9 ФЕГ - 4

• 44 557
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Може би щом не сте имали до сега, ще ви издадат и на следващия месец да представите лична карта,подпечатана от училището. Не вярвам да ви откажат и да трябва да чакате тази лична карта. Защото обикновено се бавят. Докато се съберат и подпишат ще стане края.на месеца.

# 451
  • София
По въпроса за началния час - в петък ми казаха, че не е решено още дали ще има поетапно започване в различни часове за отделните класове като противоепидемична мярка.
На родителската трябва вече да се знае.

По въпроса с колелата ми казаха, че да имат място за паркиране и доста деца така се придвижват до училището.

# 452
  • София
Много ми е странно как ще се координират учителите, ако всички почват по различно време..
Изпълнимо е сигурно, но ми звучи трудно да е.

А.за първия учебен ден последно знаех, че ще е само за 1ви, 5ти  и 8ми клас, така ли остава?
Демек първият учебен ден ще е неучебен Wink

# 453
ФЕГ обявили ли са някъде, че ще започват по различно време за всеки клас? Никъде не виждам училищните мерки, има ли ги някъде, любопитна съм да ги прочета?
Първият учебен ден не е ли винаги неучебен?
МОН предлага 1ви, 5ти и 8ми клас да имат тържество на двора, а останалите класове по график в класните стаи, но всяко училище си прави организация каквато прецени. Ние си чакаме още подробностите. Нашият набор нямаше заешки лагер и мейл не получихме. Надяваме се утре да обявят класовете, класните, учебниците, мерките, откриването.

# 454
  • София
За картата за градския транспорт в нужна ученическа карта (или бележник, ако имате хартиен) от 7клас. От старото училище върши работа, а следващият месец ще отидете с нова (ако нямате все още издадена пак със старата, ще се помолите, като обясните, че е не са готови).

Нужна е снимка.

20 лв./месец е за цялата градска мрежа, ако се издава заедно с родителска е 10лв. за ученика.
По принцип искат документ, защото децата в МОН-училищата (мисля, че трябва да са на територията и на София)
имат право на такива, осен ако не са променили нещо.

# 455
  • Костинброд
Извадихме карта със старата лична карта. Притесних се дали ще стане, защото на една позната и бяха отказали, но явно зависи кой служител как се е събудил.

# 456
  • София
И аз разбрах за други училища, че само 5 и 8 клас ще са на тържеството на двора. Останалите - час на класа в класната стая.

Има ли някой учебници за 10 клас, че не знам  от къде да търся. Предлагам нашите от 9 клас.

# 457
Здравейте! Кога ще е родителската среща за осми клас? Гледах в сайта на гимназията, но нищо не открих.

# 458
  • София
На единия клас 8 Б мина снощи, всички останали сме утре вечер от 18 ч.

# 459
Тук е обявена. Има и документите, които се искат да носим:
https://www.feg.bg/wp-content/uploads/2020/07/Uvedomitelno-pismo-do-roditel.pdf

# 460
  • София
За личната здравно профилактична карта от ЛЛ казаха, че може и по-късно да се занесе.

# 461
  • София
Да, и също и нашата РС ще е в коридора Simple Smile

# 462
  • София
Да, и също и нашата РС ще е в коридора Simple Smile

Явно и с вас няма да сме в един клас. "Г" сте нали?

# 463
Към осмокласните майки - а дали споменаха, откриването само за 8 клас ли ще е? Ние все още нямаме информация дали 15 септември ще е присъствен за всички или дали не трябва 9 клас и нагоре директно на 16 да се явят за редовни часове.
В училището на малката на 15 ще отидат само първокласниците.

# 464
  • София
Към осмокласните майки - а дали споменаха, откриването само за 8 клас ли ще е? Ние все още нямаме информация дали 15 септември ще е присъствен за всички или дали не трябва 9 клас и нагоре директно на 16 да се явят за редовни часове.
В училището на малката на 15 ще отидат само първокласниците.
Да, само за 8 клас от 11 часа.

Общи условия

Активация на акаунт