Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 739
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,
Нищо лично, истината е точно на два клика разстояние. Не знам защо разчитате единствено на бг мама, а официалните канали ги пренебрегвате

http://adellaclinic.com/adella-fertility/predpazni_merki_koronav … IWEFyZ8KKEiOFdYS4

Или:

https://www.facebook.com/1406539006124104/posts/2632326493545343/

Или за който не му се цъка на линка:
Уважаеми пациенти,

Във връзка с усложнената епидемична обстановка и обявеното извънредно положение, екипът на Adella Fertility Clinic въвежда следните, по-строги предпазни мерки за всички пациенти на клиниката:

📍 Въвеждаме спецсанитарни итарен пропускателен режим, който включва - задължително измерване на температурата, дезинфекция и на ръцете с препарат поставен на рецепцията и поставяне на калцуни

📍 Спазване на отстояние от 2 метра при изчакване на регистратура и чакални

📍 Придружаващи лица и външни посетители няма да бъдат допускани в клиниката

📍 Достъпът до клиниката е възможен само с предварително запазен час

📍 Необходимо е да носите лични предпазни маски и други предпазни средства

📍 До второ нареждане, преустановяваме всички профилактични прегледи, женски консултации, планови операции, инсеминации и процедури по асистирана репродукция

📍 Ще бъдат довършени единствено вече започнатите инвитро процедури

📍 Преустановяваме всички прегледи от кампанията за ендометриоза - ЕндоМарт

📍 Представител на клиниката ще се свърже с пациентите с отменени часове за презаписване на прегледи/консултации/процедури. Пациентите с вече записани часове са с предимство при изготвяне на новия график

📍 С оглед епидемиологичната ситуация и постоянно променящата се обстановка, тези допълнителни мерки могат да бъдат променяни или допълвани

Молим всички наши пациенти и приятели да спазват препоръките за лична хигиена и ограничаване на социалните контакти. Нека бъдем отговорни към живота и здравето на нашите близки и всички хора около нас.

# 601
Поддържайте връзка с акушерките. До последно все още работеха и довършваха започнатите процедури. И да продължат да работят при специални условия, всяка трябва да се свърже и говори за своя конкретен случай. Доколкото стига информация до мен я споделям. Ситуацията е динамична.

# 602
Момичета утре искат да пусна в дивата ранна зора 8:30 хормони в Адела . ( казвам зора щот съм поспалана ) Та досега никога не съм пускала , Как и кога после взимам резултатите ? Защото ми трябват още утре

# 603
  • София
Резултатите излизат до час. Ако чакаш за преглед, таман ще са готови докато влезеш. Разпечатват ги на регистратурата.

# 604
Не не съм за преглед само да се чум се разбрахме , Ама не разбрах как ги разбирам и на кой да звъня дали директно на Цвети или първо да питам за резултатите , И дали ще ги кажат по телефона ?

# 605
Ако те са ти ги назначили би трябвало да ти се обадят. Ако са по твоя инициатива, ти трябва да ги търсиш. При всички случаи търси акушерките. Те ще ти кажат какво и що.

# 606
Мерси Simple Smile До сега не съм пускала нищо там освен преди хистерото и изобщо не ми беше ясно . Реших да не задавам излишни въпроси на Цвети Simple Smile Дано са ми свестни резултатите

# 607
Питай ги спокойно всичко. Това им е работата. Така или иначе сега се работи при по-различен режим и по-добре да досадиш с въпроси. Да нямаш хубава новина Blush

# 608
  • Варна
Здравейте, момичета!
Бочинка, как е настроението в клиниката? Има ли много хора? Питам, за да знам с каква нагласа да звъня днес. Уж, трябваше да ми дадат час за след 10-ти, а още никой не ми е звъннал.
Някое момиче да е пътували скоро към София, много ли се чака на КПП-тата?

# 609
Аз не ходих в крайна сметка реших че няма значение къде ще си ги пусна Simple Smile Оък и в Кандиларов имаха някаква мега оферта за витамините които всеки месец ми бъркат в здравето с тези безумни цени . Имале ваучери и успях да пусна всичко вместо за 140 ла са 57 . Вярно че по пътя си загубих банковата карта ама пак Simple Smile Спестих една прилична сума пари и това ранно ставане 🤪 в крайна сметка аз ще им звънна или пиша не знам дали имат вайбр и отговарят на него какви са резултатите .

# 610
Момичета, да попитам, понеже никъде не намирам информация.
Добавката Профекунд, как идва, по какъв куриер? Мога ли да я пратя до офис на Еконт например?
И за колко време горе-долу пристигат нещата, 1 ден,1 седмица?
Няма да съм всичките дни вкъщи, имам излизания и до Щерев и трябва да съобразя и това.

# 611
Vervam, Профекунд доставят с Ин Тайм куриер, за около 2 дни в техен офис, предполагам, че и за адрес ще е сходно. Комуникацията с тях е бърза.

# 612
Аз единия път чаках 2 дни другия път 1 седмица

# 613
Блинк какви хубави новини аз тука с тая изолация явно тотално съм изперкала вече . В петък реших да си направя пикочния тест , Въпреки че беше само 1 седмица след Ову . И се видя една такава дет се вика да не е без хич черта . И като се филмират тука . Понеделник не издържах викам отивам да се дупча . И как път точно аз дето съм пускала Трилион пъти тва ЧХГ съм се объркала и аз не знам . Като съм видяла едно 100 и като ръкопласкам тука като луда . Викам ей най накрая , ама кой да види тъпата Нула преди тва (0.100 ) И сега пускам пак ЧХГ гледм 5.6 викам бе нали беше 100 бе . Абе как то и да призля ми . Ядосах се сама на себе си . То на 13 чакам да ми дойде де . и не знам има ли смисл да пускам пак в петък .
И тоя пуст Б12 хем не го пия хем е адски над нормата реф горна 569 моя е 735 . Никва идея от де се взима тва нещо . Абе кво да ви кажа . Да се смея ли да плача ли 🤷♀

# 614
Bochinka, еее ти съвсем искаш да поставиш рекорд за ранно тестване. Аз едва хващам черта на 6-7ми ден след трансфер на бластоцист, ти искаш след предполагаме и дори недоказана овулация Simple Smile Тази стойност от днес не е много отрицателна да знаеш. Гледай обаче само в една лаборатория да пускаш чхг, защото иначе ще се побъркаш от чудене.
А за витамините не знам защо така си се вкопчила. Аз Б12 не го усвоявам генетично. Сигридов дори поиска да спра с инжекциите и чак след 20гс да го следим по-задълбочено. Не е лошо да поддържаш някакви по-нормални нива, но е малко безмислено да гониш разни перфектни стойности от сега.

Общи условия

Активация на акаунт