dunelia, Наре не знае, че Санджар е говорил с Акън - номера с флашката.
Още не му е дошло явно времето да се стигне и до това разкритие. Към момента, това го знаят посланикът и Акън.
Санджар повярва на този план измислен от Акън, като чу гласа й да пита "любими, кой е.." - цитирам по памет.
araselia, за желанието да се занули Санджар - няма как да стане. На Енгин вече в два игрални филма и един сериал, героите са му умирали. Логиката ми защо е такава: Ами ако го зануляват във всеки проект - феновете не, зрителите няма да гледат вече негови проекти, знаейки че персонажът ще е убит или умрял на финала.
Направо е смешно това, но тези желания са написани от хора непознаващи профисионалния му път.
Нека си искат, ще си останат с искането за зануляване. Дори и за миг май не мислят за Мелек - таман е отрила баща си и да й го отнемат... Просто - няма начин.
Марианче:hearts:, благодаря за отговора! Значи не съм изтървала този момент!
Само давам пример: Това със зануляването на главния герой в един корейски сериал:Crash Landing on You (2019-2020), който скоро приключи, какво казва сценаристката на сериала за финала :цитирам:
" Много ми се иска да утрепя някой от главните герои (все пак съм корейска сценаристка), обаче ако убия двамата най-главни ще ми откъснат главата. Затова ще го отнесе Алберто-хем си имам труп, хем ме мързи да му измислям някакъв що-годе смислен начин за измъкване."
Алберто е второстепенният герой! А сценаристката според мен не е съвсем добре!?!?
Та в този сериал, любовта между ГГ беше съвсем невъзможна /като във фантастичен сериал/
и накрая завърши, доколкото беше възможно - щастливо! Беше любовна история между севера и юга!
Рейтингът му започна като нашия и завърши с над 23 %.
Извинявам се за тези подробности, но просто исках да го спомена като възможен вариант за финал!!!
Не знаем какво са замислили нашите сценаристки!?

Каврук много неща крие и продължава.

да си кажа