Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~202

• 34 055
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
В рекламите по БТВ дадоха анонс за следващата серия. Очакват ни доста интересни неща.

# 496
Аз се включих в началото на темата, но след необсъденото решение да не се коментира дори в скрит текст се отеглих, защото тази и тема я мразя и споровете, които предизвиква.
Друго искам да питам, макар и може би има връзка с бъдещи събития. Много се коментираше, че Бегюм е лоша , а реално досега не направи нищо непристимо и долно. Да, искаше Фарук и се опита да се възползва от ситуацията но колко жени, влюбени и изстадали жени, не биха се вкопчили във всяка възможност? Ще видим до края(буквално) , дано не ме разочарова.
Страшно ме е яд  и за Фикрет и Есра. Токова, толкова ми се иска да  имаха шанс щ. Ех...
Ааа, сетих се да добавя нещо за себе си, че да не сме си тотално непознати - обожавам Чаатай. Видях, че е споменаван и тук. 😂Просто да се знае, че това е моята огромна слабост.

# 497
Снощи отрязаха епизода с 10 минути и пропуснахме най-забавната част  - как Акиф изпи лютивото кафе, което бяха приготвили Дилара и Сюрея по инициатива на Дилара....Санем пърха край Акиф, грачи срещу Дилара и Сюрея...Който иска да се позабавлява може да изгледа този момент.....Фарук се кефи и се хвали, че затова не е правил годеж, а направо е сключил граждански брак....
Някъде из фейса бяха пуснали линкове къде могат да се гледат епизодите безплатно, защото непрекснато били прексъсвани заради извънредни съобщения. Ако ги намеря ще ги сложа....

Интересно, защо Джан не си е направил сепуко, след като е разбрал какъв нарцис е, а е тръгнал да раздава правосъдие без никой да му го иска......Нямаше никакъв смисъл Сюрея да ходи да разговаря с това леке....

Злати мерси за фрагмана....Остави ме замислена....Фрагманите по принцип са подвеждащи....Зависи в епизода как ще бъдат подредени събитията...Стана ми жал за Ясемин....

Гости знаеш, че бях предубедена към Осман....Но сега когато гледам на спокойствие му съчувствам....Жените в живота му много ще го разочароват....Майка му вече го направи.....Thinking

# 498
Здравейте .
За Есма ,какво да кажа ...Каквото повикало ,такова се обадило .
Силве ,ако разрешиш така да се обръщам към теб . Ан така кажи да се знае .
Божее ,колко сърца е пленил този мъж  и моето също.
Пуснаха Протектор трети сезон . Ако желаеш може да го коментираш в темите, ако си го изгледала .

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 02:34 от femmi2

# 499
МАМА-АН, не съдя Осман, че напуска дома си, а че не прояви разбиране към майка си, която съветваше да обърне внимание на себе си, да се наслаждава на живота .
 Наистина той е наранен , неговите дневници са били неговата мечта, неговото бягство, а майка му е нагазила грубо там, според него, въпреки ,че тя мислеше ,че той страда и искаше да му помогне , както тя я разбира тази помощ.Това беше грешка.
А че Осман е влюбен в Сюрея ,е самата истина, любовта му е много честа и наивна .
 Притеснява ме съюза между Адем и Джан, твърде много злоба и омраза от двама луди, може да стане страшно, Джан живее в някакъв свят ,който е бил преди и не може  да излезе от там.
Как ще реагира Фикрет след чутия разговор на Ипек и майка И, стана му ясно ,че тя го е водила за носа.
 Фарук наистина не признава  друго мнение, изисква от Гарип да се съобрази с неговото желание, не ми харесва и това ,че не дава на Сюрея да взима страна между майка му и него, не зачита и нейното мнение
 Стана ми много тъжно при изпращането на Осман, никой от семейството нямаше, може би и той не е искал.Целуна ръка на Нургюл, като на майка, Есма я болеше много.

# 500
юнона_60 при Осман случая е по-различен. Той е с Бурджу, майка му има връзка с баща й....Гледала съм подобен романтичен европейски филм. Младите се разделят, родителите им обаче изживяват втора младост...и са щастливи заедно...
На Осман му трябваше време, за да осъзнае това положение....Той всичко обмисля и пречупва през своя призма...Не случайно много пъти сме чували братята му да казват "Това е Осман..." Тази вечер отново Фарук го каза....Но Есма не му даде време да размисли, а го натовари с разкриване на негова лична тайна - че е чела дневниците му.....Снощи или тази вечер, тоя я попита, "Всичко ли прочете..." Представям си какво е изпитал Осман, когато чу от майка си, че е влюбен в Сюрея....Това е огромна грешка на Есма....Но сулнката толкова се оплете в опитите да се меси в живота на децата си, а сега иска разбиране от тях, че нарани много Осман....Това е Осман....
Относно Фарук....Виждам, че много от пишещите споделяте мнението на Фикрет, Адем, Джан за Фарук. Не го оспорвам - всеки има право на мнение, но моето е различно от вашето. Не, че имам симпатии към Фарук...
Когато се слуша внимателно какво казват героите се разбират много неща.. някои от тях вече сме ги чули,  не само от Фарук, но и от другите герои. С каква отговорност е бил натоварен Фарук след като е починал баща му.....Дали тази отговорност е била по силите му....Как се е справил, от една автобусна фирма, за 10 години  да  развие много по-широка дейност... умножил е  наследството, което е оставил баща им...Тогава Фикрет е бил на годините на Мурат - вятър го е вял на бял кон....И сега изведнъж реши, че ако може да избира би избрал Адем за истински  брат, вместо Фарук.......
Фарук не е безгрешен - напротив ще допусне много грешки, за да защити семейството от предателството на Фикрет и злобата на Адем....
А на Адем изобщо не му дреме за фирмата, за управителния съвет...той си има фирма....Ще видим каква е целта му....
Скрит текст:
Замисляли ли сте се , от къде Адем разполага  с пари да направи фирмата, да купи автобуси...участие в търгове за терени ...Аз много често се замислях и се питах на клавиатулата...На 16 години е влязъл в затвора....Дали е вярно  "попаднал в затвора на хора и станал човек...."

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 00:44 от MAMA-AN

# 501
Ани Hug
Доколкото помня от разказваното си има благодетел Адем . Жена .
Защо му помага с каква цел ?
Целта му е конака да съсипе Боранови и Фикрет глупака се лови на въдицата ,но скоро ще разбере каква огромна грешка е наоравил.  Доверил се на грешния човек . Фарук му говори, но Фикрет се чувства недооценен ,може би чувства че Есма обича повече Фарук от всички.

Пазете се и бъдете здрави.  Нека да сме по отговорни .Всички говорят за този невиждан вирус .Наду ми се главата за жалост няма да мине лесно .

# 502
Добро утро Hug
Всеки ден е ново начало, всяка сутрин започва нов живот - нека да имаме по-хубави новини днес....Нека да сме здрави и лошото да ни подминава....Нека късмета да бъде с нас Flowers Four Leaf CloverHands PrayHands Pray
Нека да се събудим с първото кафе за деня Coffee

Феми, видяхме какво направи Адем, след като забеляза увлечението на Фикрет по Есра....Нали са братя...Нали се прегръщат....Фикрет му преотстъпи необходимите акции, за да бъде в управителния съвет. Разбира се, не го направи безкористно....но не против Адем, а против семейството си....Но видяхме какво направи Адем....Това ли е братството на Адем....Thinking
Предстоят интересни и напрегнати моменти.....
Довечера епизода ще бъде излъчен от 21.00 часа - ще има извънредно предаване във връзка с короно вируса след новините.

Споделена радост.....

# 503
На кого беше нужен този социален проект  за коронавирус по бтв довечера !Достатъчно интелигентни хора сме,все нещо сме разбрали от информацията с която ни заливат цял ден !Че е сериозно положението,така е ,но поне вечер малко глътка въздух и разтоварване да има.После,защо хората се паникьосвали.........Че и другата седмица пак ще има.

# 504
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани, благодаря за кафето....От мен нещо сладичко...

Аслъ във "Вавилон"...

Бъдете здрави...

# 505
Добро утро! HugCoffee

Ани Hug Гости Hug,благодаря за кафето и сладичкото!

На всички включили се с коментари! HugHugHug

Аз от 6 дни не бях излизала!Сутринта рано отидох до магазина докато няма толкова много хора!Като се съберат повече се чака отвън на 2 метра!Бях с  маска и ръкавици!Като се прибрах направих необходимото за дезифекция-спирт,сапун и т.н.!

Сега видях пуснато инфо на руски ез.,че АТВ не спират снимките все още и ще има АПЛ и останалите им сериали по канала! Лошото е ,че руския превод на 2-ри еп още не е пуснат!Надявам се към събота!Но за 3-ти няма и да го почнат!Ще я караме на фрагмани и онлайн озвучка!
Скрит текст:
#DZMnews

❥ Телеканал ATV не хочет останавливать съёмки своих сериалов и не делает никаких заявлений вопреки всему, чего требуют актеры и съёмочная группа.
Съёмки сериалов #Ветреный, #ОднаждывЧукурова, #ОснованиеОсман и #ЕслиЛюбовьПозовет не остановлены...

Хубав ден и бъдете здрави! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

# 506
Аууууууууууу Злати каква цветна феерия - напълниха ми се очите с красота HugHug
За съжаление ще трябва да си правим съчинение по картинка за АПЛ...Историята е интересна, но неразбирането на езика е голям проблем...Съжалявам....Thinking

Гости Аслъ май не се харесва с бретон...но ролята го изисква...и коафьорите правят опити да го скрият...
За мен няма значение - малко разнообразие...В първи сезон на Невестата беше без бретон, във втори със...в трети до някъде без и накрая отново беше с бретон...

От анонса, който се излъчва по БТВ, май довечера Фикрет ще каже на Ипек, че иска развод...Да видим кога вулкана ще избухне....Нали снощи се похвали пред майка си, че тя е вулкана в тази планина....

Снощи ми хареса намека на Фикрет....Че дъщеря му приличала на него...лесно се приспивала....

Ах, ах...Какви изненади ще му направи змийчето.....

ПП - да зарадвам Сиси

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 19:04 от MAMA-AN

# 507
Здравейте сладурчета. Златни сте ми. Обичам ви безкрайно много.
Короната вирус  ще ни побърка. Аз си домъкнах  книжата, папките, компа, принтера, кашоните и ще работя у нас.
Много е страшно положението с ММ. Страшни за възрастните хора  са  заболяванията - сърдечни, белодробни и диабетиците. ММ е и диабетик и  има 4 операции от сърдечен инфаркт.   Така че ако му занеса  вирус с него е свършено. И без това заключвам всички  външни врати когато излизам и не му давам да излиза навън или да идват хора при него. Сложна и неприятна  работа, ама няма как.
Много ви благодаря  за снимките,  толкова красиви са - направо  ми  радват  душата.
Ани, Злати, благодаря ви за хаберите и снимките на Еркан.  Наистина много го харесвам, има и други, които са
 ми симпатични, но меракът си е мерак. Особено когато е без брада и мустаци.
Тази вечер сме на кино от 21  часа.
Наистина и аз  сега като го гледам сериала ИН  за  кой ли  път, пак откривам  нови неща,  които съм  пропуснала.
Сериала е хубав и държи под  напрежение.
Приятно гледане. Всичко хубаво  и  приятна  вечер.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 20:48 от sisi55

# 508
Сиси, правилно си направила. Ние сме отпуска две седмици и смятам да спазвам стриктно всичко. Постоянно повтарям на баба ми и дядо ми същото. Преди 2-3 години се прибраха от село и живеят в града и са изложени на риск. За тях ме е страх най - много.
Ще има ли филма тази вечер? Нещо дълго продължава студиото. Вече много ми идва натоварването.

# 509
Вулкана избухна и изненада Ипек....Фикрет ако си мисли, че ще бъде лесно, много се лъже...Ипек се омъжи за конака, за името и престола....Ще стане когато тя пожелае и както тя пожелае.....Ти само можеш да се перчиш пред Фарук, но не и пред Ипек.....Змийчето ще ти спретне такъв план, че свят ще ти се завие.....

Сиси сега вече по-често ще се виждаме....
Скрит текст:
Много внимавай да не  занесеш вируса в къщи...Ти живееш в къща и имаш възможност преди да влезеш където е съпруга ти, да се дезинфекцираш, да се преоблечеш...Казват, че вируса може да полепне и по дрехите и да остане там няколко часа. Изнасяй връхните дрехи на вън да стоят няколко часа...Да умре вируса от студ...
И аз съм рисков контингент и откакто е извънредното положение не съм излизала, но утре трябва да изляза, да си изтегля пари и да си попълня провизиите, защото вече привършват. Не съм се запасявала...Трябва да си платя и нета...На мен няма кой да ми пазарува, ама ако стане напечено положението мога да помоля някой да ми купи нещо, но трябва да имам пари кеш....Дано само банкоматите в квартала да работят и да има пари....
И тази пандемия ще премине...но зависи как ще излезем от нея...

Тази вечер БТВ ме изнервиха....Да не спазваш програмата, която сами са си написали е неуважение към зрителите.
Вече ми омръзна да слушам едно и също и да гледам от сутрин до вечер мазника Хекимян....

Общи условия

Активация на акаунт