Частни училища - информативно-дискусионна тема 36

• 28 559
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За Дорис Тенеди наистина не се говори много във форума. Май няма пишещ в темата родител с дете там. Базата им е много хубава - сградата е строена специално за училището и мисля, че спечели "Сграда на годината" преди няколко години. Нямам лични впечатления за обучението, но имам познати, които са доволни - и в гимназиален етап /със забележки към средата/ и в основен етап - доволни от всичко /най-голямото им дете беше в СС, средното завърши 7-ми клас в ДТ миналата година, а най-малкото е там в 4-ти клас/.  Резултатите им от НВО и ДЗИ са във възходяща прогресия.

# 616
Е, аз пък имам познати, които напротив, са много недоволни, но това не е от първа ръка все пак, лични впечатления нямам.

# 617
Здравейте,
Ще се радвам ако някой може да каже мнение за ЧСУ „Евлоги и Христо Георгиеви“?

# 618
# 619
Дали защото не е целодневно, но 3700 евро не излежда много на фона на тасите на други училища. Храна влиза ли в това? Сигурно обяд влиза?

# 620
  • София
Дали защото не е целодневно, но 3700 евро не излежда много на фона на тасите на други училища. Храна влиза ли в това? Сигурно обяд влиза?
Не

# 621
  • София
Тази година нали няма да има национален кръг на Европейско кенгуру? Явно от миналата година са го оставили в условията за прием. Или може би тази година да вземат от ЕК плюс, ако там има национален кръг?
Иначе, таксата не се е увеличила прекомерно в сравнение с миналата година ми се струва?

# 622
  • София
340 евро, ако таксата на 1-ва страница е миналогодишната.

За актуализиране на 1-ва страница - таксата на ТЕ за 2020/2021 е 4550 евро при еднократно плащане, транспортът е отделно 1100 евро.

# 623
Ха, интересно, в договора, който пратиха на мен,  беше 5000 без транспорт при еднократно плащане. Не че го приеха Grinning

# 624
  • в страната на чудесата
Може да е различен за стари ученици.
Малко е дразнещо като таксите не са на сайта.
Не откривам на сайта на Света София информация за таксите. Може ли линк?

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 21:39 от Leika_moja

# 625
  • София
Не откриваш, защото няма.

# 626
И никога не е имало. Simple Smile Както и на сайтовете на повечето училища. Това преди години наложи практиката Онна да събира инфо от потребителите и да го слага на първа страница.

# 627
Не
А транспорт влиза ли?

едит: май не влиза, доколкото виждам от сайта. 1300е на година е транспортът, тоест общо 5000е с транспорт и без храна.

# 628
Скъпичко е доста за полудневно обучение. Когато започнах изобщо да се интересувам от ЧУ, ПЧМГ беше много приемлив финансово вариант дори и за хора с не много високи доходи. Сега вече не е така.
Трябва да си изровя от коя година са ми мненията в които казвам, че ЧУ целят да се изравнят с АК. Не съм предполагала обаче, че този момент ще дойде толкова скоро. Дано не им изиграе лоша шега този главоломен скок. Принципно за всички ЧУ говоря.

# 629
Сега не е 2013-2014г., много по-лесно е с таксите, пари бол😊, заплати по 5000 лева сигурно има доста.

Общи условия

Активация на акаунт