9 ФЕГ - 4

• 44 563
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Такова богатство е спокойната обстановка! След като детето каза, че иска да учи ФЕ и започнах да проучвам училището, свободата (не свободията) и спокойствието беше основното, което ни грабна и убеди, че това е училището.
Толкова се надявам да е щастлива с избора си за фег.

# 436
  • София
Нямате си представа колко ми харесва това, което пишете! Дай Боже и моето момче да се чувства добре във ФЕГ и да заобича гимназията си, защото аз съм имала прекрасни гимназиални години и искрено се надявам и той да има късмета и да се чувства на място така, както аз съм се чувствала, защото в досегашното си училище това не беше така.

# 437
И моето дете от всичко най-много се радва на факта, че няма да имат униформи Simple Smile!
Търпение не ми остана до родителската и най-вече да разберем коя ще е класната/ият.

# 438

Снимки от първата копка на салона.  Обърнете внимание на как изглеждат стените...?

# 439
Ей, всички гимназии си обявиха списъците с класове и класни. Повечето и учебниците качиха, за да могат лятото да се набавят. При нас голямо затишие.
Поне учебниците не ги ли качват преди Алея на книгата?

# 440
  • София
Миналата година на 11.09 публшкуваха списък. Но не се тревожете. В 8 клас имат и само по мат, философия и бел. За френския се събират пари и купуват общо.

# 441
И Музика, Рисуване и ИТ. 7 учебника са, ако искат и христоматия са 8. Не е лошо да се възползваме от отстъпките на Алеята. Втора ръка масово ги изкупиха вече по групите за учебници.
А грубо колко струват учебниците по ФЕ в 8ми клас?

# 442
  • София
По музика и рисуване не е нужно. Никой не купува. По ИТ само. Макар че въобще не ги ползват. Все им диктуваха по ИТ.

# 443
Ей, всички гимназии си обявиха списъците с класове и класни. Повечето и учебниците качиха, за да могат лятото да се набавят. При нас голямо затишие.
Поне учебниците не ги ли качват преди Алея на книгата?

Сайта на 9 ФЕГ  е такъв, че трудно можете да намерите в него полезна информация

# 444
А има ли друго място, където публикуват информация? Тази фб страница, която са дали в контакти не може да бъде "следвана" и за да се четат новини там трябва да се търси всеки път. Пък и не виждам и там нещо повече или трябва да се подаде заявка за "приятелство"?
Или в Школо е инфото? Но новите още нямаме създадени профили към фег.

# 445
  • София
Учебниците се пускат на сайта им. Просто е още рано. Сигурно следващата седмица

# 446
  • София
От колко часа започват първа смяна? 7.30 или 08.00?

# 447
# 448
  • София
Благодаря.

# 449
  • Костинброд
Момичета, кажете как стои въпроса с вадене на карта за градския транспорт. До сега не ни се налагаше и не съм запозната- чак като се заверят ученическите карти или от училището издават преди това бележки за тази цел?

Общи условия

Активация на акаунт