Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 774
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Топ за който го открива сега,но аз първия си го взех още като излезе и адски ме е накъртил вече-може би половин литър съм изпръскала........
Сега топ ароматите ми са сред множеството новоизлезли красоти на пазара-няма как нещо от преди почти 20 г да ми е топ-има си мода както в дрехите,така и в ароматите......

За мен си е топ и не оставам без него, пък и на 100 г. да е Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts обичам си го

# 526
  • Варна
Здравейте, момичета! Влюбих се в Mad Madame! Къде мога да го намеря по- бюджетен? Единствено в Нотино го видях, във Варна го няма.
Днес пробвах на кожа Dark Purple и след нахалната роза в началото, стана разкошен. Сега и него го искам.
По темата, последно купих Girl of now, Linterdit ( не ми е любимец), Midnight oud, King- D&G.

# 527
Просто ще припадна, красота! Не вярвам да има хора, които да не харесват мадмоазела... в най лошия случай може да им е леко силен но откйм аромат и топп топпп
Напротив страшно много хора не го харесват. Много е разпространен, има страшно много добри и никак копия и е омръзнал на доста.
Аз си го обичам и нося често обаче.

Mad Madame е един от любимите ми парфюми.

# 528
Последен въпрос имам... мадмоазел някога дали мога да го открия за 50 мл под 150 лв? Дали за 8 март ще има някъде такава цена?

# 529
Към момента ароматите ,с които не искам да се разделям никога са:
Valentino Donna Noir Absolu
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
Mon Guerlain Intense
Elixir Des Merveilles

# 530
  • Бургас
Копче ,до Парадокса тук в моя град имах предвид да слизам.Blush  Изключително лошо впечатление ми направиха пак нямаха още Габриел Есенс нито Тендър едп ,изкупили се.Ами заредете де! Денс ,честит парфюм ,прочетох ревюто ти за Bois D'Amande и преди малко го пробвах.Рядко красив парфюм ,сега ако трябва да съм честна ,а аз винаги съм не е мой ,но го оценявам положително.Heart Ухае изключително на скъпа дървесина ,мечта е ако допадне на притежателката си.Харесах много този парфюм -https://www.fragrantica.com/perfume/Liu-Jo/Liu-Jo-Milano-54682.html Блотерът мирише умопомрачително ,много мой аромат ,пробвах и Блек Опиум Неон ,хубав е ,в драйдауна не можете да сбъркате ,че е от семейство Опиум ,хаха.Определено е доста по -приятен поне за мен от първата версия.Пръснах си Шанел5 на кожа ,мне не е моето.Сега се разкрива все по -добре ,но пак не бих го носила ,поне не на този етап. И последно доживях да си харесам Рокля тази е много мой тип и бих си я купила -https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Black-Perfecto-by-L … lorale-50158.html Трайност и сиаж жестоки!

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 16:05 от Bright Crystal

# 531
  • Варна
Просто ще припадна, красота! Не вярвам да има хора, които да не харесват мадмоазела... в най лошия случай може да им е леко силен но откйм аромат и топп топпп
...

Mad Madame е един от любимите ми парфюми.
Денси, помня описанието ти преди няколко години за Lady Vengence и след това за Mad Madame.  По стечение на обстоятелствата при мен пристигат с няколко години закъснение. И то благодарение на една случайно срещната Парфюмна фея. Blush

# 532
  • София
Копче ,до Парадокса тук в моя град имах предвид да слизам.Blush  Изключително лошо впечатление ми направиха пак нямаха още Габриел Есенс нито Тендър едп ,изкупили се.Ами заредете де!
Оф, кой да гледа, че си в Бургас!!? Мислех, че някое магазинче в София си набарала с добри оферти. Хаххах-ха! Simple Smile
Е, как в Бургас свършили парфюмите? Ами че те контейнерите с парфюми, първо там пристигат! Значи, смятай! Шегувам се, разбира се! Laughing

# 533
  • Бургас
Тук при нас в Бургашко, само във въпросния Парадокс има Шанел май. Аз там не съм влизала от години, откакто взех да пазарувам почти изцяло онлайн. Мадмоазел го носих сигурно 5 или 6 години и едп и едт, в момента не мога да го понасям. Сега се връщам към Алюра след няколко години почивка, предполагам и на Мадмоазел ще му трябват толкова. Тази година ми се носи и N5 едт.

# 534
  • Бургас
Копче ,мислиш ли ,че ако бях набарала оферта нямаше вече да сте разбрали ,хаха.Bowtie Да ,само в Парадокса имаме Шанел, за жалост махнаха Мико и от мола! Това черно флорално Рокле ми харесва все повече и го видях под 100 лв. за 100 ца май ще го стрелна.

# 535
Не си спомням цената на 50мл в Сефора, но като правят -20% на всичко винаги влизат и Шанел. Мисля в такава ситуация съм ги купувала на най-добра цена.

# 536
Подариха ми dior addict fraiche 2017 но преди да пазопаковам и тествам може ли мнения за него? Хубав ли е?

# 537
  • София
Подариха ми dior addict fraiche 2017 но преди да пазопаковам и тествам може ли мнения за него? Хубав ли е?

Тествай го в някоя парфюмерия на кожата си с нослето си и ще разбереш на теб как ти стои и дали ти харесва.  На нас и да ни харесва,  какво от това , ако на теб не ти допада.

# 538
Бил спрян и го няма по магазините. В 3 големи търсих.

# 539
  • София
Копче ,мислиш ли ,че ако бях набарала оферта нямаше вече да сте разбрали ,хаха.Bowtie Да ,само в Парадокса имаме Шанел, за жалост махнаха Мико и от мола! Това черно флорално Рокле ми харесва все повече и го видях под 100 лв. за 100 ца май ще го стрелна.
Това Черно рокле притежавам, благодарение на моя форумна дружка:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus, която в подходящият момент ми прати по Вайбъра линка към Парфимо с летните намаления.
https://www.parfimo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-black-perfe … _campaign=product
този тук.

Тогава, септември месец миналата година, го придобих за крупната сума от Цена: 46,50 лв за 50мл от Парфимо. Всъщност беше и първа моя поръчка от сайта тогава. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт