Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Точно той e на Dupont.

# 226
# 227
Възможно е химията с нейната кожа да е добра и да не ми стои толкова добре. Ще го тествам.

А какво мислите за тези двата:

KENZO L`eau Par Kenzo Pour Femme
Burberry Body Tender

Имам два в момента (Omnia Crystalline / Narciso Poudree), но не знам дали ги харесвам чак толкова. След Dior Addict 2 и Miss Dior 2012 ми е трудно да харесам нещо, но вече ги няма Sad

Иска ми се нещо хем свежичко(кедър, ветивер, памук, водно), хем женствено (цветя, лотус, бели цветя и др.) за пролет/лято.

# 228
Много ми хареса аромата на една позната, каза че се казва Passenger. Май в бяло шише. Някой знае ли точно кой е този хубав аромат? Мирише чудесно!
Да, както са казали и по-горе, това е Passenger на Dupont. Разкошен е, наскоро го поръчах като допълваща поръчка, за да мина прага за безплатна доставка и той взе, че ме изненада изключително приятно. Много хубаво направен цветен парфюм, не е безличен, както са ми повечето, в сърцето и базата е много плътен и сладък. При мен се усещат много добре крушата и мускусът. Няколко вечери преди сън фъсвам от него и много релаксиращо ми действа.

# 229
От дни наред ме изкушава ето това нещо, за което някои от вас са виновни Grinning VC&A Orchidee Vanille  , нямаше го в Дъгласите да го тествам, звучи много мое.. става ли за поръчка на сляпо, че в Елинор е на добра цена.

# 230
Много ми хареса аромата на една позната, каза че се казва Passenger. Май в бяло шише. Някой знае ли точно кой е този хубав аромат? Мирише чудесно!

https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Passenger-for-Women-5253.html Smile

Днес се напръсках обилно с YSL Libre. След около час място не можех да си намеря. Аз този парфюм вече го имам!
И не мога, и не мога да се сетя...
Ванилията е суха, тип Burberry, но не е. Има бегли допирни точки с Burberry Touch, и пак не съвсем...
D&G The One без плодовете....хм...

Отворих Фрагрантика и си погледнах историята. Браво на мен: Shakira S. 😆
Всичко ново е добре забравено старо. Приликата е абсурдна. Ще го изровя за паралелен тест. Дори не знам къде е.....

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 15:37 от Deziderata

# 231
От дни наред ме изкушава ето това нещо, за което някои от вас са виновни Grinning VC&A Orchidee Vanille  , нямаше го в Дъгласите да го тествам, звучи много мое.. става ли за поръчка на сляпо, че в Елинор е на добра цена.
Ако обичаш ванилия, става за сляпа поръчка. Много мек и лесен за харесване аромат е.

# 232
Възможно е химията с нейната кожа да е добра и да не ми стои толкова добре. Ще го тествам.

А какво мислите за тези двата:

KENZO L`eau Par Kenzo Pour Femme
Burberry Body Tender

Глас за Body, даже не тендър, а редовната първа версия

# 233
Burberry Body бях го помирисала преди време, но не му обърнах много внимание. Сега не си спомням. Но ми се иска на сляпо да си го взема. Тender чета, че горчи някак и това ме отблъсна. Иска ми се нещо, което да става за пролет и дори лято, да е нежно и леко като този Passenger.

# 234
Много обичам Body, сред любимците, които не ми омръзват е (което ме подсеща, че трябва да го подновя), но не е точно лек. Нежен става след 2-3 часа... Но за мен е прекрасен-присъствен, женствен аромат, много траен. Аз пък обратното, пробвах И Тендър фланкъра и не помня защо, но не ми допадна нещо.

# 235
Привет, дами! Моля ако някоя от вас познава този парфюм да сподели няколко думи за него - впечатления, размисли, страсти, емоции, усещания, също и трайността ме интересува как я намирате.
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Orange-De-Bahia-55735.html
Наближават топлите месеци и вече се оглеждам за нещо свежо, зареждащо, повдигащо настроенето и духа, ако може и да не е много масово... още по-добре. Innocent
Отдавна съм му хвърлила око, но е 125 мл си е цяла дамаджанка, а съвсем на сляпо малко не ми се рискува, че не е като да го подаряват... Денси мисля бях прочела, че го харесва, но сега не откривам мнения. Innocent

# 236
Orange De Bahia
Днес го тествах за трети път, при мен изфирясва много бързо. Пробвах го в различно време, за да съм сигурна. Хубав, свеж, леко пудрен е за моя нос, но твърде скъп за това което представлява. При мен Алегориите траят повече от него категорично.

# 237
Да, на мен ми харесва много, но не е от трайните и силно излъчващи парфюми.

# 238

Наближават топлите месеци и вече се оглеждам за нещо свежо, зареждащо, повдигащо настроенето и духа, ако може и да не е много масово... още по-добре. Innocent

Oyedo Heart EyesHeart
https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Oyedo-3958.html

Невероятен цитрус е това!

# 239
О, това е класика!❤

Общи условия

Активация на акаунт