Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 907
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
И аз чистя Мейбълин, но не търкам, а задържам тампона с мицеларна вода 30 секунди и после с лекота изтривам. Ползвам черната Нивеа.

# 601
Аз преди време използвах Lash Sensational с маслата/черна опаковка. Падаше много лесно. А относно свалянето на спирала - доволна съм от мицеларния лосион на Авен. Пак си е като вода, но разтваря много добре всякакви спирали. Има и малки опаковки, колкото да пробваш дали ти харесва.

# 602
И аз чистя Мейбълин, но не търкам, а задържам тампона с мицеларна вода 30 секунди и после с лекота изтривам. Ползвам черната Нивеа.
Аз също не търкам,последно време двуфазната на Лореал много харесвам.
С напоено тампонче и без търкане си пада .

# 603
Здравейте, момичета! Дайте идея за нещо за лесно сваляне на спирала, независимо дали олио ,лосион или мляко. Досега съм използвала години мицеларната  вода на Биодерма , но си правих една процедура на клепачите и не искам много да търкам.Иначе спиралата ми в момента е на Мейбълин и не пада лесно, а съм доволна от нея.

Препоръчвам това тогава, мазно е, под формата на спрей. Пръскаш обилно лицето, разтриваш с пръсти и разтваря много добре спиралата и грима, после отмиваш.
Ако не носиш много грим би било достатъчно Simple Smile
Скрит текст:

# 604
А относно свалянето на спирала - доволна съм от мицеларния лосион на Авен. Пак си е като вода, но разтваря много добре всякакви спирали. Има и малки опаковки, колкото да пробваш дали ти харесва.
Препоръчвам малка опаковка за проба, защото на мен леко ми люти този лосион (който си е вода всъщност), а аз взех направо 500 мл бутилка...

# 605
Много благодаря за скоростните отговори! Страхотни сте!
По принцип обичам да се гримирам .Все по-често слагам и фон дьо тен вече, сенки,очна линия, спирала.Докато не оздравеят напълно очите няма да посмея да сложа нищо на клепача, но поне спирала ми се иска да не съм съвсем като платно.Чела съм за този мазния лосион на Биотен тук и друг път и вероятно ще го пробвам.Мицеларната ми вода е за смесена към мазна кожа и се оказа , че не е добра идея за очи, за да не изсушава кожата допълнително , но иначе почиства перфектно.

# 606
  • Deutschland
Леле Фрау, и шампоаните и душ-геловете ли са опоскали... Ще рече човек че досега не са се къпали.

Това са течни сапуни, Леми. Шампоаните са на друго място.

# 607
  • Варна
Оф, стига с тези снимки на празни рафтове. Няма нужда от излишна паника. Аз, например, онзи ден бях в един ДМ (сравнително наскоро открит нов обект), беше зареден от-до.

Чудя се каква боя за коса да си купя... Лореал Екселенс е сега на промо и някаква нова боя се появи Gliss Colour. Дали да не я пробвам новата? Някой вече да се е боядисал с такава?

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 10:35 от Киса

# 608
Ако е тази с хиалурон- боядисах се с нея, потъмни ми косата и като че нямам пълно покритие на слепоочията Sad

# 609
Киса, екселанса е много хубава боя. При мен дори е сравнително трайна, а попринцип не ми държат много всякакви бои. Не съм я виждала новата, но ще я пробвам. Последните месеци открих, че скалпа ми е по-добре от дрогерийните бои отколкото от професионалните. Редувам Лореал и Гарние и съм ОК.

# 610
  • Deutschland
А муса на Шварцкопф някой да е ползвал? Имам две кутии, но нямам време. Дали покриват белите косми? Взех я от любопитство

# 611
Пак аз Simple Smile
Хубав цвят при мен, лесно се нанася, косата е ок, но не мога да кажа ,че е мн.дълготрайна боя за бели коси.
Всъщност при мен проблемни са слепоочията.
Безамонячна е.

# 612
И при мен не покрива добре. Боядисвам се с черно и имам доста бели косми и един непокрит добре да е се забелязва от самолет.

# 613
А муса на Шварцкопф някой да е ползвал? Имам две кутии, но нямам време. Дали покриват белите косми? Взех я от любопитство
При мен всички мусове стават много по-тъмни от показаното на каталога.

# 614
"Зарибихте" ме с този мус. Искам да си докарам пак тъмно-русото, което ми е естествен цвят на косата попринцип. А този мус изглежда, че се нанася лесно и имат точния цвят за мен.

Общи условия

Активация на акаунт