Азиатска козметика и грим 16

• 53 640
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Момичета, вчера от STYLEKOREAN ми писаха, че и DHL са спрели да доставят до България, някоя от вас получила ли е пратка с тях реално? Омръзна ми да правя поръчки, които после ми отказват, вярно, че възстановяват парите, но се губи много време. Явно ще трябва да се примиря, с козметиката, която мога да получа от тук.

# 646
  • Варна
Може и да има нещо такова, защото си говорих с кокос и ми казаха, че и техните неща супер много се бавят и често и не идват, макар и с DHL. Чакам ги да заредят витамин Е маската на Klairs стана вече много време.

# 647
Ха-ха, те кокос на дребно ли поръчват, сигурно и затова са им толкова високи цените, каргото на dhl  не се бави.

# 648
  • Варна
Ха-ха, те кокос на дребно ли поръчват, сигурно и затова са им толкова високи цените, каргото на dhl  не се бави.
Съмнявам се. Еми скъпо да, като във всички БГ сайтове. Поне има някви кодове там за отстъпки и дават мостри. В Нотино мостра йок 😀 Аз пак питам, като поръчвам с DHL те ли се занимават с митници или аз? Мен това ми е най-големият зор - митниците и затова по-често пазаря от БГ. Много скъпо, да, ама първо чакам един месец, после митницата ми е на другия край на града, редене по опашки, документация, бумащина, сърдити лелки. Но ако има кой да ми го свърши, хич няма да се замислям да поръчвам от Китай.А на всичкото отгоре преди извънредното каквото бях поръчала, нищо не дойде и много се изнервих Sad

# 649
Casual, всичко е за лице. И двете слънцезащити на make prem са много леки и флуидни като консистенция. Кир ефект до сега не ми е ставало от слънцезащита, но и аз винаги нанасям с достатъчно изчакване.

Може ли да се използва автобронзант за лице (Кларинс капките) с корейската козметика или са несъвместими и е безсмислено? Някоя от вас дали ги съвместява? Relaxed
Аз от миналата година съм изключително само на бронзиращи капки и съм супер доволна. Няма проблем да се съчетава с кк само не трябва да има активно ползване на киселини, както и да няма сериозно акне. На Clarins са много хубави капките, аз съм ползвала такива за тяло върху лице включително.

Didi_Bidi, от DHL се занимават с всички документи по освобождаването на пратката. От теб се иска само ЕОРИ номер и да им попълниш едно пълномощно.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 16:16 от Viola Tarakanova

# 650
Здравейте! Моля, ако някой е ползвал Cosrx BHA Blackhead power liquid, да сподели впечатления.
Кожата ми е с доста неравна текстура. Търся нещо, което да почисти порите и да избистри тена.

# 651
И аз много му се чудих, със същата кожа съм. В крайна сметка взех PURITO BHA Dead Skin Moisture Gel, но заради този вирус не съм го получила още.

# 652
  • София

Може ли да се използва автобронзант за лице (Кларинс капките) с корейската козметика или са несъвместими и е безсмислено? Някоя от вас дали ги съвместява? Relaxed
Аз от миналата година съм изключително само на бронзиращи капки и съм супер доволна. Няма проблем да се съчетава с кк само не трябва да има активно ползване на киселини, както и да няма сериозно акне. На Clarins са много хубави капките, аз съм ползвала такива за тяло върху лице включително.

Viola, страхотна си! Нямаш на идея как ме зарадва! Hug Не мога да си представя да съм без тен лятото и понеже вече се отказвам от вредния солариум, който ползвах по 1-2 пъти максимум в седмицата от май/юни до морето (август/септември)..., търсех някаква алтернатива. А и знам, че кк изсветлява кожата и не знам дали е удачно ползването на автобронзиращи капки с нея..А дали ще е проблем да се ползват винените падове на Неоген 1-2 пъти в седмицата максимум, успоредно с капките? Rolling Eyes
Какви капки ползваш ти? Може ли да споделиш? Hug

P.S. Сега се сетих, че и витамин Ц ползвам всяка сутрин...то пак си е киселина..Проблем ли е да се ползва с капките? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 10:36 от bibian@

# 653
Здравейте! Моля, ако някой е ползвал Cosrx BHA Blackhead power liquid, да сподели впечатления.
Кожата ми е с доста неравна текстура. Търся нещо, което да почисти порите и да избистри тена.

Аз го ползвам и съм доволна определено. Моите черни точки са доста упорити, но с него определено ми намаляха и ми се изравни лицето. Като аз го ползвам рядко - 2пъти седмично макс. Simple Smile

# 654
Благодаря! Ще го поръчам и аз.

# 655
  • Бургас
Danche_Kalpazanche, ако никой няма излишни запаси, можеш да поръчаш от Нотино, има слънцезащитата на Purito. Аз взех два продукта на Cosrx, които добре познавам и мога да кажа, че не са ментета.

# 656
bibian@, става въпрос че не се съчетават активно ползване на киселини и тониращи капки. Не съм сигурна обаче как e положението с кърменето, защото те са си доста химия, трябва да се поразровиш. Аз в момента ползвам капките на balance me по препоръка на Maria Sert. Повече ми харесват от clarins.

# 657
  • София
bibian@, става въпрос че не се съчетават активно ползване на киселини и тониращи капки. Не съм сигурна обаче как e положението с кърменето, защото те са си доста химия, трябва да се поразровиш. Аз в момента ползвам капките на balance me по препоръка на Maria Sert. Повече ми харесват от clarins.

Даа! Аз винаги проверявам продуктите дали са безопасни при кърмене. За капките пише, че са ок..уж.. Да се надяваме, че е вярно. Confused
А тези, които е препоръчала Мария Серт не ги намирам на бг пазара...Confused Като спомена Мария Серт...имаш ли идея какъв продукт ползва тя за да и е така с блясък лицето? На Heimish Glow базата ли или друго? Thinking

# 658
Йен, страхотно предложение, но вече не е наличен...
Ще се разтърся из другите бг сайтове.

Дано скоро пак да си пазаруваме като луди Simple Smile

# 659
Хеймиш мисля че  бях  виждала някъде по бг сайтовете. Имай предвид, че е с много силен парфюмен аромат ( поне според мен) и освен това е хим.филтри и то от старото поколение, т.е. не може да се ползва при бременност и кърмене, а бих добавила и при много чувств.кожа.
По въпроса за Мария Серт- блясъка е една идея филтър, но в по-голямата степен добре структурирана грижа и мнооого киселини. Има доста видеа и сторита с продуктите, които ползва и препоръчва.

Danche_Kalpazanche, в кокос има слънцезащитата на Purito

Един от най-добрите, леки BHA продукти. Нанасяш вечер на желаните зони  с тънките азиатски тампони на суха кожа и изчакваш поне 30мин. преди останалата грижа. Специално за пори може да се използва в комбинация с глинена маска.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 01:19 от Viola Tarakanova

Общи условия

Активация на акаунт