9 ФЕГ - 4

• 44 563
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Явно и с вас няма да сме в един клас. "Г" сте нали?
Мони, да, в 8г ще сме. Междудругото, на входящата бележка от ФЕГ има един номер, най-накрая. Може би по него са ги разделяли. Нашият е 7, което автоматично ни вкарва в Г паралелка. Вашият кой е?

Моля за информация за г-жа Топлийска, може и на лични. Много ще съм благодарна.

# 466
Не, не е и по номер. Ния е с намер 15 и вероятно ще е В клас (още нямам мейл/обаждане), за Б клас знам за номер и пред 15 и след 15.

# 467
  • София
Мария, точно във В клас се падате. Ако броим - 1 ви номер отива в А клас, 2ри в Б клас, 3ти във В клас. И така превъртим до 15, точно В клас си е.
Те вх. номера бяха различни, по различните езици, така че вашите и нашите не съвпадат.

# 468
И това го мислих, ама и това не е. Номер 9 е в Б. Номер 17 също е В. Изобщо няма математически модел Simple Smile.

# 469
Може да са теглили жребий. Simple Smile
Номерата свързани ли са по някакъв начин с пола на ученика? Предполагам, че идеята е паралелките да са балансирани.

# 470
Не, и по пол няма връзка Simple Smile. Голяма мистерия. Simple Smile Но пък съм толкоз "льо хепи" (как е щастлив на френски) с кои деца са в един клас, та все на този принцип да ги разпределят Simple Smile

# 471
  • Костинброд
Ако все още мъчите алгоритъма, се включвам с инфо за моята дъщеря,  дано влезе в употреба 😁- тя е с английски език,  нямаме обаждане (А клас), няма ни и в отминалата родителска (Б клас), което ме навежда на мисълта, че ще е В. Номера завършва на 03 😏

# 472
Някой има ли представа г-жа Надя Георгиева по какво преподава? Вероятно тя ще е класна на вероятно 8в Simple Smile

# 473
С нас също никой не се е свързал. Как  са разпределени паралелките - А-Г са английски, после испански и немски?

# 474
  • София
А, Б, В с английски. Г, Д, Е с испански и една Ж с немски.

# 475
  • софия
Здравейте,
Звънях в  9 ФЕГ и ми казаха, че дъщеря ми, която е с испански и има бал 446.5 е в 8е. Според мен децата са подредени по бал, тъй като ние сме по-близо до минималния.

# 476
  • София
Не. Дъщерята на Мария е с максималния бал за училището, а е в 8в.

# 477
Миналата година един баща публикува списъци с класовете  на приетите деца по входящи номера и бал във ФЕГ/ във връзка допълнително класирани деца над обявените места, беше го направил за няколко училища/. Във всеки един клас имаше балове в различни диапазони. Точно обратното смятам, че правят, смесват деца с по-висок и по-нисък бал. Аз продължавам да смятам, че взимат трите деца с най-висок бал и ги разпределят в 3 паралелки, после следващите 3 и т.н.. Това за испанските и английските паралелки, за немската е ясно.

# 478
Аз много се притеснявах да не ги разпределят точно както бяхте описали, защото приятелката на дъщеря ми, с която много искаха да са в един клас е със 100+94 от НВО и малко ме съмняваше да има две деца между нея и моята дъщеря. Но сега са в един клас (8в) и са безкрайно щастливи. Иначе от фб групата оставам с впечатление, че масово децата са с бал около 460, което само по себе си е еднородна среда.

А кой е класен на 8е?
Имената на класните на 8в и 8д не фигурират на сайта и вероятно са нови преподаватели.

# 479
  • софия
Не попитах, утре ще разберем

Общи условия

Активация на акаунт