На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 93 292
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте,  бихте ли ми казали дали всичките стават за главоболие ?

# 631
Здравейте,  бихте ли ми казали дали всичките стават за главоболие ?

Да.

# 632
Супрафен е Ибупрофен/Нурофен - от показаните той е в най-малка степен за главоболие, пием го при симптоми на настинка, грип.
Новалгин е най-подходящо за главоболие, а Мажезик при силни болки от различно естество, "тежката артилерия"-пазим си ги за по така болежки.
Аферин не съм пила, но знам, че е много тачен - при грип, хрема..

# 633
Супрафен е Ибупрофен/Нурофен - от показаните той е в най-малка степен за главоболие, пием го при симптоми на настинка, грип.

Това не е така Wink :
https://www.nurofen.bg/s-veti-za-polzvane/s-veti-za-polzvane/kak … 4%8Dva-ibuprofen/

# 634
  • София
Много сте бързи момичета , благодаря ви . Тези лекарства съм ги научила тук , от вас ,но не съм записала кое за какво е , голям пропуск.

# 635
  • Варна
Всички показани се ползват за болки. По реда, в който са показани, са съответно с активни вещества Флурбипрофен, Парацетамол, Метамизол натрий, Ибупрофен. В моята класация (без претенции за меродавност) като сила най-силното би било Майезик, а най-слабото - А-ферин. Обаче ММ примерно, пие само А-ферин, и то в краен случай, а в моята "артилерия" то не фигурира за целта. Аз пия Майезик, Авмигран, Релпакс. Последното - само при тежки кризи. Така че нещата са доста индивидуални.
За да видите кое за какво е, изпишете названията на активните вещества и ще откриете достъпно обяснение. Всички са за болки, но другите показания са по-специфични. Влиянието върху главоболието е различно, според причината за него, а и други фактори, предполагам.

# 636
  • Пловдив
Ако на някой много му липсва разходката по магазините в Турция.
Вижте видео от днес- Анталия - 40 градуса
За знаещите руски - удоволствието ще е по-голямо
Хората пазаруват подаръци за Байрям, прави впечатление, че когато кажеш, че е за подарък- опаковат безплатноhttps://www.youtube.com/watch?time_continue=801&v=I713tcqOTm … ;feature=emb_logo

# 637
На мен не ми помага особено при главоболие - остава ми лека тъпа болка след пиене на Супрафен.

# 638
  • Пловдив
Аз за подаръците имам много весел спомен. Купувам от Капалъ чарши едни керамични купички за приятелката ми, която имаше имен ден два дни след като се прибирам от Истанбул. И обяснявам, че е за подарък. Тъй като не знам турски, не знам и английски, изобщо нищо не знам правих опити, накрая казах "сюрпрайз", не се смейте, толкова знам само и продавача повтори два пъти думите ми, кимна разбиращо и почна да опакова. В стари вестници. И накрая усмихнато ми ги даде в найлонова торбичка. Така както си бяха ги сложих после в една подаръчна торбичка и ги подарих с обяснение какво е било. Голям смях падна, ама поне беше запомнящо се, сред другите нормално опаковани подаръци.

# 639
Аз казвам "хедийе пошет?" с въпросителна интонация Grinning. Или само хедийе...Пошет са им магазинските торбички, а хедийе е подарък, така че ме разбират, пък колко е вярно не знам. Веднъж направиха някакви страхотни опаковки за шалове на моите колежки.

# 640
На мен не ми помага особено при главоболие - остава ми лека тъпа болка след пиене на Супрафен.

Това, че на теб не са ти ок за главоболието, не ги прави "в най-малка степен за главоболие". Wink и на практика не са настинки и грип Simple Smile
Всеки има различен праг на болка, съответно тя е и от различно естество и т.н...

# 641
Здравейте, някой кани ли се да ходи до Одрин следващата седмица? Ако да, моля, пишете как е на границата, дали има някакви условия и ограничения в самия град.

# 642
Здравейте, някой кани ли се да ходи до Одрин следващата седмица? Ако да, моля, пишете как е на границата, дали има някакви условия и ограничения в самия град.

Къде го пише това че ще се пътува от другата седмица така на свободно?!

# 643
  • Ст.Загора

За миг ми трепна сърцето Grinning помислих си че границите вече са отворени , пък аз не съм разбрала Joy. Обаче Халим ме попари Blush.

# 644
  • у нас

Може да са решили да карат 14 дневна карантина после Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт