Азиатска козметика и грим 16

• 52 957
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Не си спомням писах ли колко ми харесва маската на Хеймиш с черен чай https://de.iherb.com/pr/heimish-black-tea-mask-pack-110-ml/86869, има консистенция на пудинг, плътна е и попива почти изцяло, като придава свежест и подхранва много добре. Не е много хидратираща и за суха кожа може да не е достатъчна, но на мазна,  се справя отлично. Моята почти свърши и се чудя да поръчам ли от Айхърб, при тях формулите дали са оригинилните или адаптирани за американския пазар? Някой проучвал ли е?

Виола, твоите постове ми  липсваха много Simple Smile

# 661
Viola, благодаря!

# 662
  • София
Viola, без теб не знам какво щях да правя и колко грешки щях да направя, ако не се включваше с безценните си съвети. Щях да поръчам Хеймиш базата, а изобщо за това не се бях замисляла..да проверя филтрите и дали са ок при кърмене.. Спирам да я търся! Благодаря ти! Heart А иначе, аз следя Мария Серт, но тя има тооолкова много видеа с различни продукти и рутини, че изобщо не се ориентирам и се обърквам дори повече, като я гледам..Grinning А тя много хвали Хеймиш базата и я ползва със сигурност и за това реших, че е от нея блясъка. А  и има филтър, да! Simple Smile
А да попитам, какви киселини са подходящи за по-скоро суха кожа и анти ейдж грижа? За кожа без особени други проблеми, може би тук-там някое петънце пигментно. Като цяло търся изглаждане на бръчици. Конкретни продукти също да помоля да препоръчате? Също и искам да попитам, слънцезащитата на Neogen достатъчно лека ли е и без бели следи, както тази на Klairs?

Искам да похваля и комбинираното действие на кремчето на Innisfree с оргидея, крема на Бентон и пачовете на Berrisom...При мен тази комбинация буквално постигна уау ефект! Astonished Загладиха ми се доста бръчици, които имах около очите и се изсветли зоната, което може и да се дължи и на ползването на витамин Ц в тази зона. Но такова “чудо” не вярвах, че мога да постигна..честно! Сега взех и кремчето с хиалурон на Крьойтеркоф, ейбтака, от любопитство и за разнообразие..че доста го хвалят.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 10:52 от bibian@

# 663
Йен Flowers Hibiscus
Взимала съм много неща от iherb, особено в началото. Някои са били с по-различна опаковка, с допълнителен етикет с информация и тн. Не съм виждала разлика, но и не съм търсила. Честно казано в момента, в който започнах да пазарувам направо от Корея повече не съм поръчвала нищо от iherb. Heimish е доста западно ориентиран бранд, така че може и да няма никаква разлика. Виж дали в сайта няма снимка със състава или дали е цитиран в описанието и сравни с корейския продукт.

bibian@, киселини не се стартират в началото на летния сезон. Чак наесен. Грешка е да се разглеждат киселините като продукт с антиейдж действие за заглаждане на бръчки. Такива са ниацинамида и ретинола, например, но не и киселините. Те имат основно ексфолираща функция. В зависимост дали говорим за мастноразтворими и водоразтворими; с голяма или с малка молекула и тн имат различно действие и приложение. Назад в темите има огромно количество постове за киселините, както предложения за конкретни продукти.
И двете слънцезащити, които си посочила- klairs( предполагам става въпрос за класическата бяла опаковка) и neogen са хим.филтри

# 664
  • София
А нали няма проблем падовете на Neogen да се ползват сега? И някоя от вас дали ги реже на две, защото разбрах, че са доста напоени..? Thinking Виола, а можеш ли да препоръчаш слънцезащитен с минерални филтри?

# 665
bibian, на 42 страница, точно под твой пост, Виола е публикувала снимка с любимите си слънцезащити в момента. И понеже питаш за физични филтри, ще ти кажа коя аз харесвам и ползвам, пак по препоръка на Виола от миналата година.
 Too cool for school cica sun lotion.

Виола, и аз много се радвам, че пишеш отново. Усещаше се липсата ти в темата. Hug

# 666
MaNishma, благодаря Hug
Липсва ми старата тема, как пишехме и коментирахме, и имаше толкова много смислена и полезна информация... но каквото-такова Simple Smile

bibian@, винените падове на Ниоджен не могат да се режат, защото са с джобче.
Имам много постове за слънцезащитите, които ползвам и харесвам назад в темите Simple Smile

# 667
Искам да похваля потребител stitchy11 в ибей. Писах му, че не съм си получила маските на Наруко и че тракингът нищо не показва, и два часа по-късно имах преведен рефънд. Пазарувайте смело от него, коректен е.

# 668
От един сайт, от който мога да поръчам от Европа корейска козметика, ми препоръчват за комбинирана и чувствителна кожа тези 2 слънцезащити 50+ фактор. Някой да ги е ползвал или да каже коя от двете марки е по-известна и добра?
Скрит текст:
Скрит текст:

Държа да е лека и да не оставя мазен или бял слой върху кожата, по-скоро да попива бързо и лесно...

# 669
Възстановиха ми парите за 4 неполучени пратки , избрах да е под формата на кредит в магазина .
Сега остава и да оправят доставката .
Иначе от ebay  поръчах от shop4you2016 ,някой дали го е ползвал ?

# 670
  • София

Имам много постове за слънцезащитите, които ползвам и харесвам назад в темите Simple Smile

Да, видях ползваните от теб слънцезащити и затова се ориентирах към Neogen и Klairs, но както пишеш, те са с химични филтри.. А аз не се ориентирам кои са с физични. Какво да търся в състава? На Too cool for school не намирам слънцезащитата нито в бг сайтовете, нито в jolse, които две опции са единствените ми в момента за пазаруване.. А имам нужда скоро да купя, защото почти приключи крема ми..Confused

# 671
  • Варна

Да, видях ползваните от теб слънцезащити и затова се ориентирах към Neogen и Klairs, но както пишеш, те са с химични филтри.. А аз не се ориентирам кои са с физични. Какво да търся в състава? На Too cool for school не намирам слънцезащитата нито в бг сайтовете, нито в jolse, които две опции са единствените ми в момента за пазаруване.. А имам нужда скоро да купя, защото почти приключи крема ми..Confused
PURITO unscented не е с химични филтри. Аз много го харесвам. Има го в kocos, в notino..
Иии най-накрая маската на Klairs е налична ❤️ взех си и есенцията Benton snail bee, защото много харесвам стийм крема и взех почистващата вода на Benton.
Редакция - да, усетих се защо търсиш алтернатива на Purito.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 13:23 от Didi_Bidi

# 672
PURITO unscented не е с химични филтри.

Странно. Нормалната версия е с комбинирани...Thinking

# 673

https://www.ebay.com/itm/113705257228
Аз пазарувам от иБей. Ето търговец с отличен рейтинг и много продажби, купувала съм от него, супер е. Дали не е и някой от нашите си магазини, все забравям кой кой беше в иБей..

# 674
Преди два-три дни бях получила мейл за тайна разпродажба в Josle ,ама съм   го изтрила .
Ако някой го пази може ли линк ?

Общи условия

Активация на акаунт