На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 94 833
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • Нови искър
Здравейте,
имам следното питане трябва ми едно лекарство от Турция. Има ли вариант да го поръчам на някой да ми го достави като съответно ще си заплатя за тази услуга?

# 196
  • Варна
Хубаво е да се включите в групата "Лекарства в Турция" във ФБ. Там често има такива въпроси и винаги някой от членовете се отзовава.

# 197
Здравейте,

Включвам се при вас с молба за мнения относно официални и бални рокли. Доколкото съм чела, доста хора си ги купуват от там. Ходили сме предишни години до Одрин, но не ми е било на дневен ред и не съм гледала.
Та, чудя се, дали не са много "ориенталски" моделите, и дали са изгодни, че да се мятаме до там за тоалет за бала на абитуриентката ни.

Има за всеки вкус, според мен - и по-изчистени, и по-натруфени.Ценита са много добри, струва си да разгледате.

# 198
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Включвам се при вас с молба за мнения относно официални и бални рокли. Доколкото съм чела, доста хора си ги купуват от там. Ходили сме предишни години до Одрин, но не ми е било на дневен ред и не съм гледала.
Та, чудя се, дали не са много "ориенталски" моделите, и дали са изгодни, че да се мятаме до там за тоалет за бала на абитуриентката ни.

Има за всеки вкус, според мен - и по-изчистени, и по-натруфени.Ценита са много добри, струва си да разгледате.

И ние миналата година от Одрин взехме абитуриентска рокля на дъщеря ми. Семпла и изчистена, на фона на тукашните цени - доста евтина.  Тя все още много си я харесва.

# 199
Tide е, пера и цветни с него, харесвам аромата и изпирането. Нямам дрехи, които да искам години напред да опазя и нося, не им треперя на цветните, та затова.

# 200
А къде в Одрин можем да намери ме магазин за официални рокли?

# 201
  • Пловдив
А къде в Одрин можем да намери ме магазин за официални рокли?

По главната има магазини в пресечките също. Снимките са от магазин между рибния и петъчния пазар
Скрит текст:

# 202
  • Varna
Alo си е нашенския Tide, който навремето не беше лош прах. И в темата за перилните препарати го хвалят от време на време. Но, доколкото съм запомнила няма вариант за цветно пране.

Има и за цветно пране Ало, аз редовно купувам от години и съм много доволна. Навремето ми го
препоръчаха  и излезе читав продукт.
По рано бях писала за Ало течен за бяло пране.  Любим ми е и с него пера бялото пране. Освен това
аромата му е чудесен и няма нужда да добавям ароматизатор.

# 203
  • Бургас
Делте, как изглежда това Ало течно за бялото?

# 204
  • Варна
От кой по-голям магазин мога да купя това пишмание с шоколад? Има го и във вариант с бял шоколад.

Помня, че в Мигрос и Карфур го нямаше, а някъде по центъра го купихме за проба. Ще са ми нужни повече кутии и предполагам извън централната част цената ще е друга. Такъв опит имахме с шамфъстък от същото магазинче (беше на двойна и отгоре цена).

# 205
https://pastane.bg/produkt/пишмание-в-глазура-от-черен-шоколад-200г-2/

quote author=Blue Turquoise link=topic=1176618.msg40227630#msg40227630 date=1582311562]
От кой по-голям магазин мога да купя това пишмание с шоколад? Има го и във вариант с бял шоколад.

Помня, че в Мигрос и Карфур го нямаше, а някъде по центъра го купихме за проба. Ще са ми нужни повече кутии и предполагам извън централната част цената ще е друга. Такъв опит имахме с шамфъстък от същото магазинче (беше на двойна и отгоре цена).
[/quote]

# 206
  • Велико Търново
Благодаря на всички включили се с насоки за официалните рокли!
Аз мислех да обиколим едни пресечни улички на Сарачлар, но сега ще отидем и на това място между Петъчния и Рибния пазар.

# 207
  • Пловдив
Пишмание има на борсите, на синия пазар, в закритите базари на главната и до Селимие.

# 208
  • here and now
И от мен глас за Ало течен. Не ползвам омекотител, а дори и след сушилнята дрехите си ухаят приятно.
Скрит текст:
Този е за бяло и цветно.

Странно, но не намирам снимка на този, който е само за бяло пране. Сигурна съм, че има такъв, защото последния път едва си "изрових" за цветно, всичко на рафта беше останало само за бяло пране.

# 209
  • Варна
На Малко Търново има ли скенер за камиони и автомобили като на Лесово?

Общи условия

Активация на акаунт