Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Аз за жалост няма да мога да гледам епизода с превод до неделя 🙈 но добре че вие така подробно коментирате ♥️

# 616
  • Пловдив

Локи каза, че след 1 седмица излиза от затвора.
Чакам с интерес развитието.
Чакаме и делото с Неждет - да видим ще успее ли да отиде, ако Локи не го "занули"...
Чакаме и нещо, което подсказаха в началото на епизода - какво са правили садъчите с фирмата за износ... И там има нещо гнило...

# 617
Хубаво е, че и Санджар и Наре имат зад себе си добри и чисти души, на които да разчитат на 1000% -Каврук и Зехра

Значи ако мен ме питат Sunglassesсъм си харесала за Енгин Зехра-  Cemre Öktem ,как точно се чете , не знам - Чемре ли, Джемре ли много хубаво момиче, 94 набор, много топло излъчване има Heart Eyes

Някой знае ли дали е сингъл People EyesGrinning

Хайде и малко другата рода

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 18:11 от araselia

# 618

Защо да не видим нещо такова.HeartНищо, че е остриган.Thinking
Цитат
съм си харесала за Енгин Зехра-  Cemre Öktem
И аз.Hands Plus1

# 619

Марта, не знам как не си видяла този момент.
Наре иска да се намеси, но Санджар я спира.
Преди няколко поста и Ваня_С обърна внимание на момента с доста подробно описание, за което и благодаря. Пост 551 на стр. 37.
Привет и на Петя Дачева 655949 с благодарност, че от балкона е вече при нас.

А, гьордум, гьордум...
Ама много неубедително искаше да се намеси. Първо изчака достатъчно време Гедиз да си излее гнева, пък после дори каза, че си го е заслужил.
А и много често взе да повтаря, че Санджар е никой за нея.
Хич, ама чок хич не ми харесва какво прави.

Според мен тази Исабел  даде на Акън истината - т.е. предаде  Наре. Първо ги видяла, а после - "Нямало как да знае, дали те или някой друг е оставил телефона"
Как пък всички са предатели, бе?

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 18:48 от Марта_49

# 620
  • Пловдив
Наре опитва да се дистанцира все пак Санджар е женен мъж, опитва да залъже себе си Simple Smile
Исабел ако е предател нямам думи, може пак с Наре да играят някаква игра.

# 621
Да ви призная, когато гледах епизода без превод от сцената със срещата между Акън и Изабел, първото ми усещане беше, че тя го хареса Sunglasses
Знам, че звучи глупаво...

# 622
  • Пловдив

Няма скрити работи, не знаеш истината откъде ще изкочи.
Много важен момент. Санджар разбра за Мюге, но после скриха от Гедиз.

# 623

Тук много ми харесва с това бяло поло.

# 624
Изгледах серията. Наистина доста динамична откъм събития. Освен основните сюжетни линии, набелязаха още няколко.
Все си мисля, че Акън е  извадил Наре от пропастта, а после Мюге му е помогнала. Просто няма кой друг да е. А и Мюге какво каза - "Вашата любов със Санджар свърши, нашата с Акън започна". Кой знае какво ѝ е разказал тогава мръсникът и тя му е повярвала. И пази тайната. Няма скоро да го издаде за това. Санджар ще научава мсичко едно по едно, бавно-бавно...
Ще се срине и неговия свят. Всъщност дори започна.
Каврук честно казано понякога ме дразни. Знае много неща, може да предотврати също много неща - ама така колебливо казва всичко, че като го погледнат малко лошо и му викнат - се свива и отминава.  Ами викни малко, бе човек.
Какво им мълчи на всичките и те си го приемат просто като ... Каврук. Каврук, който могат да подминат като мебел.
Жалко, че маслините са толкова дребни - сигурно поне 100 кила трябва да паднат върху инатливата глава на Санджар, че да чуе и проумее какво му се говори.
Сега и да разбере къде, какво се е случило - ще е след дъжд качулка, тъй като е  "завързал" с червеното коланче  онази интригантка Менекшето за себе си.

Санджар никога не се вслуша какво въобще му говори Каврук. Нито преди, нито сега.
Винаги го навиква, което е дразнещо. А Каврук му е истински приятел, защото тихо и с усмивка приема всичко...

Знаете ли обаче какво ми се иска - Елван да се изнесе от конака. Яхя и Халисето много я засегнаха и обидиха.
Нека онези двете ***** да си стоят в скъпоценния конак. 

# 625
  • Пловдив

Който е заспал да е спокоен.
Санджар ще пази съня ни.

# 626

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден четвъртък!
Да пием по кафе и към задачите за днес, които при мен са достатъчно много.
Вчера видях толкова много пролетни цветя да се предлагат - то зюмбюли, лалета, иглика - пълно навсякъде.
Затова реших вече кафето ни да има и пролетен акцент - носи настроение.
А навън вали... можело и снежец да има... дано да е за кратко, че хубавото време се харесва повиче.

# 627
Доб,о утро,

Снощи изгледах серията с интерес, без почивка.Heart

Отмъщенито, "всички, които не ми вярват, да вървят в ада" е в действие.

Посланикът, остана без видео.Мюге разбра за Акън и сега, със себе си ли да се справя или да крие от Санджар.

А Санджар, понеже чу за видео в колата на Мюге, разбира се, че ще иска да го види.

Трудно ще го преметнат.

Неговият ад, започна.Майка му, брат му и Менекшето...

Еййй, успя да заблуди и Локма, като набеди брат си...

Менекшето си е лика прилика с Акън.

А той и Наре, каква игра ще играят, има да видим.

А Санджар вече, диша във врата им, отивайки към "ада".

Защо обаче, всички крият истината от него, след като го мразят, не ценят и не уважават.

Да я разбира тази истина, защото той се е измъчвал достатъчно, 9 години, със своата истина.

Момичета, Hearts

Лек и приятен ден.

# 628
Добро утро, момичета.
Изгледах серията, изчетох ви и сега ще се опитам да си подредя мислите, че нещо съвсем се обърках.
Халисе ане - винаги ме качва на метлата. Е как може такова нещо бе, това не е човек. В тази серия съвсем се срина на земята, даже под нея. Вместо да се засрами от стореното, тя вири нос и обижда наляво, надясно. Даже използва слабото място на Яха, за да го използва за мръсните си игрички.

Не може да си такъв двуличен човек. Когато двете снахи са пред нея, навиква едната, защитава другата, а после зад гърба й унижава и другата. Как пък винаги хапе на болното място. Не мога да ги разбера и снахите - заради свекървата ли са се омъжили или заради синовете й?
Най-важно за нея е мнението на хората, а не щастието на децата й.

Само пред Санджар не й минават номерата.

Но и Елван много добре й го каза: "Кога стана такава? Разочарова ме". Да си сърба попарата, която си е надробила.
Яха ме разочарова - подведе се по акъла на майка си, но предаде брат си. Вместо само да хленчи, че не го забелязват, да вземе да се замисли защо е така. По-малкото братче винаги е било под крилото на баткото, никога не е трябвало да взима самостоятелни решения, защото има кой да го свърши това, а после мрънка. Дори и секретарката не се сеща за него.

И Дуду ме разочарова - къде е тръгнала с голямата кошница и да се сравнява с Наре, та вече се видя и директор в холдинга.
Не само Менекше ще бере ядове със Синеочко, но и ние. Да видим първо как ще се справи с брат й, пък след една седмица ще му сърбаме попарата.
За Мелек ми е много мъчно. Желанията й са толкова мили - къща с градинка, кон, тате понякога да идва и да остане известно време с тях, с тате да си посадят магданоз, но за съжаление, не всички са осъществими. Иска мнението на Каврук, но той трябва да каже "О, Мелек, права си". Берен играе превъзходно.

И да ви кажа - все още не вярвам, че е имало ПБН. Смятам, че прегрешението на Санджар, засега, е все още само бракът му с Менекше.
За Мюге ще кажа само, че е следващият в отбора на загубилите последните си 9 години.
Финалът беше много силен. Гедиз има да реве за много неща - двойната истина за сестра му /заедно са с Акън и е къртицата/, държа се грубо с Наре и не й повярва за сестра му, каза й много тежки думи за писмото и за Мюге. А за Санджар причините са много - не му повярва за Мюге, знае какво следва, ако разбере за случилото се в Черна гора, обиди и брат му. Ама много гневен заради сестра си, чак ме изненада.
Санджар - обожавам погледа му "скенер".

Колко пъти попита Наре какво се е сучило в Черна гора и й даде възможност сама да си каже, но не би.

Така и все още не може да разбере защо го обича, защо се е върнала и какви ги забърква. Но ще се вземе в ръце и ще разбере отговорите на всичките си въпроси. Пък тогава ще го видим.
Наре сега няма да я коментирам, защото много съм й набрала.

Няма скрити работи, не знаеш истината откъде ще изкочи.
Много важен момент. Санджар разбра за Мюге, но после скриха от Гедиз.

Мариана, в този момент се затвърди и факта, че в Черна гора е станало нещо, което я е принудило да се върне.

Пожелавам ви хубав ден, момичета.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 08:08 от Ваня_С

# 629
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да видим, какво ще ни донесе ден четвъртък.
Успешен да е.

Ваня_С , малко останахме тези, които не вярват в ПБН.
Мисля си, че това ще е страхотен момент, когато му дойде времето, ще разберем.

Общи условия

Активация на акаунт