Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 817
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Аз пък попаднах на новия розов Том Форд, Pink Prisk. Бутилката е матова и дава вид на евтина пластмаса, но ароматът е потресаващ. Розите се усещат  някак пресилено, със силния аромат на вехнещи цветове, а основата напомня погребална церемония. Все едно сте в църква, опелото е преминало, останал е ароматът на свещите, вехнещите цветя и стъпките на опечалената тълпа. Адски  грозен аромат, дори не готически

За Rose prick ли става дума?

# 391
И аз пробвах Rose prick. Има нещо хубаво в него, но като цяло не ми е "уау", за 520 лв. да не говорим. Усещам много пачули, доста черен пипер, малко рози и много тамян в базата. Много траен е. Том Форд се излага с последните си предложения.

# 392
  • Виена
Да, Карен, за този парфюм иде реч. Оправих си сгрешената буквичка

# 393
  • Sofia
И думичка има различна, затова помислих, че е нещо,  което още го няма във фрагрантика.

# 394
  • Чукарландия
И аз, както казва Ковачева задължително трябва да имам
For Her Narciso Rodriguez Fleur Musc
, прекрасен е, а все не стигам до него. 🥰
За сметка на това отстрелях Elie Saab Girl Of Now и Abercrombie & Fitch Authentic, сега тръпна в очакване (ама, много обичам да ме свива под лъжичката от приятното неизвестно) , знам, че ще са много мои.❤️❤️❤️

А този нов Ангел?!? 🤗
Където и да го откриеш Атти, свиркай, моля те! Искам го! Ееех, Ангеле, Ангеле... 😁

# 395
Момичета и момчета, ще съм благодарна да ми препоръчате добра парфюмерия в Пловдив. Скоро ми се очертава ходене там и смятам да се възползвам и да пробвам някои неща. Ако пък се сетите за място, на което предлагат и отливки, ще бъде още по-добре.

# 396
  • Бургас
Аз съм луда по Cartier La Panthere Edition Soir и съм много щастлива ,че избрах именно него.Heart Exl Обаче твърдо не го определям за агресивен и силен ,а е истинско въплъщение на женствеността ,ох Пантеро моя любима ,хаха.На мен ми легна невероятно и е най- нежния и мек парфюм на света ,обожавам Картие ,лудо влюбена съм в парфюмите им! ,топА са!!! Обичам го наравно с Мон ЕДП. С радост бих се запознала и с La panthere noir absolu ,не харесвам парфюми на Narciso освен Пудре ,който така и не си купих и Пюр Муск ,който пробвам вече няколко пъти и има суперска трайност и проекция върху мен за такъв тип парфюм.Ще тествам и Флорал и ще реша кой да си купя ,може ли без парфюм на Narciso Rodriguez ???Bowtie

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 12:12 от Bright Crystal

# 397
И аз харесвам страшно Соар версията на Пантерата, но за мен е силен. Агресивен не, но властен. Хубав харфюм, класически.

# 398
  • Пловдив
Някой от вас има ли  https://www.fragrantica.ru/perfume/Paco-Rabanne/Lady-Million-Empire-55787.html , чета противоречиви мнения, на блотер едно на кожа друго развитие 🤔
И съм в издирване на умерено сладък и умерено мускусен аромат, по ноти във фрагрантика не ми излезнаха познати марки 😊

# 399
Аз го нямам, но ми е в уиш листата. Но съм пристрастна, защото много обичам червени плодове в парфюм. По-плодов, по-сладък и приповдигнат е, не е лек плодов състав, обаче. цветя аз лично не усещам и грам. Има си и леката резливост, специфика на шипъра. Разбира се, върви и синтетичната нишка, характерна за всички парфюми на Пако Рабан, но аз много я харесвам. Алкохол/коняк не долавям, нито нещо флорално. При мен е плодова сладост от мирабелата и червените плодове с пачули.

# 400
  • The Evergreen State
Аз харесвам Lady Million линията (харесвам и Pour Elle много). Не познавам Lady Million Empire но бих тествала с удоволствие. Парфюмите на Пако Рабан, макар че не са шедьоври и са неретенциозни, са лесни за харесване дори и от дами на по-сериозна възраст и според мен биха били удачен избор за подарък (цената им също е приемлива в сравнение с други).
Понякога имам нужда от всевървежен, универсален парфюм, ненатоварващ, с който мога да изкарам деня а и спокойно да ползвам като вечерен или при повод. Дамският Милион се вписва за мен идеално, предполагам и LM Empire би ми харесал, ще тествам ако ми попадне.

# 401
dior addict eau fraische спрян ли е не го откривам в дъглас и бюти зоун?

# 402
Момичета и момчета, ще съм благодарна да ми препоръчате добра парфюмерия в Пловдив. Скоро ми се очертава ходене там и смятам да се възползвам и да пробвам някои неща. Ако пък се сетите за място, на което предлагат и отливки, ще бъде още по-добре.
Венера козметикс.Нямат свръх избор,но са с доста сносни цени.

# 403
Някой да има и да сподели няколко думи за Diesel Loverdose  Red Kiss и Diesel Loverdose?

Станаха ми интересни, защото  и Джеръми и откачената австралийка Smile спрягат тези два парфюма като много харесвани от мъжете. А към Diesel  никога аз не бих проявила интерес самоинициативно. Имам навина да подминавам много брандове по вътрешни си мои подбуди или предразсъдъци.

Така подминавах и  Lacoste, докато,подбудена от приятелка, не открих Lacoste Pour Femme Intense for women и ми е безкрайно любим.

# 404
Защо в сефора парфюмът е с тази несваляща капачка а в нотино например се маха капачката.. каква е разилката?

https://m.sephora.com/product/dior-addict-eau-fraiche-P375238?skuId=857896

Общи условия

Активация на акаунт