Лаковe за нокти - 135

• 33 165
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Брейнбъг, струва ми се, че на печата има и от синия лак- как/кога го нанасяш? Кое е синьото- ПП? Иначе по повод салона...чат пат в левчето ме питат дали съм маникюристка Joy и ми напомнят услужливо "получихме нови лакове" Laughing Забелязали са, че все към лакове и украси ме влече Stuck Out Tongue Closed Eyes В тази темичка намирам толкова вдъхновение и виждам толкова красота, че ми се иска да я пресъздам и на моите (не съвсем перфектни) нокти! Hug
Преслава, уникален е! Ще ме накараш да го търся Stuck Out Tongue
Джулс, точно валентински си е маникюрът ти! Heart
Натуся, Сана, Heart Eyes

# 241
Моето...нещо като нищо. Ваденките изглеждаха по-тъмни, но като ги сложих стоят много светли. Като за един два дни ще ги изтрая де. А и на живо стои по-красиво някак.

# 242
Върху какъв цвят лак слагате ваденките? Аз използвах бял...

# 243
dolce miele на безименния с reverse stamping го направих
 https://www.youtube.com/watch?v=T9nsolTl_SM Simple Smile
Синия лак е на Masura- Puerto Azul.https://lakodom.ru/nail-polish/by-brand/masura-polish/golden-col … 256-puehrto-azul/ Много го харесвам, има лек холо-ефект, който няма как да уловя с телефон, нанася се много лесно, въпреки, че е с тънка четка и е много траен, поне на моите нокти.За PP само си мечтая- невероятни са ама мнооооого пари- не могат да ми се откъснат от сърцето толкова, те и Масурата не са много евтини ама са на половина на PP и имам само три Smile

Искам да попитам момичетата , които поръчваха по едно време от lakodom.ru, избегнахте ли митническите такси и ако да как  става магията? Някоя беше обяснявала преди време , че е помолила да й пишат по-малка сума? Или аз бъркам нещо...

# 244
А чакаш ли оцветеният печат да изсъхне напълно, или не?

# 245
tanch Не трябва да е напълно сух, в смисъл като го докоснеш леко не трябва да ти остава лак по пръста, но трябва да лепне леко. Ако е по-влажен излиза от очертанията. Ако го оставиш 5 минути примерно изсъхва много и може да не се пренесе. Има и друга техника, при която след като го оцветиш чакаш да изсъхне напълно, мажеш с прозрачен лак отлепяш, цялото от печата и става един вид като ваденка ама на мен не ми е удобно така и  отнема повече време. https://www.youtube.com/watch?v=ijP3iVfWyiM Simple Smile

# 246
Брейнбъг, аз и за Масура само ще си мечтая Stuck Out Tongue Winking Eye По-нататък може да пробвам това печатане, засега чакам вдъхновение Blush
След като ваденката е поставена има ли възможност за корекция на формата откъм кожичките?

# 247
  • София
И аз от вчера съм на "валентинска" вълна - с еднорози, разбира се. Днес или утре ще спретна нещо по-тематично Simple Smile

# 248
Долче, виж в горния ми пост клипчето, там е показано. Много трудоемко е според мен Grin

# 249
  • В полите на Пирин планина
Лак за нокти Revolution pro. Много красив холограм:

# 250
Аз поръчах неща от Лакодом за почти 100лв и на пратката ми пишеше "Gift". Сътветно дойде направо в пощата, без да минава през Митница Relieved
Скрит текст:
Да се надяваме тук да не ни следи някой който работи на Митници Laughing

# 251
bl00dflowerz а нещо писа ли им или те си знаят? Те и митничарките сигурно използват такива вратички Grinning

# 252
Ох, Джулс, червеният лак ми разтуптя сърцето.

# 253
Кой топ не размазваше печатите? Помня, че някои ги размазват.

# 254
  • Reasonford Manor
Изключително красиво! Heart Eyes
Много харесвам прецизно направени неща.

Аз нещо съм пропуснала - какво има в Лакодом, което го няма в европейските сайтове?

Общи условия

Активация на акаунт