Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 830
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
Eли, ти не си Mарио, обаче Stuck Out Tongue Winking Eye
Hа мен ми се иска поне да чуем нещо по въпроса за примамката, защото наистина беше глупаво от нейна страна и се подигра с доверието му.
Hо сега си припомням думите му към Захариев. "Зорница ми сви такъв тъп номер". He звучеше наранен, а просто ядосан (бесен Joy) на детинските й номера и за това, че се е вързал. Така че е възможно да се изяснят бързо.

# 661
  • София
Вече нищо не предполагам. Цялата ситуация, както и Марио да приеме случилото се като невинна закачка е пълно безумие. Така че, каквото такова.

# 662
Аз мисля че твърде драматично приемаме използването на бременността за примамка, Марио го кара по-отгоре. Както и Злати каза - тъпи женски номера. По-обиден ще ми се струва, ако не се опита да му се извини.

# 663
  • София
Аз мисля че твърде драматично приемаме използването на бременността за примамка, Марио го кара по-отгоре. Както и Злати каза - тъпи женски номера. По-обиден ще ми се струва, ако не се опита да му се извини.

Записвам си го и когато Марио сгафи ще се надявам и него да го съдим толкова великодушно Simple Smile

# 664
Боже, Роси, аз Марио го оправдавах, когато й каза, че е отрова, мисля, че няма да трепна при негов гаф Joy

# 665
  • София
Хаха, ех, колко сезона още ще му се налага да изкупва тая Отрова Simple Smile
Нищо де, аз пак си записвам. Wink

# 666
И аз си записвам. Макар че, те моите записки толкова много станаха вече 😁.

Зорница по някое време като предположи пак, че е бременна, Марио да не се засмее и да излезе от стаята с думите “да бе, да” 😆. Лъжливото овчарче....

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 18:19 от _Dreamy_

# 667
Хаха, ех, колко сезона още ще му се налага да изкупва тая Отрова Simple Smile
Нищо де, аз пак си записвам. Wink
Еми това му беше най-сериозното провинение май към нея. Grinning Не, че нещо, ама ми се струва, че и на Зорница още много сезони ще й трябват да си изкупи вината за бягството от сватбата. Wink

Дрийми, тя тогава направо теста ще му покаже. Grinning

# 668
Хахах, кой знае чий тест ще е - на Чокова, или пък на Захариев поредния 🤣.

# 669
  • София
Хахах, кой знае чий тест ще е - на Чокова, или пък на Захариев поредния 🤣.

Хаха, и после Марио и Захариев завързани, но пред болницата, за по-сигурно. К'во толкова, майтап да става Wink

# 670
  • София
MaРио може и да не й се сърди, но ТЯ трябва по-дълго да се чувства виновна и да му показва колко държи на него Unamused

# 671
  • София
MaРио може и да не й се сърди, но ТЯ трябва по-дълго да се чувства виновна и да му показва колко държи на него Unamused

Ето това е, което ми липсва от доста време, нищо че пак ги събраха.

# 672
Е, все пак Зорница се разкая за постъпката си. Пък Марио дори и да й се сърди не се променя, пак го е грижа за нея, нищо че не си говорят. Grinning

# 673
Охххх....стана страшно

# 674
Много сладък тоз Марио, сърдит влюбен мечок Joy
Ама сега ако мислят да минат само с това и да ни ги дадат внезапно поговорили си, няма да се разберем Joy

Общи условия

Активация на акаунт