Лаковe за нокти - 135

• 32 135
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Лейди, какво взе 🤗 Покажи! Аз не ги харесвам Зоя, писала съм много пъти, но ми е интересно.

# 661
  • София
Счетоводителя ни е точно до бюти 1 и като ходя в петък ще ги питам защо са на тази цена.
Аз си отлепих един нокът с една гиричка и дълго време ме болеше, та затова и не слагах лак. 3 дни бях с A England Katherine of Aragon и Virgin queen, а тъкмо бях решила да ги махам, че не са издържливи при мен.
Скрит текст:

# 662
Нещо семпло от мен ♥ В петък ще се пробвам да меся козунак и не ми се искаше да е сложно, че най - вероятно няма да издържи Grin

# 663
  • В полите на Пирин планина
Лейди, какво взе 🤗 Покажи! Аз не ги харесвам Зоя, писала съм много пъти, но ми е интересно.

Едни бозави цветове. Simple Smile
Довечера ще ги снимам и ще ги покажа, че сестра ми ги поръчваше.

# 664
  • на последния етаж
Днес Flormar 410:

# 665
Определено Зоя не са по-добри от Опи, освен пясъците.

# 666

Момичета днес е четвърди ти ден лака ми,ето този  на снимката, непокътнат без нито едно обелено ръбче.Това за мен е направо прецедент.На какво се дължи?

# 667
  • В полите на Пирин планина

А това са Зоите:

# 668
Моят Partner in lime 🥰

# 669
Момичета, в Лили до Шишман има единични ГР холо с номера 2, 3, 6 и 7, някой ако се интересува Simple Smile

# 670
# 671
Момичета, в Лили до Шишман има единични ГР холо с номера 2, 3, 6 и 7, някой ако се интересува Simple Smile

Какво значи единични с холо номера?

# 672
1бр от номер 2, един от 3 и т.н.

# 673
идеше ми да ревна докато скъсявах (бяха двойно по-дълги), а като знам, че трябва и още да скъся 😭😢😪 гадно ги размазах и с топа ...

Скрит текст:

# 674
Елън, не тъгувай чак толкова- на мен ми харесваш най-много с тази дължина на ноктите- мисля, че е много по-нежно от 2 пъти по-дълги! Blush
Лита, Георгиева, Румяна, Пени, Лейди, чудесни сте! Надявам се, че не пропускам някой...
Лейди, синьото отдясно ми е много интересно Wink

Общи условия

Активация на акаунт