На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 94 838
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Не съм минавала през Лесово, а през КА - само броени пъти и там не съм виждала какви са скенерите, но МТ ми е вече много добре познато.
Скенер има, от нашата страна. Не е за камиони, защото такива не минават от там, но цели автобуси влизат вътре.
От турска страна има скенер за багаж.

# 211
  • Варна
Благодаря! Скъсаха нервите днес на цялата опашка. Сума ти коли на скенер, вкл и хора с малки деца. ММ ще банне дестинацията.

# 212
  • Варна
На Лесово, така ли?
И това в коя посока и кои митничари?
Обикновено подобни акции не са случайни...

# 213
  • Стара Загора
Похвалвам тигана, който взех от Карача след сума ти чудене - добър е доста. За първи път омлета ми не се разкъса и залепна. Дори успях да го обърна без проблем, което се случва за пръв път.

# 214
Ивченце, и аз правя омлета с кокосово масло от доста време, бърканите яйца също.....
Колко струва този тиган?

# 215
  • Варна
Да, днес спираха от турска страна на рентген всяка десета кола може би. Опашка стана огромна, защото се редуват на рентгена кола/ТИР. На връщане пък от бг страна разоварваха цели бусове, коли, каквото им падне. Търсят алкохол, цигари, храна. Скоро няма да си го причиним, но ще ви следя за мнения. Разходка изобщо не си направихме.

# 216
Четох, че намерили бежанци в един автобус. Може би това е причината за засиления контрол.

# 217
  • Стара Загора
Ивченце, и аз правя омлета с кокосово масло от доста време, бърканите яйца също.....
Колко струва този тиган?

Имаше 50 % и купихме 2 на цената на 1 - 110 лири по спомен. Можеше да се избира и от други артикули.

# 218
Благодаря! Скъсаха нервите днес на цялата опашка. Сума ти коли на скенер, вкл и хора с малки деца. ММ ще банне дестинацията.
това на коя митница?

# 219
  • Варна
По-нагоре има отговор...

# 220
  • Варна
За ГКПП Лесово става въпрос.

# 221
Колко струва този тиган?

Имаше 50 % и купихме 2 на цената на 1 - 110 лири по спомен. Можеше да се избира и от други артикули.
И ние за края на тази седмица запазихме 2 нощ в Унисите, много се вълнувам, дано децата да са здрави...
Този тиган изглежда много добре, предполагам ще стане и за палачинки и ако все още са намалени ще се възползвам , благодаря че сподели
Сега се връщам да си запиша другите полезни неща които споделяте
Детски кътове да споделите ?

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 09:55 от ani-ali

# 222
  • Пловдив
Аз наистина не разбирам какъв е проблемът със скенера, ако нямате какво да криете. И на мен ми се наложи миналия месец да минем през него на КА с две малки деца и то вечерта. Да, губиш време, но все пак нямаме право да сме недоволни. Митничарите си вършат работата, обикновено работят по сигнали. Добре е да се знае, че може всеки път да се налага да минеш през такава проверка.
Всъщност, много мога да пиша за това. Но не знам дали има смисъл. Оставам с впечатление, че много от вас го намират за унизително (в групата един господин се жалваше точно заради това).

# 223
  • Варна
Тиганът на Ивченцето е страхотен. През октомври си взех тенджера и тиган от същата серия. След като ги пробвах, моментално съжалих, ще не си взех и останалите. Имам и друг тиган с каменно покритие, но този е по- добър.

# 224
  • ВАРНА
На Малко Търново има ли скенер за камиони и автомобили като на Лесово?

КПП М.Търново е забранено за тежкотоварни возила над 7.5 тона.

От големите само автобусите могат да преминават.

Общи условия

Активация на акаунт