На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 94 708
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Някой купувал ли е катранен сапун и от къде?

# 106
Има го и двата базара, под Селимието, и в Алито,  както и в малките магазинчета по чаршията.

# 107
Днес отворих петмез собствената марка на Migros, в буркан 780. Не ми хареса. Прегорял вкус има. Чудя се какво да го правя, дайте акъл. Освен за поливане на палачинки, за друго не се сещам.
Купете си тахан и в една чинийка смесете равни количества тахан и петмез. Става много вкусно, намазано на филийка, а е и много полезно

# 108
Как е положението на Лесово напоследък?Чака ли се много заради ремонтите или зависи от трафика само?

# 109
Здравейте, не съм ходила до Одрин цяла една година...искаме да отидем тази събота и неделя, въпросът ми е, че ще пътуваме със служебния автомобил на фирмата в която работи мъжът ми, но е само на български, има ли вариант да ни върнат заради това от границата?

# 110
Здравейте, не съм ходила до Одрин цяла една година...искаме да отидем тази събота и неделя, въпросът ми е, че ще пътуваме със служебния автомобил на фирмата в която работи мъжът ми, но е само на български, има ли вариант да ни върнат заради това от границата?
Голяма е  вероятността да ви върнат, защото турците също искат този документ. Най-добре е да е преведено на английски,  може и на турски.
Ако решите в бъдеще да пътувате и в други страни по-добре е на английски език.
Ето малко инфо по този въпрос:
https://kvasilev.com/business/dvuezichno-palnomostno-za-mps-za-i … izane-v-chujbina/

# 111
  • Стара Загора
Здравейте, извинявам се ако е коментиран въпросът! В неделя работят ли аптеки в Одрин? Благодаря

# 112
  • Димитровград
Да, обикновено две дежурни. За коя неделя ви интересува?
Скрит текст:
За 16.02:

# 113
  • Стара Загора
За тази неделя  16.02.2020. Благодаря за отговора!

# 114
  • Пловдив

Не разбрах дали изобщо има пълномощно или документите са само на български. Ако не трябва задължително пълномощно във вид в който фирмата чрез съпругът ви, упълномощава съпругът Ви. За езиците са ви отговорили

# 115
Вижте хубаво пълномощното дали изобщо става за чужбина Simple Smile На мъжът ми служебната кола я ползваме и като лична, но само за в страната.

# 116
  • Варна
Наскоро в темата се дискутираха турските магазини във Варна. Вчера се отбих в този в кв. Левски по улица Дубровник, точно срещу високия блок, който е студентски общежития. Ами всичко имаше вътре, направо един малък БИМ - перилни препарати, варива, доматено и чушчено пюре около 7 лв. буркана, сирена,сладка, баклави, сладости и т.н.много работи имаше, продавачката е люебезна. Цените бяха естествено по-високи от тези в Турция - примерно 1 лира 60-70ст. Напр. Мехмет кафе беше 3,50 а то е 5 лири. Въпросът е, че ако нещо ви потрябва спешно - може да го намерите. Например аз си търсех боб Мунг - имаше го по 3,90 500 г.

# 117
Не че е по темата, но в София имаме ли турски магазини? Аз се сещам за един на Женския пазар, един щанд в Халите и сладкарниците Пастане, където има и доста продукти...

# 118
  • Русе
Мира Мира, уау! "Добри цени"!
1 буркан пиперково пюре в BIM е 7 лири, срещу 7 лв тук.

# 119
  • Стара Загора
В събота нали работят аптеките в Одрин?

Общи условия

Активация на акаунт