Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 817
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, малко да ви отклоня от настоящата дискусия. До края на тази тема остава малко. Какво ще кажете да си измислим анкета за следващата Simple Smile. Този сезон още никаква не сме имали. На мен засега ми е хаотично и нямам идеи, но съм готова да подкрепя  вашите 😊.

# 631
Честит празник на всички майки в групата! Да сте живи и здрави, а децата ви само радост да ви носят! Flowers Hibiscus

Аз залагам, че ще се подобри ситуацията Зорница като облече розовкото екипче.Joy Продължавам да си държа на теорията за цветовете Grinning

# 632
Добро утро и честит празник на всички жени! Бъдете здрави, обичани, обичащи и  желани! ❤
Гледах преди малко Дебора Уайлд в Събуди се. Каза, че героинята й в началото ще работи заедно с д-р Тасев за просперитета на болницата и ще гледат в една посока. Но след това малко ще се поразминат във възгледите си. Също спомена, че ще има любов покрай Юлия. И се замислих с кого Simple Smile Аз освен с Наков и евентуално с Тасев, не мога да си я представя с друг лекар...

# 633
На всяка дама , която харесва този ден , ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

.... Дебора Уайлд в Събуди се каза, че героинята й в началото ще работи заедно с д-р Тасев за просперитета на болницата и ще гледат в една посока. Но след това малко ще се поразминат във възгледите си. Също спомена, че ще има любов покрай Юлия . И се замислих с кого Simple Smile Аз освен с Наков и евентуално с Тасев, не мога да си я представя с друг лекар...

С Наков няма как да е Joy , само да не погледне на неоправдано  изложения и обиден Марио Confused
https://stolica.bg/trafik/bez-koli-po-lokalnoto-na-tsar-osvobodi … -otkradnat-zhivot

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 00:24 от Ели-ТАЛ

# 634
Чета анонса и се чудя дали Марио няма да се сърди, докато не ги накаже Тасев и Зорница да си изкупи вината като се застъпи за него?

# 635
На мен ми се струва, че мъжете ще оберат пешкира, абе на тях ще четат конско. Марио е рицар, все пак, как ще остави принцесата да търпи негативи?
Е, ся, малко сгафила, ама пак е принцеса Joy

# 636
Роси, тя Зорница ще се застъпи още като ги събере Тасев Simple Smile Но ми се иска малко повечко да се поизмъчи и да се докаже. Барът ще е преди конското нали така? Ще запиват същата вечер след операция “Белезници”, а срещата с шефа ще е на следващия ден.

# 637
Роси, както ти казах, Марио няма нужда тя да му се доказва, само малко да се успокои Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638
Аз очаквам да се случи като в пети сезон-вината е изцяло моя, накажете мен. Не, аз съм виновен, играех си с белезниците и се самозаключих Joy

# 639
"Още един Левски" Joy

# 640
Захариев беше доста човечен директор, и мекошав, но се застъпваше зад лекарите.Тасев да го видим сега като шеф забрави от къде тръгна. Стаменова не ми е особено любима, но явно ще се застъпи за колегите си.

# 641
Стаменова се издъни покрай Фотев, иначе не мисля, че е кофти. Малко се лута, но тя държи на болницата и екипа в нея.

# 642
Може би не е зле Тасев да си припомни как щеше да изхвърчи заради Фотев и всички се застъпиха за него. Всъщност, Марио не се, може сега да му отмъсти Joy

# 643
Аз очаквам да се случи като в пети сезон-вината е изцяло моя, накажете мен. Не, аз съм виновен, играех си с белезниците и се самозаключих Joy
И междувременно се посъблякох малко. Joy

# 644
Хаххайха, ами Яни, тоя пък Захариев да вземе да изключва малко парното, то не се диша в този кабинет Joy
Реално, Марио също има вина, щото беше готов да прави секс на работното място, пък и нямаше проблеми да бъде закопчан. Така че може и да не мрънка много срещу наказание. Само на Зорница Grinning

Общи условия

Активация на акаунт