Азиатска козметика и грим 16

• 53 688
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Една от основните причини да харесвам и предпочитам корейската козметика е липсата на аромат или наличието на естествен такъв!Парфюмните нотки са често алергенни и съответно нежелателни.Когато избирам продукт гледам да е с много активни съставки в челни позиции;без изкуствен аромат,оцветители и  етерични масла .

Изключение правят два продукта,които много харесвам,защото правят това,което обещават на 100% при мен.

J.One HANA cream - парфюмен аромат подобен на скъпите европейски марки.

Skin & Lab Red serum - уникален,нежен флорален аромат.Предполагам,че кремът от серията мирише по същия начин,,но не съм го пробвала.

А и миризмите са субективни възприятия.Аз много харесвам продуктите с женшен,макар че са задушливи,напрапчиви и особени.I' m from ginseng serum -  любим,любим😍.Хидратация,подхранване,лифтинг,изравняване на тена.

Agent е публикувала,докато пиша!☺🌷

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 22:27 от Sissi 81

# 571
Прави сте, че е по-важно да вършат това което обещават... Обаче откакто малката ми дъщеря на няколко пъти ми каза, че току що намазаното ми лице мирише ужасно, се замислих.... И мен ме задушават някои миризми, не обичам силно парфюмирани, но все пак сутрин ми е неприятно да ми смърди лицето на изгоряла гума например... Сега наскоро взех няколко неща на Klairs и всички миришат ама много странно... Вчера поръчах една нощна маска и едно масло от камелия и сега се притеснявам каква миризма ще имат... Satisfied
Скрит текст:

# 572
  • Germany
Agent благодаря за инфото, този бустер много ми хареса. Ще се пробва.
И аз не обичам бялата ми козметика да има аромат. В повечето случаи точно на разни треви миришат корейските неща. Вярно е, че d’Alba са доста ароматизирани. Голям фен съм d'Alba  White Truffle First Spray Serum и миризмата му направо ме убива, но търпя де, в името на красотата 😉
Скоро гледах видео на една българка, студентка в Сеул и тя разказваше, колко е странно за нея как всички жени там миришат  еднакво - на нещо чисто, като аромат от прах за пране. Масово в Корея не ползвали парфюм, а някакви спрейчета с такъв чист, прахов аромат.
Lunna pateka, с тая златна гъба и аз бих се притеснила 😆Дано са я докарали на аромат.

# 573
  • Sofia
Моят постоянно ми казва, че лицето ми мирише на сено - благодарение на някои от маслата ми. Другата му любима реплика - мирише ти странно лицето...
Дреме ми, нали нещата си вършат работата, ако трябва и с ла*но ще се намажа, само кожата да блести и да е здрава.😂

# 574
PeaPink, като дойде маската ще споделя каква е миризмата й, може да е отровна като гъбата... Smile
Между другото имам едни пачове под очите, които пак нещо в името им златно имаше, обаче хич да не ми харесаха. Не заради миризмата, ами нещо много ми щипеха и някак ми изсушиха кожата под очите. А ги взех уж за премахване на тъмни кръгове...Rolling Eyes Laughing

# 575
Подкрепям напълно Sissi 81. Повечето от моята КК също няма аромат и затова я харесвам и предпочитам пред западната. В думичките Parfum и Fragrance се крият един куп химикали, които реално нямат друга функция в продукта освен да го ароматизират.

Nike12, зависи от самия серум, имат най-разнообразни консистенции също като в западната козметика. Търси ревюта онлайн на продуктите, които те интересуват, малко вероятно е да не намериш информация.

PeaPink, нз на какво миришат корейците, но буквално всички западняци, живеещи там, казват, че продуктите против изпотяване са кът и струват майка си и баща си, заради генни различия в потенето между двете раси. Ужас просто.

# 576
Миризлива корейска козметика и аз почти нямам.
С моята последна поръчка от ибей от 03.03 ми отговориха, че са я шипнали, но понеже няма тракинг не знаят какво е станало и ще ми върнат парите, ако съм съгласна да им я заплатя отново, ако я получа.

Вече окончателно реших да спирам ретинола, не виждам особени ползи, а и не ми действа добре.
Сега се чудя дали да доизмажа трюфела на labiote или да почна някакви пептиди.

Ферментите говореха ли си с витамин с, че съм забравила, а сега не ми се рови да търся инфо, някой ако знае ще съм благодарна да каже.

# 577
  • Бургас
Моят постоянно ми казва, че лицето ми мирише на сено - благодарение на някои от маслата ми. Другата му любима реплика - мирише ти странно лицето...
Дреме ми, нали нещата си вършат работата, ако трябва и с ла*но ще се намажа, само кожата да блести и да е здрава.😂
Хахаха, а на мен, че мириша на Шисейдо.Bowtie Честно просто ме скъсваш от смях.MaskKiss

# 578
  • София
Ферментите говореха ли си с витамин с, че съм забравила, а сега не ми се рови да търся инфо, някой ако знае ще съм благодарна да каже.
Аз ползвам ферменти 10 минути след витамин С.

# 579
Привет,
Момичета на 5април направих поръчка от Джолсе с 19$доставка, дойде на 20април без митница до вратата ми. Малко преди да ми се обади куриера говорих с кол центъра, за да попитам колко ще ми струва митото, но ми казаха, че е под лимита и не дължа нищо. Доста странно нали?
Имате идея какво е станало? Не че държа да плащам мито хахах. Явно съм извадил късмет.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 21:45 от Ava Blank

# 580
Скрит текст:
Какво пишеше на пакета?

# 581
  • Варна
Здравейте някоя от вас ползвала ли е от стартерите на HOLIKA HOLIKA, аз се загледах по колагеновия?

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 04:45 от Bistra Kostadinova

# 582
Не, не съм ги пробвала тези стартери, но вероятно ги продават в makeup.bg.

Holika holika e нисък клас козметика и не си заслужава парите, на които се продава по европейските сайтове.

# 583
  • София
Как мога да променя начина на доставка  в jolse, дава ми 19 долара с DHL?

# 584
В момента не можеш да я промениш, доставят сега до бг само с dhl.
И аз го гледах вчера има много изгодни неща, но заради доставката трябва няколко  неща да вземеш, за да ти се вържат изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт