Лаковe за нокти - 135

• 32 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, в търсене съм на хубаво млечно жълто. Да се маже като масълце и да е покривно, ако съхне и бързо, ще е бонус. Нещо такова.

# 91
85 номер, сега са намалени в Лили

# 92
Също и Бел 65

# 93

Като потвърждение за психаротерапията Joy
Казаха ми, че съм избягала от някой индийски сериал Stuck Out Tongue Winking Eye , но пък сега е момента да ида поне   на индийски ресторант Joy

# 94
Психотерапирах се и аз- не с лакиране, а с шопинг на лакове и ваденки Joy   Намерих две много интересни китайчета които спокойно стават за бързо лакиране- покривни са на един пласт, съвсем покривни. Единият лак е фуксия със синкав отблясък, а другият е нещо като розов метал. И дори не съхнат с ефект блажна боя, ами биха могли при липса на време да минат и без топ.

И ваденките, уредих и валентинските:

Леми, аз най-много харесвам 03 от холограмните ГР Confused Няма при нас....

# 95
Juls  ,благодаря ти!

# 96
Мерси, момичета!

Явно е вечер за терапия. От мен една Импала 16 и моят прочит на валентински маникюр.

# 97
Тези дни съм набелязала един китайски магазин с много лакове и ваденки, та може и да се развихря и да докладвам тук.

Това ми е много нежно, много красиво ♥️

# 98
  • Стара Загора
Като сте заговорили за пясъци и лакове за бърз маникюр, Ейвън пускат тези:

# 99
Танч, обичам РО-ЗО-ВО! Heart
Ивче, синият в средата ме уцели в сърцето... Heart Eyes
Пени, в нашият китайски магазин няма чак толкова лакове, а все си харесвам по нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
Пясъците си заминаха от моето сърце, но това ми хареса:

# 101
  • В полите на Пирин планина
На мен и розовкото ми харесва. И черното.
Но това не значи, че ще ги взема, де. Simple Smile

# 102
От мен едно нещо като нищо. Заоблих формата, но не ми харесват къси и заоблени, от студеното пък кожичките около ноктите са все едно с котки съм се драла, абе УжасТ. За капак лакирах, трих и най накрая в пика на зимата се запролетих Joy :

# 103
Явно и аз, повече от половината ми лакове розовеят, забелязах го онази вечер. Joy

# 104
Уоуууу, Иве, има ли ги вече в каталог или предстоят?

Общи условия

Активация на акаунт