Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 798
  • 737
  •   1
Отговори
# 645

dunelia, Наре не знае, че Санджар е говорил с Акън - номера с флашката.
Още не му е дошло явно времето да се стигне и до това разкритие. Към момента, това го знаят посланикът и Акън.
Санджар повярва на този план измислен от Акън, като чу гласа й да пита "любими, кой е.." - цитирам по памет.

araselia, за желанието да се занули Санджар - няма как да стане. На Енгин вече в два игрални филма и един сериал, героите са му умирали. Логиката ми защо е такава: Ами ако го зануляват във всеки проект - феновете не, зрителите няма да гледат вече негови проекти, знаейки че персонажът ще е убит или умрял на финала.
Направо е смешно това, но тези желания са написани от хора непознаващи профисионалния му път.
Нека си искат, ще си останат с искането за зануляване. Дори и за миг май не мислят за Мелек - таман е отрила баща си и да й го отнемат... Просто - няма начин.

Марианче:hearts:, благодаря за отговора! Значи не съм изтървала този момент!

Само давам пример:  Това със зануляването на главния герой в  един корейски сериал:Crash Landing on You (2019-2020), който  скоро приключи, какво казва сценаристката на сериала за финала :цитирам:
" Много ми се иска да утрепя някой от главните герои (все пак съм корейска сценаристка), обаче ако убия двамата най-главни ще ми откъснат главата. Затова ще го отнесе Алберто-хем си имам труп, хем ме мързи да му измислям някакъв що-годе смислен начин за измъкване."
Алберто е второстепенният герой! А сценаристката според мен не е съвсем добре!?!?

Та в този сериал, любовта между ГГ беше съвсем невъзможна /като във фантастичен сериал/
и накрая завърши, доколкото беше възможно - щастливо! Беше любовна история между севера и юга!
Рейтингът му започна като нашия и завърши с над 23 %.
Извинявам се за тези подробности, но просто исках да го спомена като възможен вариант за финал!!!
Не знаем какво са замислили нашите сценаристки!?

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 19:37 от dunelia

# 646
  • Пловдив

Сценарият за 11 епизод е готов:
Вi taraftan da.../От друга страна...

dunelia, всичко е възможно, просто изложих моята си логика, защо Енгин не би приел отново и то скоро подобен проект.

# 647
Dunelia, естествено, не знаем какво са измислили или ще измислят и в това е тръпката, да гадаем 🙂

Джули07, това, да не казват истината за Черна гора е като да се мъчат да спрат слънцето да изгрява, или дъждът да вали, просто се отлага момента.
И аз така мисля, добре, че са Мелек и Зехра, Каврук не, и той е от криещите, иначе Санджар съвсем няма да има и миг спокойствие и надежда.
  Най-добрия вариант е някак си да са моубият Акън, ама не съм измислила как точно 😉

# 648
Цитат
Само не знам, как хрумна на някои, че по- добрия вариант е Наре да каже истината на Санджар за Черна гора.
Нали ще го превърне в убиец!
Само истината лекува Санджар.Достатъчно е интелигентен, за да реши какво и как ще го направи.Hug

Наре праща в ада  всички, които не са и повярвали, Санджар ще убие Акън и себе си.Hug

Сценаристки му работи.Wink
Цитат
Впрочем, чудех се, как все още не е потърсил сметка на Каврук, за това че скри Наре и Мелек. Това не е ли вид предателство, към него?
Hands Plus1Каврук много неща крие и продължава.Thinking

# 649
Нова снимка, май в магазин са го изловили, слуша си музика човека 👍

# 650
araselia, harmonia_dd , разбирам, какво имате предвид Hug
Истината винаги е най- добрия вариант, но ако тя ще погуби любим човек, то лично аз предпочитам да я спестя.
Не става въпрос за лъжа, а за спестена истина (мълчание). Може и да греша, но така го усещам.
Санджар, толкова пъти заяви, какво ще направи ако повярва на Наре, че не остави, никакво съмнение за евентуалните си действия.
Аз бих постъпила, като Наре Smirk

Иначе е ясно, че той започне ли разследване ще научи истината рано или късно. Това е неизбежно. Сигурна съм, че Наре ще ще играе ролята на "препъни камък" по пътя му към истината. Възможно е и Гедиз да се включи в това.

Случайността изигра лоша шега на Наре, като отведе Санджар два пъти на правилното място в точното време- в колата на Мюге и под терасата на пристанището. Това ескалира любопитството му и вече няма връщане назад.

И, понеже съм фен на прогнозите Nerd да си кажа Smirk Мисля, че до зануляване между Акън и Санджар няма да се стигне, защото някой ще изпревари Санджар Wink

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 19:45 от Juliya07

# 651
Мисля, че до зануляване между Акън и Санджар няма да се стигне, защото някой ще изпревари Санджар Wink

Ей сега ме заинтригува 👀, някой конкретен ли имаш пред вид или имагинерен, не появил се още 🙂

# 652

Здравейте момичета Two Hearts
Страхотни споделени мнения за серията.
Беше ми супер приятно да ви чета. Утре да видим озета какво ще ни предложи.
Ако сериите са действително 21 т.е. до лятото - според мен е време да има вече "сблъсък" Санджар / и всички останали.
За три месеца реално време и още 12 серии си е съвсем нормално като време да се изяснят нещата както от миналото, така и от настоящето.
Три месеца дори не са достатъчни Санджар да оправи отношенията си с Наре - ако въобще ги оправи.
За мен това е - разведен с Менекшето, тя да не е бременна,  да направи нещо което да накара Наре да му прости.
Единственото което ми идва на ум е да спаси някого с риск за живота си, но ще е излишна жестокост Мелек да бъде застрашена от някого /Акън, Менекше, Локи или някой друг/.

# 653
Мисля, че до зануляване между Акън и Санджар няма да се стигне, защото някой ще изпревари Санджар Wink

Ей сега ме заинтригува 👀, някой конкретен ли имаш пред вид или имагинерен, не появил се още 🙂

Smiley
Конкретен, за мое огромно съжаление Disappointed
Дано, както обикновено не позная Smirk

# 654
# 655

ThinkingThinkingThinkingThinkingThinking
Виж, не нея имах предвид, но идеята определено ми харесва Stuck Out Tongue

# 656
  • Пловдив

Ей, много ми хареса идеята някой друг да занули Акън и веднага предлагам кой.
Да го измислят как...

# 657
От този посланик не очаквам героични реабилитирани дела.  Освен Мюге друг възможен ми е сестра Инес- каза, че би умряла за Мелек и Наре.

# 658

Но предпочитам да е друг

# 659

Но предпочитам да е друг

Сакън, свети Гедиз не го закачай 😜. Ако влезе в затвора или не дай си боже умре, Санджар ще го разпънат на кръст колежките от опозицията 😲🤕😂

Общи условия

Активация на акаунт