Кое е най-странното/смешното име на домашен любимец

• 30 221
  • 362
  •   1
Отговори
# 315
Нашата котка се казва Алина Ние всъщност я кръстихме Алиса(от страната на чудесата), защото я прибрахме от улицата. И от Алинка, Алинка стана Алина.

# 316
  • Пловдив
Котаракът на един познат се казва С Бъклица и Дрян  Laughing Викат му Бъкли на галено  Laughing

# 317
Един комшия си беше кръстил колито Чичолина, но и казваха Чича или Чичи.  Joy

Имах хамстер, който се казваше Джонатино. Кучета майка и щерка с името Ласка.

# 318
  • Кьолн
Здравеите дами!Моята дъщеря има котка на име Кайли миноуг Grinning

# 319
чисто черният ми котарак се казваше луцифер, на галено луци  Heart Eyes

# 320
Страхотна тема  Grinning
Котката ни се казва Ема, партизанско име Семка, от Емка-Семка, като беше още бебенце татко ми и викаше мачка (мачка=котка) и сега пак пристига ако и извикаме мачка. Кучето ни е черна немска овчарка, казва се Роко, партизанско имае - Йодко, от Йода защото когато направи беля, присвива ушите и поразително наподобява учителят Йода в черен вариант. Така че си имам една Семка и един Йода . Преди години гледахме едно улично котенце, грозновато беше, но много мило, кръстих го Бижу.
На моя позната  добермана се казваше Кирчо, галено от Килър  Laughing

# 321
Ooo, горния пост ме подсети за едно истинско Бижу, беше за малко у нас и името определено му отива  Heart Eyes

# 322
  • Стара Загора
Ауу, тоз мъник много сладък.  Laughing

# 323
Малеееее, какъв е сладур само !!!!!!!   Kissing Heart И котката как го перна...  box Ох ако е при мен как ще го нагушкам !   smile3521

# 324
  • Някъде там, ела и провери...
Мойто коте си го кръстих Кофи иначе на галено и викам Кофка (името и идва от това че я наметох в една кофа за боклук )  Simple Smile

# 325
Имахме минихамстер- Ташка /приличаше и/ и заек- Палачинка/много и се услаждаха/.

# 326
  • UK
 Моето кученце се казваше Гошка. Така я взехме и нямаше начин да и сменим името... А междо другото "кученцето" ми беше Бултериер  Laughing

# 327
В тийн годините ми, баба получи подарък - ангорско коте. Братовчедка ми много го глезеше - писе, писе... но аз бях твърда - Пасаран / щот нали - No Pdsaran!/ и така си остана - Пасаран /женска/. В годините децата и се казваха съответно - Даръл, Селма /от Селинджър/, Киса / на Кен Киси/... не знам защо, баба държеше все аз да ги кръщавам, а после месеци наред си носеше листче с името в джоба!  Имах кученце Огнян, после Ромео, Герда...последно Роберто /Баджо/ - децата го кръстиха.

# 328
познавах една котка, чийто стопанин я беше кръстил Бъклица и дрян  Mr. Green, за по-кратко й викаше Бъки.

Аз имах костенурка Буги - много обичаше да танцува, като пусках диско музика.

# 329
В един филм имаше куче с името "Задник".

Общи условия

Активация на акаунт