Перилни препарати и омекотители – 61

• 60 089
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Аз бих си почистила пералнята . Предполагам, че майка ви пере на по-високи градуси Flushed

# 571
Наистина има значение марката и серията на пералнята и сушилнята.
До преди 1 година имахме стара пералня - използвам винаги един и същ прах за пране на капсули Ариел и омекотител Ленор. Ами с новата пералня и сушилня, дрехите са супер чисти, меки и ухаят невероятно. Не можех да повярвам когато изкарах дрехите първият път.

# 572
Видях нов за мен омекотител Noora by Lenor. С нещо по-добър ли е от класическия си Ленор? Стори ми се по-скъп...

# 573
  • Бургас
Видях нов за мен омекотител Noora by Lenor. С нещо по-добър ли е от класическия си Ленор? Стори ми се по-скъп...
Харесах жълтия в прозрачно шише. Даже второ взех.

# 574
Здравейте, радвам се, че вече съм част от форума. Следя Ви от много време и доста неща съм научила от Вас.
Искам да изпробвам нови и по-интересни перилни препарати. Обикновено пера с Ариел от по - високия клас, пробвала съм и Персил преди време, но нещо не останах очарована, а от по - ниския клас съм пробвала Изи, Рекс, Елви, Савекс и други от този тип, но не съм доволна от нито един.
Вчера бях до едно квартално магазинче за паралелен внос и си взех този Скип, гръцки. Останах много доволна и от изпирането, и от аромата. На някои дрехи имах няколко петна от кучето ни (които са на около седмица), няма следа от тях (не съм ги обработвала предварително). Всичко е изпрано идеално и цялата тераса ухае на свежо (умишлено прах без омекотител). Цената е абсолютно поносима - 17.90 за 45 пранета. По - новите дрехи са искрящо бели, а тези, които са вече посивели, са същите, но аз и не очаквам посивели от години дрехи с едно изпиране да избелеят. Rolling Eyes
С две думи - доволна съм.
Набелязала съм си също Даш и Диксан. Лошото е, че в това магазинче и Даш, и Диксан са гръцки и са на прах, а доколкото разбрах, гръцките прахообразни са все за бяло, та ще трябва да изразходвам този първо.
Ще се радвам да препоръчате прах за цветно от чуждестранните (течни и капсули не харесвам).
Също ми е любопитно от кои турски прахове (без значение за бяло или цветно) сте доволни? В това магазинче видях Турсил и ABC, но нямам опит с тях и като цяло с чуждестранните.
Благодаря предварително.
Скрит текст:

# 575
  • Пловдив
aksnerD,Dash гръцки няма,има италиански,немски,но не и гръцки.Само италианският Dash е висок клас(това е Аriel в Италия),а Dixan e Persil в Гърция,Италия и др.От чужбинските прахове за пране за цветно аз купувам немски Ariel,бих купила и немски Persil за цветно.Тези туски прахове ABC,Tursil,Rinso са нисък клас(аз не бих купила от тях),от турските бях доволна от Омо,но от 2год не купувам турски препарати,защото според мен си развалиха качеството.

# 576
aksnerD,Dash гръцки няма,има италиански,немски,но не и гръцки.Само италианският Dash е висок клас(това е Аriel в Италия),а Dixan e Persil в Гърция,Италия и др.От чужбинските прахове за пране за цветно аз купувам немски Ariel,бих купила и немски Persil за цветно.Тези туски прахове ABC,Tursil,Rinso са нисък клас(аз не бих купила от тях),от турските бях доволна от Омо,но от 2год не купувам турски препарати,защото според мен си развалиха качеството.

Благодаря за информацията, възможно е да е недоглеждане от моя страна за Даш. Добре, че не прибързах и не купих от турските, защото бях се наканила да пробвам АВС. На същата марка имам гел за тоалетна тип Доместос, от който съм доволна и бях решила да пробвам и праха им за пране, но ще се въздържа в такъв случай.

# 577
  • Пловдив
От турските АВС омекотители имам "любим"-тъмнорозова бутилка с аромат на роза(gül kokusu),умерено силен аромат,но много дълготраен.

# 578
ABC не беше ли висок клас (на Рекит Бенкизер май)?

# 579
  • Pazardjik
aksnerD, Гръцки Диксан е два вида едното е Персил,другото с лисичката е от сорта Рекс.(нисък клас) ето примерни снимки

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 18:50 от Reni Angelova

# 580
Здравейте. Искам да ми препоръчате какъв прах да си взема за бяло и цветно пране, но да е прах, а не течен. Дрехите се сушат единствено в сушилня.

# 581
  • София
Здравейте. Искам да ми препоръчате какъв прах да си взема за бяло и цветно пране, но да е прах, а не течен. Дрехите се сушат единствено в сушилня.
Вземи си някой от високия клас - Персил, Ариел или Омо - който намериш на промоция. Не е нужно да са паралелен внос, българските са с отлично качество.

# 582
Течното ОМО ultimate active clean има ли риск да избели цветните дрехи?
Не пише color никъде.

# 583
Оптични избелители.
Реално не. Само оптично.
Мисля имаше течен за цветно..

# 584
Има и цветен ,да , ама промото на Кауфланд е само тоя вид ...

Общи условия

Активация на акаунт