Лаковe за нокти - 135

• 32 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Елън, не тъгувай чак толкова- на мен ми харесваш най-много с тази дължина на ноктите- мисля, че е много по-нежно от 2 пъти по-дълги! Blush
мерси Simple Smile сега пак са добре, но трябва до дъно да изрежа, а изобщо не се харесвам така, все едно съм без пръсти 😂

# 676
Момичета, в Лили до Шишман има единични ГР холо с номера 2, 3, 6 и 7, някой ако се интересува Simple Smile

Ей,много ми е далече.Нищо де...Няма да ви показвам единият пръст какъв ми е.Лака падна на люспа. А към края взе да се разлоява самият нокът. А и днеска докато чистих си посрещнах палеца.Ама така боли.

# 677
И  моето усещане е  същото когато съм "до дъно" Joy
Лилипан, сложи малко секундно на разслоеното Hug При мен кутрето се бетонира Joy

# 678
  • Берлин
Penny,ти ме уби. Ей такова зелено искам. Може ли номерчето. Римел е, нали?

# 679
  • В полите на Пирин планина
Лейди, синьото отдясно ми е много интересно Wink

Mosheen върху мини лакчето Blu: https://www.instagram.com/p/B3rQyD1DCw9/

# 680
Давам отчет за мат лака на Trend it up и мат топа на Golden rose. Леко се е изтъркал на връхчетата и почва да се появява блясък. Не знам колко се вижда на снимката. Иначе е ок. Ще издържи и утре Blush
Скрит текст:
[\spoiler]

# 681
Пени, мн сладко се е получило. Тоя римелски лайм мн приятен, а в комбинация с ваденката е станало супер свежарско. Heart Eyes

Момичета, нали си знаете - всички до една сте прекрасни. Всичкиии. Heart

# 682
Скрит текст:

Краднах идеята от една колежка, но нейното синьо беше по-светло.

Апропо, новият безацетонов лакочисител на ДМ е тотал щета.

# 683
Още Масури, този път Masura Fluffy Plaid 🙂:

https://www.instagram.com/p/B9EsgbcA8-S/?igshid=2vq5ca56ql75

# 684
  • Den Haag
От преди малко Simple Smile. Препомнихте ми за този красавец на Опи. Днес изненадващо открих в един магази Seche топ лак. Тъкмо ми трябваше топ лак Simple Smile

# 685
Кой е магазина? Моят е на привършване, имам го от дружка, но не искам пак да я занимавам.

# 686
Аууу, Диана, това бляскаво синьо е страОтно! Туп Туп, сърчице. Heart

# 687
Хубав ли е този топ? На Сеш?

# 688
Ъхъ! Joy Казват, че е най добрия на пазара, ама е силно формалдехиден, демек малко отровен. Ама колко да е отровен, де. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 689
  • Den Haag
Да хубав е, но и отровен малко Simple Smile))
Кой е магазина? Моят е на привършване, имам го от дружка, но не искам пак да я занимавам.
Магазина е в Холандия, за €6,50 го закупих.

Общи условия

Активация на акаунт