Лаковe за нокти - 135

• 33 151
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Съдейки по това, perfect имали и изсушител за нокти, пробвали ли сте го:

https://malena-shop.bg/perfect-nail-polish-dryer.html

# 406
  • Перник
Преди години мисля, че съм ползвала някакъв спрей изсушител на "Перфект", но не бях доволна от него - миришеше гадно и лакът НЕ съхнеше по-бързо.

# 407
След снощното фиаско с печатите отново питам - топ, който не ги размива?

# 408
  • виртуално
На мен Сеш никога не ми е размазвал/размивал печати, нанасям го почти веднага след печата.

# 409
# 410
tanch правиш маникюра с обикновен лак (без топ), чакаш да изсъхне добре (няколко часа), после печата и отгоре топ за гел лак.

# 411
Ау, Вълничке, най-накрая твоето красиво сиво същество Heart И маникюрът си го бива Stuck Out Tongue Winking Eye
Румяна, много свежо Grinning
Леми, споделяй после как е, че е
в левчето като си купувам бързосъхнещ топ има един куп бази, основи, заздравители и др.  на Перфект и все ги заглеждам! Преди имаха заредени и капки за изсушаване и ме е яд, че вече няма и не взех. Да, имат изсушител, в Лили съм го виждала.

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 23:50 от dolce miele

# 412
tanch правиш маникюра с обикновен лак (без топ), чакаш да изсъхне добре (няколко часа), после печата и отгоре топ за гел лак.
Беше изсъхнал много добре лакът, нямах топ преди печатите. Кои са топовете за гел лак, даже не знаех, че има значение какъв е топът?

# 413
  • виртуално
Ти наистина ли чакаш няколко часа ?!
Лакирам на един/два тънки слоя , пуша една цигара , слагам печати , почиствам всички пръсти и веднага нанасям с лека ръка дебел слой Сеш .
Изпробвано с лакове на Opi , China и Essie ...

# 414
Танч, с Перфект бързосъхнещ (а имам и един друг техен топ- мигновено съхнене, но не е чак толкова мигновено като бързосъхнещия) не ми се размазват. Но е важно да си бърза и да не повтаряш върху печата- със слой мигновен (той е с много течна консистенция която  много улеснява)+ слой бързосъхнещ ми е много удобно.

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 01:20 от dolce miele

# 415
Танч използвам на Born Pretty топ за печати и пак ако натисна или повторя успявам да размажа. По- скоро е до техника.

# 416
Рапунцел, говоря за топ за гел лак, не мога да го нанеса директно и да изпека, виж ако е ув топ може би ще стане, но не знам за печатите. Коди например не размазва печатите.

# 417
Неразмазващи печатите:

Скрит текст:

# 418
  • При децата ми
Купих си сивия холограм на Голдън Роуз, може ли да се ползва с подложка?

Какво значи "с подложка"? Друг лак ли се има предвид?

# 419
Купих си сивия холограм на Голдън Роуз, може ли да се ползва с подложка?

Какво значи "с подложка"? Друг лак ли се има предвид?
Да, това имах предвид, но вече ми отговориха 😀

Общи условия

Активация на акаунт