One Tree Hill

• 45 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
И аз още не съм, но сега отивам да гледам, нищо, че вече прочетох какво става Crazy

# 46
То и аз бях чела, но пак ми беше интересно. Лошото е, че много бързо свэрши.  Crazy

# 47
спойлерите не познаха всичко  Twisted Evil

# 48
Супер,че е излязъл новият сезон.Аз съм в края на 3-ти,наистина тъжно.Много сериозни неща се случват в One Tree Hill

# 49
  • Варна
спойлерите не познаха всичко  Twisted Evil
Дали пък не правят нарочно Thinking може наистина Хейли да е бременната, а не Брук, но пък така както го представиха май си е баш Брук newsm78

# 50
# 51
  • Враца
Добре, че напомни, свалям го вече.
така е човек като следи няколко сериала и тотално се сбърква Crazy Crazy Crazy

# 52
  • Варна
Хах, и аз съм така, особенно след като всички сериали започнаха да излизат и всеки ден по нещо, та си записвам и така Crazy

# 53
И аз довечера ще го дръпна, но преди понеделник няма да мога да гледам.  Confused Поне ще е със субтитри този път.  Crazy

И на Призъна последната серия още не съм я гледала, но поне ще ми се стори по-малка почивката.   Wink

# 54
# 55
Лелеее, чак сега видях че имало тема за любимия ми сериал, след Затвора .. .  Peace
Откак Бухтичка ме запали  Heart Eyes не го изпускам ... първите 3 сезона ги изгледах за 1 седмица .. сега така ми е кофти серия по серия ... ами че тя докато почне и вземе че свърши ...  Laughing

и да си кажа: тъпо ми е че Брук е бременна от Лукас ... от началото ми се ще Лукас и Пейтън да са гаджалоци .. иначе Брук много ме кефи гласа й, един дразгъв такъв .. много готин .. пък и самата тя е много сладка, но Пейтън ми е по - ...  Laughing

# 56
  • гр.София
... от началото ми се ще Лукас и Пейтън да са гаджалоци ..

Не само на тебе!  Wink
Но аз не губя надежда все още....  Peace

# 57
... от началото ми се ще Лукас и Пейтън да са гаджалоци ..

Не само на тебе!  Wink
Но аз не губя надежда все още....  Peace
По принцип и аз това исках преди, но след това започнах да си мисля, че ако това стане ще е много гадно за Брук. И сега не знам какво искам, очаквам да ме изненадат с нещо приятно Laughing

# 58
Момичета излязъл е 4-ти епизод  Hug
Няма субтитри още,но ги очакваме

# 59
Има, има, аз си ги дръпнах вече - http://subs.unacs.bg/

Бухтичка ме запали по този сериал  Hug Докато чакам Лост го изгледах.

Общи условия

Активация на акаунт