Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 45 200
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, сладурани Kissing Heart

Гости, и моят единствен индийски сериал, който си гледах с кеф Grinning По принцип е комедия, че Куши беше като шило в торба, но има и драматични моменти. Двойката наистина беше много химична, може би и заради това ми е бил интересен толкова.
Да допълня по сюжета - Взех го от темата за сериала тук, благодаря на Миха Flowers Rose

Резюме
Арнав Сингх Райзада е богат, красив, загадъчен, всичко около личността му е вълнуващо, но когато е бил дете го е сполетяло нещо ужасно и той е решил да няма доверие на никого и да не обича никого освен сестра си, да разчита само на себе си и на парите си. Куши Кумари Гупта, от своя страна, е девойка с идеали, романтична, мила и  силно релегиозна. Смята, че човекът, който ще стане неин съпруг някой ден, трябва на първо място да е почтен и искрен. Това е съвременна приказка за Красавицата и Звярът. Когато Куши буквално пада в обятията на Арнав, не е очаквала и не е искала това, но чувствата диктуват независимо от разума. Двамата ще преминат през множество изпитания, през омраза и любов, докато не започнат да опознават себе си и важните неща в живота. Въпросът е единствено дали това ще се случи, ще изберат ли любовта пред гордостта, щастието пред парите, морала пред безчестието? Не пропускайте развитието на един от най-обичаните индийски сериали в цял свят.

И едно клипче от сериала, с рабаве-то, което е емблематично за сериала Heart

Ах, патрона да се стяга Heart Eyes Трябва му някое гиздаво и вироглаво миньонче за партньорка Heart Eyes

# 136
Носят се слухове за Лейля Лидия ... , ужас , много е едра .Още една дропла с Патрона . Да не говорим ,че е бездарна . Помня сериала и с Керем Бурсин , химия =0 ! Тромава и безизразна . Кадир е слаб и фин и не е много висок , наистина му трябва миньонче . С поредната боркиня Канал Д ще ги свалят от екран на 3 серия , нова не са ТРТ .

# 137
Носят се слухове за Лейля Лидия ... , ужас , много е едра .Още една дропла с Патрона . Да не говорим ,че е бездарна . Помня сериала и с Керем Бурсин , химия =0 ! Тромава и безизразна . Кадир е слаб и фин и не е много висок , наистина му трябва миньонче . С поредната боркиня Канал Д ще ги свалят от екран на 3 серия , нова не са ТРТ .

JoyJoyJoyJoyJoy

Филе, като обмислях вероятните партньорки, и аз стигнах до Севда, но тя е малко дървеничка, макар и сладка. Предпочитам Елиф Доган, и преди сме говорили за нея. Не, че някой ни пита, ама ние да си кажем. Лейля Лидия твърдо нье.

# 138
Еве, ама не е дървена Севда , добре играе , но ми се ще партньорката да е руса или поне светла за контраст . Дано и хората , от които зависи да мислят като нас и да не му изберат поредната атлетична дама .И Гьокче ми харесва , много се е разхубавила , по-хубава е от когато игра във Фатиха . Аз като знам ,че заради фотошопираните снимки на Деврим се радвах преди Вуслат , сега докато не видя двамата един до друг , не смея нищо да мисля .

# 139
Що, бе ... Лейля Лидия не е едра. Висока е, но е слаба.  На мен ми хареса с Чачо в Див мед.

То що имена ще се извъртят, докато разберем наистина коя ще е

Аз не съм го гледала индийския, та ще е ново за мен.

# 140
Васе, добре стояха с Чачо, но той е почти 1,90. Пък и тя е наедряла сега. В Този град ще те последва, едва не глътна Керем Бурсин, който е с еднакъв ръст с нашия. Хем Керем е по-атлетичен. Смятайте, че картината ще е като във Вуслата.

# 141
  • Яко в Матрицата...
Лейля Лидия игра с Буура Гюлсой, какъв е проблемът да я сложат с Кадир ... Дано да не е вярно и да му изберат някоя фина дама Hands V

# 142
Васе , аз за първи път я гледах в Градът с Керем Бурсин . Почти дебела колкото Деврим , а уж беше балерина . Заради нея спрях да гледам , никак не си пасваха , точно защото не стояха добре .
Еве, това ,че е глътнала Керем много ме разсмя , но е истина .
Много е висока за Кадир , иначе е хубава ( макар с талант да не блести ) , прилича на европейка , но е за някой много висок актьор .

# 143
Еве, аз не го гледах Градът...та въобще не знам как са били с Керем...но да, висока е за Кадир  

Фили, въобще не е на килограмите на Деврим. Доста по-слаба е Лейля...

# 144
Еве, аз не го гледах Градът...та въобще не знам как са били с Керем...но да, висока е за Кадир  

Фили, въобще не е на килограмите на Деврим. Доста по-слаба е Лейля...
Права си , Деврим си е направо боркиня . Сега не знам колко е дебела Лидия , но по времето на Този град доста се беше изпуснала от контрол .
Знам защо я ''спрягат '' с Кадир - на въпроса на жирналисти е отговорила ,че има пеоект и мамашите веднага решиха ,че ще е в този .
Ох , дано не са прави ...

# 145
Погледнах сега Дъщеря ми, за да ги видя с Буура....и видях, и се сетих за туй девойче, което игра в Черно бяла любов, сестрата на Фърат...и което много ми хареса тогава.

# 146
Погледнах сега Дъщеря ми, за да ги видя с Буура....и видях, и се сетих за туй девойче, което игра в Черно бяла любов, сестрата на Фърат...и което много ми хареса тогава. Не знам свободна ли е, но тя ми допада повече от Лейля.

Васе , да подходяща е , но играе в Чудо- Доктор . Рускините и нея споменаха ,както и Несли без да се съобразяват ,че играят в успешни сериали и то главни роли Sweat Smile

# 147
# 148

Васе , да подходяща е , но играе в Чудо- Доктор . Рускините и нея споменаха ,както и Несли без да се съобразяват ,че играят в успешни сериали и то главни роли Sweat Smile
А, Фили... това ли е Назлъ? Аз нали не го гледам...само клипче ми попадна, та го гледах, ама въобще не свързах, че това е същото девойче.

# 149
Сега се сетих за светла миньонка подходяща  - Лейля Танлар  , дето и го спряха сериала с Джансу Дере , само не знам как е като актьорски умения ...

Общи условия

Активация на акаунт