Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

Още снимки от еп. 8.
Излезе и озета, помолих varna_2 да ни го преведе.
Чакаме.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 16:43 от mariana51

# 31
# 32
  • Пловдив
Менекше нещо много щастлива, като я видя нея или Акън щастливи и страх ме хваща 🙄

# 33
  • Пловдив

Ето и озета - с благодарност на varna_2 за превода:

Защо не ми написа писмо на мен?

Санджар разбира, че Наре е заминала с Мелек и полудява.
Не само отсъствието на дъщеря му го наранява.
Дъщерята на посланика отново го е изоставила, както в миналото.
Години наред са си разменяли писма, а сега изневерявайки на обичая, е оставила писмо не на него, а на Гедиз.
Санджар се опитва да облекчи болката от това предателство чрез писмата, които дълги години е пазил.

Наре, която вярва, че Акън е нейната лична чума, за да не заразява с този микроб другите, успява в плана си да накара Акън да я преследва. Акън скоро открива, че Наре е в Барселона.
Той е търсен от полицията, затова се опитва да си изкара фалшив паспорт, за да замине за Барселона.

Но не само Акьн знае къде е Наре. Санджар и Гедиз също научават, че е заминала за Барселона, фалшифицирайки подписа на баща си. Санджар е съгласен Гювен Челеби да отиде заедно с него в Барселона и да си върне внучката. Гедиз решава да ги последва и с това нещата напълно се объркват.
Сега Наре има много голям проблем.
Плановете й бяха да накара само Акьн да я последва, а сега за Барселона тръгват баща й, любимия мъж и най- близкият и приятел.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 17:32 от mariana51

# 34

Години наред са си разменяли писма, а сега изневерявайки на обичая, е оставила писмо не на него, а на Гедиз.
Санджар се опитва да облекчи болката от това предателство чрез писмата, които дълги години е пазил.

Наре, която вярва, че Акън е нейната лична чума, за да не заразява с този микроб другите, успява в плана си да накара Акън да я преследва. Акън скоро открива, че Наре е в Барселона.
Той е търсен от полицията, затова се опитва да си изкара фалшив паспорт, за да замине за Барселона.

Но не само Акьн знае къде е Наре. Санджар и Гедиз също научават, че е заминала за Барселон, фалшифицирайки подписа на баща си. Санджар е съгласен Гювен Челеби да отиде заедно с него в Барселона и да си върне внучката. Гедиз решава да ги последва и с това нещата напълно се объркват.
Плановете й бяха да накара само Акьн да я последва, а сега за Барселона тръгват баща й, любимия мъж и най- близкият и приятел.

Благодарности за озета
Варна Мариянка

Ще има екшън отново. Всички по следите на бегълките.
Санджар в "съюз" с посланика... Направо си е чуденка.

Акън как се е измъкнал от Мюге, че и паспорт вади. Тази полиция тяхната отново дреме, та спи.
Обаче Санджар няма защо да се чувства обиден от факта, че Наре е оставила писмо на Гедиз. Гедиз е нейн приятел, при това -добър приятел.
Санджар е женен мъж, който непрекъснато отправя обвинения, че нейното присъствие е болезнено за него. Нормално е да си тръгне без да го уведими за това.
Що трябва да му пише писма - той дори не я нарича по име, какви претенции има...
Ей, сега Менекшето като му поднесе сюрприза, че е "хамиле"  - да го видя тогава.

Единствено ме боли за Мелек, защото това чудесно детенце наистина се привърза към баща си.
Няма да могат да си го "поделят" и пак ще има войни.
Така ще е - докато Санджар не приеме за истина всичко което е преживяла Наре през тези 9 години.
И дори да го разбере - дали ще повярва.

# 35
Изглежда интересно! Благодаря за превода Simple Smile
Стана ми смешно, докато четях Smile

Типично за Санджар Smile

Гедиз решава да ги последва и с това нещата напълно се объркват.
Типично за Гедиз Smiley

Типично за Наре Smile

Санджар е съгласен Гювен Челеби да отиде заедно с него в Барселона и да си върне внучката.
Нетипично за Гювен Челеби Smile Изненада ме Thinking, от кога се интересува от внучката си Thinking

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 18:03 от Juliya07

# 36

Но не само Акьн знае къде е Наре. Санджар и Гедиз също научават, че е заминала за Барселона, фалшифицирайки подписа на баща си. Санджар е съгласен Гювен Челеби да отиде заедно с него в Барселона и да си върне внучката. Гедиз решава да ги последва и с това нещата напълно се объркват.

Благодаря ви момичета.Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 37
  • Пловдив
Посланика да не играе двойна игра, или Наре беше права високомерие то му е проблема, фалшифицирала е подписа му, егото му наранила. А Санджар няма право да иска нещо от Наре, той е този обърнал й гръб, женен никой не го е женил с пистолет в главата.
Акън ще има доста да я тормози 🙄 но поне Гедиз и вярва и ще и помага.

# 38
Много благодаря за превода на озета 💐

Нормално е да го заболи Санджар, и за писмото, и за изоставянето, обича ги, и Наре и дъщеря си. Хеле пък да не види дъщеря си, хайде бе, ако си го мисли Наре за възможно, почвам да се съмнявам в умствения и капацитет. Санджар земята ще претърси, но ще намери дъщеря си.
 И що да е проблем, че всички я търсят, проблема е Акън само.
 Изобщо плана и (или този на сценаристките) ми е силно мъгляв, дано се изясни в серията.

Много им завиждам в тез сериали, никой не ходи на работа от 8 до 5 пет дни в седмицата, решават, грабват си сакчето и запрашват на някъде, ни молба за отпуск, ни болничен да си изкарват, никакви грижи 😂

Ухилената Менекше е трудно да се прецени какво точно изпитва, през повечето време тя гледа като напушена, не съм я видяла да страда или притесни особено,  нито за себе си, нито за друг, и злобата и една рахитична, много мижав образ е. Само на детето като викаше щяха да и изскочат очите. Това момиче не е съвсем само, да ви кажа 🙄🙂

П. П. Пак прочетох озета, значи Наре е стигнала до Барселона, другите са под въпрос, така го разбирам. Само да не хванат един полет, че на борда ще обяват военно положение 😂

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 18:53 от araselia

# 39
Всичката Мара втасала...... само писмо не написала .Тя беше постоянно пред очите му и в ръцете му /след нападението / сега се сетил ,че е заминала и го изоставила . Като беше в Мугла само ѝ търсеше кусури за миналото ,виновна за всичко и пред всички .
Оооофффф , Санджер да ти имам чувството за справедливост .....егоизъм и още,още.... Той сам не знае де го сърби ,че да се почеше .

# 40
П. П. Пак прочетох озета, значи Наре е стигнала до Барселона, другите са по въпрос, така го разбирам. Само да не хванат един полет, че на борда ще обяват военно положение 😂
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Това ми хареса! Нааправо си го представих Joy
Който оцелее получава Наре Smirk

Ухилената Менекше е трудно да се прецени какво точно изпитва, през повечето време тя гледа като напушена

Отново опит за прогноза Stuck Out Tongue
Моментен прилив на щастие от завръщането на свекито Smirk

# 41
  • Пловдив

Да сложим и сладурчето Мелек.

Ами те Санджар и Наре, едно и също правят.
Санджар използвал дядото на Каврук за фалшификация, Наре пък - директно фалшифицирала подписа на баща си.
Санджар "откраднали" парите с Гедиз, Наре откраднала парите от тях двамата.
Лика прилика са си.

# 42
Бони и Клайд по турски, но като видя Теменужка по пендари и ми става едно инфлационно...

# 43
Джулия 07, (малко си ми като агент 07😉), може и да познаеш, прилича ми на дежурна усмивка по задължение и доза облекчение, все пак свеки  е единствения съюзник в конака.

# 44

Могат да изискат от Барселона, екстрадиране на Наре, понеже е фалшифицирала документ.

Но те може би разбират, че Акън е след нея  и затова "тичат" да я спасят....

А Санджар, особено за Мелек.Не е очаквал, че Наре така бързо ще се снабди с Парички.

Общи условия

Активация на акаунт