Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 814
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Защо в сефора парфюмът е с тази несваляща капачка а в нотино например се маха капачката.. каква е разилката?

https://m.sephora.com/product/dior-addict-eau-fraiche-P375238?skuId=857896
Загледайте  се в милилитрите аз имам 30 мл на обувката на Каролина и 50 мл на малкият се отваря новият лийди милион  розовият също е така,скандал на Жан Пол на малкият е с крачета отстрани не на капачката отгоре😊

# 406
ами в нотино на всички размери е със сваляща капачка... странно в сефора съставките са повече от тези в нотино. чудя се вече

# 407
  • Пловдив
Момичета и момчета, ще съм благодарна да ми препоръчате добра парфюмерия в Пловдив. Скоро ми се очертава ходене там и смятам да се възползвам и да пробвам някои неща. Ако пък се сетите за място, на което предлагат и отливки, ще бъде още по-добре.
Имаме си Дъглас, Бюти зоун. Също и магазин за парфюми на Джумаята, обаче му забравих името - там предлагат Montale, Amouage, само че пробването е много пестеливо. Не обичат да пръскат, защото им били за продаване парфюмите, а не са тестери. 2-3 пъти ходих и исках да тествам няколко аромата, като ми го казаха това, повече не съм стъпила. Да продаваш парфюми по 400-500лв и да не можеш да тестваш, ми се струва безумно.

# 408
В Пловдив има и Прити шоп на главната, а пак там съвсем скоро са отворили Парфюмерия La Fleur Parfums, веднъж минах на бързо и момичето беше много отзивчиво, имат някои Монтали и Амуажи, откъм пробване и тест не знам как са. Аз търсех Рояла на Ели Сааб, но го нямаха, всъщност на Сааб имаха само Le parfume, ако не ме лъже паметта.

# 409
Благодаря за предложенията. Адресът на Венера го намерих. А Дъглас къде има, в някой МОЛ ли? Не живея чак толкова далеч от Пловдив, но отдавна не съм ходила (освен по болници), затова разпитвам така подробно.

# 410
Дъглас има и в трите мола. Simple Smile

# 411
Благодаря за бързия отговор.

# 412
Диор адикт о фреш бил спрян преди 2 г или 3. Това значи че каквото е по магазините е с изтекъл срок ли, момичета?

Надявам се някой да е запознат.

# 413
  • Germany
Не, само отлежал Grinning

# 414
Това да не е сирене или кайма? То да е пресен, пресен, колко да е пресен един парфюм... Thinking

# 415
  • София
Предния път, демек преди 10 дни, когато ви питах за женствен парфюм, в крайна сметка се спрях на Rose rouge. Много красив аромат, при мен няма много сладнина, но има нещо опушено. Траен е, но в този студ сякаш преставам да го регистрирам и изпръсках вече едни 7-8мл. Joy Но се чувствам страхотно с него и вече седмица все него разнасям. И на хората им харесва. При мен има нещо леко мухлено и зелено в студено време, но ми харесва!

Загледала съм Lady vengeance. За мен е мръснишка роза и ме вкара в настроение да искам парфюм с подобно звучене. Може и него да взема, но ще се радвам и на други предложения? Може би нещо с кожа, аз харесвам, но не прекалено изявена сякаш. Simple Smile

# 416
  • София
По Роял Ели Сааб се бях залетяла, обаче наскоро го пробвах по-подробно при приятелка. Не е лош, но за мен е близо до кожата, комфортен аромат, а аз вече имам такъв. Не е толкова царствен, колкото ми се иска.

# 417
  • Франция
Разходих се до Париж, обиколих всички парфюмни места и се прибрах без нито една нова придобивка Sad

# 418
  • София
Може ли предложения, че смятам да поръчам тази вечер Blush

# 419
Здравейте момичета, не съм писала от години в темата.
Искам да помоля има ли някой от вас М7 на ИСЛ?  Зная, че е спрян от производство, но ме е налегнала носталгия да си го припомня. Ще се радвам даже на 1 мл. Благодаря ви предварително.
Ще попитам и в размените.
Отивам да ви чета какво изкушения сте си купили.
Последните ми придобивки са L’Interdit edp, незная какво чакай до сега, за да се сдобия с него.
Либре ИСЛ един от най-добрите дизайнерски парфюми за 2019.
Последен, но не на последно място Букет идеал. Отдавна го заглеждах, но ето ме й неговият ред дойде.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:43 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт