Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 101

• 496
  • 9
  •   2
Отговори
# 1
Честита нова тема! От предната тема ще коментирам шампоана на пантен. Имам го и ми хареса. Прави много мека и нежна пяна. Малко количество е достатъчно при мен да измие косата. Не съм забелязала да ми я сплесква или омазнява.  Ефект не мога да кажа има ли, защото имам да изразходвам други шампоани в момента.

# 2
  • Пловдив

Това червило наистина е дълготрайно, без да става като шпакловка и да се напуква като на Голдън Роуз например.

# 3
Благодаря за темата и аз! Flowers Cherry Blossom
И още да благодаря на който писа за оцветения крем на Garnier с вит.С, много е хубавичък като усещане на лицето и опаковката е сладка.
Скрит текст:
А пък аз ще похваля този парфюм на Сабрина Карпентър. Взех си 30 мл, за да си го нося в чанта, че другите са ми все големи. Разкошно сладко вкусен е! Мирише на бисквити с масло и лимонов крем. И шишенцето е готино. Grinning Сигурно няма да е много траен, но пък е страхотен. Сега в топлото може би дори ще изчезва по-бързо.
Скрит текст:

# 4
Аз писах за оцветения крем на Гарниер, радвам се, че си го харесала. Браво, че си го намерила, че при мен навсякъде е изчерпан! 😅 Мислех да си взема втори, но светлия нюанс го няма засега.

# 5
О, аз вече съм почти сигурна, че от магазин няма да пазарувам. Поръчвам си направо от сайта на ДМ, хем да съм сигурна, че нещата не са отваряни и пробвани, хем има неща, които в магазините са изчерпани. Пък и поръчките ми са такива, че са с безплатна доставка, носят ми ги до вкъщи, така че още по-добре. А магазин на ДМ има далече от нас. Лили има, но нищо. Така че от доволна, пó доволна! Благодаря още веднъж! Hug
Взех и някакъв стик против мазоли, ще го видим. Моите крака са много зле и всичко ми прави пришки на бос крак през лятото, та трудно си намирам подходящи чехли, сандали, всичко.

# 6
Благодаря за темата! 🌷
Аз сега уж доизразходвам разни продукти. Затрупана съм. Не че не искам постоянно нещо 😂, но се опитвам да се въздържам.

# 7
Аз писах за оцветения крем на Гарниер, радвам се, че си го харесала. Браво, че си го намерила, че при мен навсякъде е изчерпан! 😅 Мислех да си взема втори, но светлия нюанс го няма засега.

Каква е покривността, че и аз му се чудя?

# 8
Лека, изравнява тена, но не е с покритие.

# 9
Благодаря за темата! 🌷
Аз сега уж доизразходвам разни продукти. Затрупана съм. Не че не искам постоянно нещо 😂, но се опитвам да се въздържам.
И от ДМ помагат да се въздържаме като пускат купони за един продукт Grin

Общи условия

Активация на акаунт