Азиатска козметика и грим 16

• 53 846
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Коя е слънцезащитата, от която сте доволни, момичета?  На Klairs ли? Може ли име, за да погледна, тъй като и аз трябва скоро да купувам нов слънцезащитен..

# 481
Момичета, и аз бих искала отзив за слънцезащита, но да си я купя оттук(Бг).
Исксм да е лека, без бели следи, да не омазнява, и не на последно място, да хидратира(има ли такова чудо😀).
Моята кожа също се влоши доста. Като се гримирах беше по-хубава( започнах и вкъщи да го правя☺).

# 482
Коя е слънцезащитата, от която сте доволни, момичета?  На Klairs ли? Може ли име, за да погледна, тъй като и аз трябва скоро да купувам нов слънцезащитен..
Слънцезащитна есенция Klairs Soft Airy UV Essence 50 SPF++++
Много лека текстура, попива моментално, няма мазен филм и не ми запушва порите. Стои много добре под грим, но все още я няма в Бг.

# 483
  • София
Коя е слънцезащитата, от която сте доволни, момичета?  На Klairs ли? Може ли име, за да погледна, тъй като и аз трябва скоро да купувам нов слънцезащитен..
Слънцезащитна есенция Klairs Soft Airy UV Essence 50 SPF++++
Много лека текстура, попива моментално, няма мазен филм и не ми запушва порите. Стои много добре под грим, но все още я няма в Бг.

Много благодаря! Сега ще го погледна! Имам още малко за доизразходване и дано, когато ми се налага да подновя, да са се нормализирали нещата и да пуснат отново доставки от Корея..Confused Нали е само временно това “недоставяне”? Заради коронавируса..

# 484
Изненадана съм от това, което споделяте, че не ви се отразява добре карантината.
Аз съм много доволна, сутрин имам достатъчно време и правя всеки ден масаж 5-7 мин вече определено ми се отразява много добре. Ежедневно слагам и пачове. След това само тонер и хидратиращ крем, ако няма да излизам.
Малко диета на кожата ми се отрази доста добре.
Вечер продължавам с ретинола 2 пъти седмично, през останалото време Витамин С. Бях решила да пробвам нови неща на аморе пасифик, но понеже са с ферменти реших да ги оставя по-нататък.

Проблем е, че ми свършва масажния крем на sulwhasoo и сега се чудя да поръчвам ли или да изчакам с проблемите с тия доставки. В бютинет беше на много сгодна цена комплекта с 2 маски, но аз тях си ги имам и не ми трябват.
Имам идея за един български крем да пробвам, пробвах и разни други варианти за масажа стават, но го няма удобството на корейския.
В  sulwhasoo има и някакъв миещ елемент и ми пести стъпки и време, които не мога да пропускам с другите кремове, заради това е предпочитанието ми към него.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 13:17 от zari65

# 485
  • Варна
Здравейте, момичета!
Ползвам КК от миналата година и винаги до сега съм си я поръчвала от тукашни сайтове или от едно момиче, което прави поръчки от корейски сайтове и си слага някаква надценка. Видях, че в jolse над 70$ доставката с DHL е безплатна, което доста ме изкушава, но момента с митниците също ме плаши т.к изобщо не знам каква е процедурата за освобождаване. 20% от общата сума ли се плаща за ДДС, оказа се че мъжа ми има номер с който може без посредничеството на БГ пощи да си освободим пратката, но за някакви други такси знаете ли? Всеки съвет би ми бил от голяма полза, защото както споменах съм неандерталец в поръчките от чужди сайтове. Благодаря предварително!

ПП поръчката ми е 77$

# 486
  • Варна
Моя грешка, не е безплатна до България... 19$ си е

# 487
България е забранила пратки от Корея, току-що си писах с един продавач в ибей, и добре, че беше той да ме светне, че вината не е тяхна. Ама който не чете новини...

Вие получавате ли си пратки, направени след въвеждане на карантината? Моята пратка от Джолсе от преди въвеждането още не е дошла...

# 488
Аз тамън се похвалих че имам една пратка от 11 март, дошла е вчера на 9-ти.
Обаче, чакай, oт yesstyle пратките са хонконгски, така че не знам за jolse.  Thinking

# 489
Аз тамън се похвалих че имам една пратка от 11 март, дошла е вчера на 9-ти.
Обаче, чакай, oт yesstyle пратките са хонконгски, така че не знам за jolse.  Thinking
Пит, аз специално за Корея питам, иначе и аз си взех вчера некозметична пратка от континентален Китай вчера.

# 490
Явно бг пощи са спрели да работят с корейските пощи.

# 491
България е забранила пратки от Корея, току-що си писах с един продавач в ибей, и добре, че беше той да ме светне, че вината не е тяхна. Ама който не чете новини...

Вие получавате ли си пратки, направени след въвеждане на карантината? Моята пратка от Джолсе от преди въвеждането още не е дошла...
Направена поръчка на 09.02 я получих в пощенския клон на 12.3.
Направена поръчка на 25.2 все още не съм получила.

# 492
Момичета, забелязах, че любимият ми BB крем на Missha е с обновена опаковка, формула и цена. Grinning Някоя от вас пробвала ли е новата версия и може ли да сподели впечатления? Силно се надявам да не са го развалили.

# 493
ReddishBrwon - аз получих моята. Поръчката беше направена на 07.03, шипнаха я на 13.03 (точно на съдбовния ден), но понеже беше голяма имах безплатно бързо получаване с DHL и тя пристигна в българия на 16.03. Докато оправя документите и ЕОРИ номера обаче мина време, получих я чак на 31.03.

# 494
  • София
Честит празник, дами!
Здраве и късмет на вас и семействата Ви! Прочетох, че са спряли пратките от Джолсе до UK, за жалост, а аз имам нужда от някои продукти. Правили ли сте поръчка от Yesstyle по време на извънредното положение до UK? Доставят ли или и от там са спряли?

Общи условия

Активация на акаунт