриш /в границите на разумното/. Повечето обаче сякаш ги е срам да си признаят и си търсят някакво оправдание да легнат под ножа.

# 3 474
Да, но наистина много хора имат такъв проблем , много хора и не знаят, докато не отидат на лекар.

# 3 475
Добре де, защо е писала в био-то си botox free, sillicone free, extensions free? Обикновено хората си пишат някакви глупости от типа на dreamer (Ивана), traveller, animal lover, mom и т.н. Нима филърите не се считат за корекция? Така че не разбирам какво е това изтъкване на натурална уж красота. Очевидно госпожата страда от комплекси или липса на внимание, за това са и предизвикателните снимки с разкрачени пози и полу-отворена уста.

# 3 476
Така е, Ванилка, хората все търсят оправдания...
Не са толкова много случаите, в които има сериозен проблем. Но когато ги има, наистина трябва да му се обърне внимание, защото неправилното дишане може да доведе до доста проблеми.

Вероятно на Йоана ѝ е било доста трудно всеки ден да гледа в огледалото окипазения си нос и да осъзнава грешния си избор на хирург.

pink_panda, за 1 път я гледах и разбрах, че тя много се гордее с хубавата си кожа и коса, които били благодарение на хранителния ѝ режим, а не на разкрасителни процедури....

# 3 477
Аз не съм се интересувала от темата, както казах, предполагам, че наистина се среща такъв проблем често, но и често се преексонира с него.
Като чуя за стотен път как някоя не искала да се оперира, но се наложило поради медицински проблем и след това излезе с изпилен нос до неузнаваемост а ла Майкъл Джексън, ми става смешно. Всички се оперират поради здравословен проблем и при всички е стеснена носна преграда, друга диагноза няма.
Същото като секциото и тесния таз.
Не казвам, че не се случва, просто понякога се прекалява.

# 3 478
Само като видя някой да си пише колко е фрий от корекци, но всъщност има и си прави, ми става ясно за какви комплекси иде реч. Така и със “секси” снимките и. Не знам дали се мъчи да се докаже на себе си или на публиката.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 10:57 от Welt

# 3 479
Скрит текст:
Малко оффтопик:
Реално почти всеки има изкривена носна преграда. Имало е схема оперираните в БГ да доплащат малко отгоре, за да им направят я чип нос, я да им махнат гърбица..... и после как да няма такива мнения...
Аз също използвам девиацията като причина, когато го споделям с хора, които знам, че ще ме осъдят и няма да ме разберат.

Общи условия

Активация на акаунт