Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 833
  • 739
  •   2
Отговори
# 435
  • Бургас
Хладно, сухо и ТЪМНО е идеалия вариант. Ако не може постоянно на хладно поне далеч от топлинен източник. Баня? Никога не съм държала парфюм в баня, не искам някой след мен да умре от задушаване 🙃

# 436
  • София
Аз знам, че и влага не обичат парфюмите. В този ред на мисли, дали ще е подходящо да си държа парфюмите в баня, която ще се ползва само за тоалетна и инцидентно за къпане?

Не, аз не бих.

# 437
И аз не бих. Само на тъмно и хладно място в кутиите и аз ги държа в куфарчета с кутиите.

# 438
И аз не бих. Държа моите в кутия в една северна стая у дома. Понякога нося в чантата, но предимно там.

# 439
Моите си имат специален шкаф, също ги държа в кутиите. В мокро помещение не бих посмяла. Но зависи колко имате - ако не са голямо количество и ги "харчите" бързо - едва ли ще им се отрази особено.

# 440
Здравейте! Намерих в get.bg тестер на Miss Dior Cherie. Чела съм хубави неща за него, но за съжаление няма как да се тества. Някоя дама, която познава аромата, може ли да го опише. Blush Благодаря, предварително!

# 441
  • София
Ако се извади статистика на счупени парфюми в домашни условия, то класацията биха държали точно складираните в баня парфюми.

# 442
  • Варна
Здравейте!
Чета Ви редовно,  не пиша. Имам тази вечер и нужда от помощ:)
Жена, която ползва Scandal , Dupont - Ванилията и Тобакото, Libre, Tresor Praline,  Girl of now Shine, The only one... дали би харесала Coco Mademoiselle?

# 443
Аз ползвам почти всичките изброени и обичам Мадмоазел, но за друга жена не се знае.

# 444
Miss dior cherie е подобен на мадмоазел но по не сладък... плътен и по тежък. Повече за зимата.

# 445
Mwpo, харесвам всичките, така и Шанел-а.

Разносвам Girl of now тези дни, адски ми харесва. Пръскам се щедро и с голям кеф.

Силните и сладки бомби са ми любими. Heart Eyes Grinning

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 19:14 от Nestle93

# 446
  • Бургас
Аз пък изобщо не харесвам Girl of now ,The only one , Либре.От изброените ми допада единствено Скандал ,харесвам Коко Мадмоазел ,но Интенз версията.Така не може да се определи според мен и може да е греда.

# 447
Miss dior cherie е подобен на мадмоазел но по не сладък... плътен и по тежък. Повече за зимата.
Напротив много по-сладък е, освен плътен и тежък.

# 448
  • София
Здравейте!
Чета Ви редовно,  не пиша. Имам тази вечер и нужда от помощ:)
Жена, която ползва Scandal , Dupont - Ванилията и Тобакото, Libre, Tresor Praline,  Girl of now Shine, The only one... дали би харесала Coco Mademoiselle?
категорично - Да!
Забелязала съм, мои приятелки, които не харесват Либрето, категорично не понасят Коко Мадмоазел.

# 449
Дали не е по - подходяща интенз версията на Коко Мадмоазел, или пък The only one 2?

Общи условия

Активация на акаунт