Кое е най-странното/смешното име на домашен любимец

• 30 202
  • 362
  •   1
Отговори
# 90
На моя приятелка котката й се казваше Въшка.

# 91
  • под тепетата
Сиамецът ни се казва Джери - не че е нещо оригинално, но е на майтап заради мишката Джери. Преди години имах страхотен оранжев котарак Тутанкамон, защото имаше покрай очите тъмни ивици точно както са се рисували фараоните и си приличаше абсолютно с маската на Тутанкамон. Но за по-кратко му викахме Тутси. А един съсед си беше кръстил кучето Топси - беше черничко и одърпано, порода помияр, понеже бил чел "Чичо Томовата колиба" и го оприличил на героя там. Laughing

# 92
  • София
Навремето гледах едно бебенце с много ексцентрични родители, които имаха и 3 броя котки с на пръв поглед обикновените имена Стефан, Златка и Симона. Един ден котаракът Стефан, разхождайки се по перваза на петия етаж, полетя с главата надолу, а след него по стълбите се затича и ужасената му стопанка. След като го донесе ококорен и уплашен, тя го зави в бебешкото одеяло на детето, и зачака асансьора на етажа със Стефан  опакован в одеалото. Излиза една тяхна съседка и мислейки, че в одеялото е завито бебето пита: "Как сте, растете ли?", на което стопанката на Стефан отговори: " Ох, не питай, преди малко падна от 5-ия етаж и сега ще го водя на лекар", след което комшийката направо остана като гръмната.
Та така.. Стефан Попов оцеля и продължи да се разхожда по перваза на петия етаж..

# 93
Родителите ми по едно време преди години гледаха прасета * по 1 всяка година. Първото беше голям сладур. Аз го опитомих от съвсем малко и като ме видеше ми се радваше много и ляхаше да го почешат. На него просто му залепна името = Самюел. Като дойде време да го колят, за съжаление съдба, която спохожда всички прасета, се изнесох от къщи и ме нямаше целия ден и после не съм яла нито хапка от него.

# 94
Навремето гледах едно бебенце с много ексцентрични родители, които имаха и 3 броя котки с на пръв поглед обикновените имена Стефан, Златка и Симона. Един ден котаракът Стефан, разхождайки се по перваза на петия етаж, полетя с главата надолу, а след него по стълбите се затича и ужасената му стопанка. След като го донесе ококорен и уплашен, тя го зави в бебешкото одеяло на детето, и зачака асансьора на етажа със Стефан  опакован в одеалото. Излиза една тяхна съседка и мислейки, че в одеялото е завито бебето пита: "Как сте, растете ли?", на което стопанката на Стефан отговори: " Ох, не питай, преди малко падна от 5-ия етаж и сега ще го водя на лекар", след което комшийката направо остана като гръмната.
Та така.. Стефан Попов оцеля и продължи да се разхожда по перваза на петия етаж..
smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao
Така се смея ,че ще събудя бебето! Оправи ми настроението, ей!  Grinning

# 95
като деца кръщавахме повечето си котки с името куза, останалите се казваха: дивидена, гарюлан, мозикльо и учкащото котенце. пекинезът на свекървата се казва делхи

# 96
  • Пазарджик
Нашия сиамски котарак се казваше Хильо.
после го закара на село и таз котка като живна, започна да яде съседските пилета,
Същото се случи и с него и накрая някой го уби ...
Имаме познат, който си кръщава всички кучета Буш и роднини с кучета Тренчев и Къца.
Сега на къщата сме си вземи малко кученце и в момента му мислим име - засега му викам Зидан /Зизу/, но баща ми все ми се кара, че опетнявам името на великия футболист  Thinking.

# 97
На братовчед ми, канарчето се казваше Елцин.
А на майка на една приятелка, дворното куче се казваше Буркан.

# 98
  • Пловдив
За сега най-странното име на куче, което съм чувала бе Петър Берон.

# 99
ние пък  имахме куче (немска овчарка) казваше се КРИС, ама  всички му викаха ШЛЙОКИ

# 100
Старото коте на един приятел се казваше Пуси.... (аз го подозирах  тогава,че е  извратен ) ... Laughing
 Нали си представяте как той тича по коридорите  в студентски, гони я и крещи озверял  "Пуси ще те изям" (животинчето беше обядвало с неговата храна)  Joy  Joy  hahaha

Единствения помияр, който притежавах за малко бе кръстен Цезар. Сдобих се с него след едно гости във вуйчо ми.. Те разполагаха с около 4 палета и много благосклонно се разделиха с едно Simple Smile след две седмици тренировки с биберон и "оцапан" коридор, Цезар бе комндирован на село при дядо. Там  щедро бе захранван с обилно  количество отвратително козе млеко + доста стар хляб ... така и не го видях да яде месо?!!! Като порасна го яздех   Mr. Green... Завърши житейския си път безславно, острелян от ловната дружинка на един мой чичо ... Confused

# 101
  • В полите на Пирин планина
Ловното куче на девер ми се казва Парис. Ужасен бяс е!!!

Моята котка / сега живуща у майка ми / се кава Дара, но има много вариации по темата - Дака, Дачето, Дачинка ....Дарилена ... Laughing

# 102
Мини пинчер с името - Балкан. Той си го носеше с гордост обаче  Joy

# 103
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Имахме едни рибки- Роши - Боши и Врът- Поврът

# 104
на едни познати сиамката се казваше белка, защото като малка била бяла, като всички сиамски котки, но с растежа потъмняват, та така, 8 годишна котка, почти черна с гордото име белка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт