Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 882
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Мале, аз винаги съм ползвала гелове за ръце, та си имам запаси. Но е много страшно колко лесно е да паникьосаш един народ до лудост. Ужким тоталитаризма свърши...
И по темата харесва ми на Essence All Eyes on You. Като за 4.49 и за моите мигли е добре. Изкарах цяла нощ с нея и не се беше размазала, а я махнах лесно. Въобще, за бюджетен вариант е ОК.

# 616
  • Deutschland
"Зарибихте" ме с този мус. Искам да си докарам пак тъмно-русото, което ми е естествен цвят на косата попринцип. А този мус изглежда, че се нанася лесно и имат точния цвят за мен.

Аз само такова русо открих в дрогериите тук. Гледам по руските сайтове, че има и други нюанси иначе

# 617
Момичета, дайте мнение за намалените спирали в ДМ - Loreal volume milion lashes gold и max factor  volume infusion или rise and shine. По принцип съм адскиии доволна от тази на Catrice blackest False Lashes.. Ама пусто любопитство, а и примамливите намаления.. Grinning

# 618
  • Бургас
Мале, аз винаги съм ползвала гелове за ръце, та си имам запаси. Но е много страшно колко лесно е да паникьосаш един народ до лудост. Ужким тоталитаризма свърши...
"Коефициентът на интелигентност на тълпата е равен на коефициента на интелигентност на най-тъпия в нея, разделен на броя на участниците." -Тери Пратчет. По темата, бихте ли ми препоръчали измиващо олио за първа стъпка за почистване от ДМ или Лили? Колкото по-дълбоко почистващо толкова по-добре, кожата ми е смесена, не е чувствителна.

# 619
  • Стара Загора
В ДМ не знам какво предлагат, но аз съм доволна от олиото на Yves Rocher заедно с гела от серията с лайка, както и от Avon Nutra effects.

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2019/12/yves-rocher-pure-calmille-micellar.html?m=1

# 620
  • Бургас
Ив Тоше се предлага в Лили, бях ги загледала, може ли да разкажете по-подробно за олиото, хидрофилно ли е ?

# 621
Става млечна консистенция, не пяна. Аз го ползвах, не беше лошо. Но след няколко опаковки започна зверски да ми люти и смъди на очите. Последното го хвърлих почти пълно.
Нивеа е по-добро от него, но и с двете имам проблем с отстраняването на спиралата.

Любимо ми беше на Сефора, преди него на Палмърс, които махаха всичко, но и двете ги спряха.
Хвалено е и олиото с лайка на the body shop, но аз лично мисля да го пропусна и да си взема нещо от по-високия клас, че ми излязоха златни пробите на нови неща, които после хвърлям.

# 622
  • Бургас
Взех си на Ив Роше, очите не си почиствам с олио.

# 623
https://goldenshop.bg/ustni/chervilo-satin?fbclid=IwAR0Ne7p78zsa … Fs7np9q5LVSaTDXGM
някол пробвал ли ги е, дали ги има в Лили?

# 624
Момичета, сигурно сте коментирали, но откъм качество/трайност как са парфюмите в Лили, за малко по-високия клас питам?Например харесах от новия каталог Boucheron.
Подновявам за пореден път, много съм доволна. По-дълги мигли не мисля, че имам, но продуктът е идеален за основа под спиралата, беше и на леко намалена цена.

# 625
Супер изглежда

# 626
Този продукт на Евелин и аз съм го използвала, наистина е страхотна основа! Май ще подновя Simple Smile

# 627
Аз съм ползвала едни полски парфюми от Лили - с добра трайност са.

# 628
Лили имат доверени доставчици. Няма нужда от притеснения. Същият доставчик кара стока и на Дъглас,например.

# 629
Снимка на споменатите по-горе полски парфюми от Лили,може ли?

Общи условия

Активация на акаунт