Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 45 268
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
От посочените имена Севда Ергинджи ми е най на сърце - дебничка е, сладка, има много изразителни очи и може да иглежда много дяволита. А иначе Ачелия Топал сме я виждали като лудетина и по физ.данни е подходяща, ама не знам дали ще се получи.
Баш за тази роля е било нашто лудо момиче, ама нА, малшанс. Ся шса мъчи с тоз дивак Санджар..
Елчин също става.

# 166
Здравейте!
Добра вечер  на всички и приятно гледане.
Може ли някоя да публикува линк с превода на руски.
Благодаря предварително!

# 167
Руска озвучка, момичета

https://vk.com/aveturk?z=video-91891564_456241951%2F60782a31e06c188c96

На мен много ми зависва и не мога да гледам там, но вашия нет може да е по-добър Sunglasses

# 168
  • На луната
Привет.
Изпуснах началото.
Яхя, какво чу, и защо се ядоса? Някой разбра ли?
Гледам, че Санджар плаща издръжка на Екса. На него май му се видяха малко Simple Smile

# 169
Аляска, Яхя сърдит, че дори от Мюге излязла къртица, пък той бил безполезен Grinning

# 170
  • На луната
Аляска, Яхя сърдит, че дори от Мюге излязла къртица, пък той бил безполезен Grinning
Ами прав е човека. Санджо може да го обича, ама го третира като персонал.
Гледам сега Неджет ще изнудва Менекшето. И Локмата се включи в отпор Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Имало е там нещо, ама да видим какво.

# 171
Кога се сети Санджо да вземе телефона...та тя за това време сто пъти  можеше да го изтрие. Верно, че хич не му се умира

# 172
Не знам какво да кажа за тази серия. Естествено, че с този превод в ефир не е достатъчно да се разбере цялата серия, но на първо гледане е доста скучна и протяжна, накрая пак се раздвижиха нещата. Ако въври и така занапред не знам дали няма да бъде скучно и на турските зрители. Пак ми е някак разхвърляна серията.
Яхя изригна да се прави на нещо в цялата ситуация, едва ли не завиждайки на Мюге.
Менекшето си показва зъбките и е нещо притисната в ъгъла, но не пречи да се изкаже пред Елван.
Елван е моята фаворитка, а детето е направо бонбонче. Сестрата на Санджар ми допада също много.
Тя е честна и състрадателна  и обичаща батко си Санджар.
Домъчня ми за Гедиз. Садъчите са си Садъчи, обичат се и се поддържат, въпреки разменени юмруци и Наре отчете този факт. Въпреки отричането от Мюге се радвам, че прояви смелост да изгледа видеото и в момент на отчаяние директно си призна за Акън.
Трудно ми е да пиша, надявам се, след превода  да ми бъде по-лесно, но може и да е никак.

# 173
  • На луната
Димана и моето мнение е такова. Имам чувството, че почти нищо не се случи, освен че Санджар яде доброволно бой в името на приятелството, Яхя се разбунтува, Менекше имала мръсни ризи, а Наре все пак успя да отвори очите на Мюге.
На Гедиз му замъглиха ореола, и в тази серия не успях да му се изкефя особено. Или беше истеричен побойник, или се давеше в сълзи. Вярно, че видеото беше голям шок за него, но ревът му ми дойде малко в повече.
Най-интервсното от тези почти три часа, не го дадоха, и то е какво видя Санджар. Надявам се да е това, което гледаха и останалите. Не смятам, че трябва да му бъде спестено. Трябва да знае. А после всеки да си носи кръста, и греховете.

# 174
Кога се сети Санджо да вземе телефона...та тя за това време сто пъти  можеше да го изтрие. Верно, че хич не му се умира

Хич, хич не му се умира! Той затова така яростно отрича Grinning
Ама поне си призна пак пред Каврук, че опрашил Менекшето.

# 175
Oзвучката беше ужасна , нищо не се чуваше от говора , направо ме заболя главата от напрягане . Аз гледах и в ю тюб директно по стар , все пак малко ''сериален '' турски разбирам .Епизодът беше интересен . А Несли и Енгин пак играха на макс .Ами вярвам им ,че много се обичат техните герои , с играта си ме убедиха . И на мен ми стана жал за Мюге и  се радвам ,че все пак имаше сила и доблест .
Елван е страхотна , още от 1ви еп. разбрах ,че е добра и справедлива . Какво да кажа за Яхя - добър , но слаб и пълен с комплекси , нещо , което лесно може да го превърне в лош .Особено , ако някой му помогне в това .

# 176
Фрага

Фили, аз гледам на лаптопа, а слушам озвучката от телефона, прилепила го ухото/ така се чува много по-добре/. Иначе не става, само от компа нищо не се чува.

Скрит текст:

Хич, хич не му се умира! Той затова така яростно отрича Grinning
Ама поне си призна пак пред Каврук, че опрашил Менекшето.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 23:32 от savovas

# 177
Фрага

Фили, аз гледам от лаптопа, а слушам озвучката от телефона/ там се чува много по-добре/. Иначе не става, само от компа нищо не се чува.
Мерси за фрага , Васе , и ще последвам съвета ти следващия понеделник !

# 178
  • между морето и небето
Привет 🤗,

Аз гледах в youtube, но и на мен ми се видя протяжна. Липсва ми динамика в разритието. Нещо много театрална ми се видя. Половината епизод посланика си издирваше телефона, то на кой ли не звъня и не пита. Поне нямаше тръшкане от страна на Санджар.
Този път побойникът беше Гедиз, и сълзите също бяха негови.  Локи Теменужкин го върнаха в играта. Как така Халисе не е разбрала, че нещо се върти около Мелекшето🤔. Не ми харесва как двете змии се отнасят към Елван. Сестрата на мен ми е безлична. През цялото време я гледах в белия пуловер. Много ми хареса 🙂.
Допадна ми играта почти на всички актьори.

Ох, не намериха ли по-подходящо място да снимат, уж че са в Барселона. Те като че ли бяха в някое вътрешно село по южните райони🙄. Същото бе и с клиниката в Цюрих - в средимноморски стил и маслини в градината.

# 179
За нетърпеливите фрага с руски субки. Видеото го няма...Санджо нищо не видял...обаче тръгва и към Швейцария. И  изненада...Изабел е сестра в клиниката там...какво ли ще му каже тя...

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456245432%2F4bd78fb75 … l_wall_-132999259

УжасТ... дано не е вярно или да не стане. 

#DiziMania #AyVeGüneş #KadirDogulu NilayDeniz

Переговоры на главную женскую роль в сериале «Луна и Солнце» ведут с Нилай Дениз.

https://www.instagram.com/p/B8royyGpKnZ/

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 00:13 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт