Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 231
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Денси, ти нова Mancera ли чакаше? Ако си писала за нея, не съм видяла,извинете.
Да, писах за нея в миналата тема.

# 61
detelistna.4etirilinka, ако все още не е късно, опитайте да поръчате Блуум от сайта на Венера козметикс...
Не знам колко пъти се опитах, но сайта на Венера не...
Няма да крия, че не съм с възможности да купувам като вас, момичета. Не че не бих искала, хаха😉 Обаче пък този Блум...

Да не би от браузъра да е проблема, при мен се отваря, но малко бавно е наистина.
Иначе тук е на най- добра цена в момента, а и сайта е отличен:
http://www.elfragrance.bg/dupont-pure-bloom-eau-de-parfum-spray- … seks-p-17309.html

# 62
Благодаря за темата, Денси! Аз не удържах на изкушението и най-новият ми парфюм е Gabrielle Essence https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Gabrielle-Essence-56076.html
Определено  по-добрата версия от първия Габриел. Избрах воалa за снимка, защото се чувствам като обгърната от прасковен  иланг – иланг и лека мъгла бял мускус Heart
Харесвам Марго Роби и това допълнително ме караше да го имам . Както казва тя самата „Веднага разбирате какво е Шанел“.

# 63
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Absolu-31509.html
Връхлитам с любопитство да чуя Вашето мнение относно таз прелест на  NR
Иначе напоследък не зная какво се случва , но нищо не ме грабва- и за мое учудване, тъй като не съм особен фен на розите- замислих това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Delina-43871.html
само цената ме възпира

# 64
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Absolu-31509.html
Връхлитам с любопитство да чуя Вашето мнение относно таз прелест на  NR
Иначе напоследък не зная какво се случва , но нищо не ме грабва- и за мое учудване, тъй като не съм особен фен на розите- замислих това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Delina-43871.html
само цената ме възпира

Делината е страхотна, не бихте съжалявали Simple Smile

# 65
Насляпо Делина не. Страхотна е наистина, но мен ме души и не мога да го нося продължително време. Просто ме хващат нервите като се напръскам.

# 66
Насляпо Делина не. Страхотна е наистина, но мен ме души и не мога да го нося продължително време. Просто ме хващат нервите като се напръскам.
[/quot
Да определено толкова скъп парфюм на сляпо не се купува, но го има в Нотино Сердика

# 67
    detelistna.4etirilinka, ако все още не е късно, опитайте да поръчате Блуум от сайта на Венера козметикс...
    Не знам колко пъти се опитах, но сайта на Венера не...
    .......Обаче пък този Блум...

Да не би от браузъра да е проблема, при мен се отваря, но малко бавно е наистина.
    Иначе тук е на най- добра цена в момента, а и сайта е отличен:
    http://www.elfragrance.bg/dupont-pure-bloom-eau-de-parfum-spray- … seks-p-17309.html

Тя не търси този , а Гучи Блум.
    Иначе Дюпон Пюр Блум е разкошотия ...Heart

# 68
    • Пловдив

Съгласна съм, душнах го в Парадайз мол и не ми допадна, извинявам се за негативния отзив, но ми мирише на нещо евтино и недоизпипано..съжалявам Close

# 69
    Чудесна нова тема, благодаря! Flowers Bouquet
    Последната ми покупка е тази:

Великолепно творение, трудно може да се напише нещо ново за него. След като го отбягвах старателно толкова години, убедена, че не е за мен, заради глупавия навик да разглеждам обявената пирамида преди да си избера какво  да пробвам, той сам ме откри. Извън кухнята не понасям кимион, а и прекалено много подправки и ето какво щях да пропусна. Прекрасен, прекрасен аромат, сърцето ми замря като го пръснах, от първата до последната му минута за мен е невероятно вълнение, докосва нещо дълбоко в мен. Той е едновременно и приказка, и музика, и сън, и картина...и толкова много неща още. Винаги съм харесвала аромати -   "летящи килимчета", които да ме отвеждат на някое далечно, познато или непознато място, но този надмина моите търсения - той ми показва пластове от абстрактни картини, заровени дълбоко в съзнанието ми, на драматичният фон на Nessun dorma преживявам спомени, които не съм имала, чувства, които не съм изпитвала.
     Едно от най - интересните неща, които прочетох за него в едно интервю с Кристофър Чонг е, че за създаването на Епик са направени два парфюма, един мъжки и един дамски, след което са смесени за да се получи завършена композиция, така искал да изследва връзките в съзнанието, ин и ян.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 16:57 от silver pearl

# 70

Съгласна съм, душнах го в Парадайз мол и не ми допадна, извинявам се за негативния отзив, но ми мирише на нещо евтино и недоизпипано..съжалявам Close

Да си призная и на мен ми Евтинее, нооо има нещо дето многоооо ми харесва🤔

# 71

Да си призная и на мен ми Евтинее, нооо има нещо дето многоооо ми харесва🤔
    Парфюма е разкошен! Съгласна съм, че лятото е нахален, обсебващ и много натоварваш сетивата, за това  го нося есен-зима. Не е толкова интензивен, но достатъчно излъчващ удоволствие за мен и околните.

# 72
    • София
    Последната ми парфюмна придобивка е НР червеното кубче. Много ми харесва, много!

Още не съм тествала новия Ван Клийф. Очаквам да ми допадне. Ако позная, ще си го взема.

# 73
    • Sofia
    Моите скорошни придобивки са  Delina parfums de Marly , Olympea Aqua, Zara Jo Malone waterlily dress, Dior Joy intense,  Mon guerlain intense , до тях липсва Gabrielle essence Grinning ; още Chloe Nomade absolu, от Elie Saab royal се въздържах обаче. Joy

# 74
    Благодаря за новата тема, Денси.
    За моите придобивки споделих вече, други нови попълнения освен двете МОНчета - Интенз и ЕДТ нямам. Стоически удържам фронта. За сега. Imp
    Откритието ми за изминалата година е Mon Guerlain Eau de Toilette! Cupid
    Интенз версията не знам да ли бих я подновила отново, но Mon Guerlain Eau de Toilette със сигурност. И за следващият планирам по-голяма бутилка, ако не 100, поне 50 мл. ми трябват задължително.
    Другото което открих за себе си е, че харесвам аромата на лавандула. Не знаех. Всъщност, мислила съм си, че не я харесвам. Асоциирах я, на знам защо, с дом, в който живеят възрастни хора (да не кажа, че ми мирише на бабичка Stuck Out Tongue Winking Eye), както и чубрицата. Оказа се, че не е така и много зависи с какво и как е смесена и поднесена.
    Разбрах, че харесвам и тубероза. Blush

За тази година още нямам планове за покупка.
    Новият Мис Диор ми идва твърде розест в началото и леко сапунен в сърцевината, да луксозен сапун, но сапун.  В базата си мускусът много ми напомни добрите стари парфюми, от старата школа с характерният ретро мускус, плътен и леко мазнеещ. Там някъде има животинче, иланк-иланк също надушвам. Много ми напомни на Клин Дойл, лилавият и малко на един ейвънски, Rare Pearls. Навремето много ги харесвах, но сега съм на друга вълна и ще подмина. Без съмнение е красив аромат и различен от цялата плеяда Мис Диори. Някога по-натаък пак ще го преслушам и ще прецявам дали-или. Simple Smile
    А Nomade Absolu de Parfum Chloé определено не е моят аромат. Остричък ми идва и ми мъжкарее.
    Да, интересен е, свеж и тънък но ММ би го оценил по-подобаващо от мен. Ако не пишеше на кутията for women, би изпръскал с кеф не една бутилка, но в този случай, абсурд! В момента е зациклил на Black Label Men s.Oliver и вече пръска трета бутилка, Nomade Absolu много ми заприлича на него. Ще се пробвам да го прелъжа да го тества.
    До останалите новости още не съм се добрала.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 20:40 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт