Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 493
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • На луната
Привет Coffee
Благодаря на неуморните ни преводачки Flowers Bouquet Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Пуснах си малко да погледам, за да се настроя за довечера Simple Smile
Гедиз да не е прихванал от вируса на Санджар? Някак бях свикнала той да е уравновесеният и разумният в двойката Simple Smile В тази серия нещо много му се развяват краищата на палтото Simple Smile Крещи, ръкомаха, налита на бой... Simple Smile
Дано се успокои, че много му харесвах саркастичното спокойствие.

п.п. Все забравям да споделя, че сценаристките ни имат страхотно чувство за хумор. Това ми харесва много повече от самата история. Не спирам да се смея с героите. И понякога се чудя, комедия ли гледам или драма Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 11:19 от Alaska 80

# 46
На мен не ми хареса, че излъга за бележката/ трябваше да й е ясно, че Санджо ще познае... както и тя би разпознала почерка му/. Ако беше казала, че не я е писала, нямаше да се стига до кого прикрива и т.н.
А като го направи... нормално е да не издаде тайната на Мюге. Но видяхме и че без да казва, той е стигнал до нея.

# 47
Аляска, и аз това казвам Joy

Ново от Неслихан Heart Eyes

Васе Hands Facepunch ще видим какво обяснение ще даде на Гедиз.

Ако си признае, че не я е писала, ще хвърли вината върху Мюге, евентуално върху двойката домакини - Дуду и Айшен.
Ако отрече, няма как да обяснят откъде Акън знае за парите. Пак ще стигнат до Мюге.

# 48
Привет, момичета

Ех, не я понасям Халисето...  надува се като пуяк...наследството, та наследството...като че ли това наследство е оставено на нейния род. Ами ако това наследство не беше крито и прадядото Ефе го беше получил, дали щяха да се развият така събитията? Бащата на Санджар щеше да е израсъл при съвсем други условия и едва ли би се оженил за нея/ нейната съдба си е същата - прислужница/...че и децата й нямаше да ги има тогава....Та вместо да е благодарна, че така са се стекли обстоятелствата и са получили наследството сега, тя вирнала носа до небесата.

Фили, Енгин е висок 187... Ураз е горе долу с 2см по-нисък от него.

Аз това 185/6 за Енгин го предположих просто , но е очевадно ,че Ураз не е 188 см ( не ,че е много важно ! ) . Това не му пречи да е чаровен .Все пак не ни трябва Айфеловата кула Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Closed Eyes както е Онур Туна

Да ви кажа жал ми е за Мюге като разбере истината  . Тази любов не е на някоя тинейджърка и просължава от години . Как ли се е прикривал гадината Angry Rage
Жал ми е за Мюге като разбере истината , тя все пак  обича този ненормалник от години Disappointed

# 49
Само не зная Санджар какво  ще прави ,когато стигне до  истината ...... А тупаника  от Гедиз му беше нужен , да разбере какво значи без вина виновен.... Защо се самонаранява още повече !?!? Ама ...айде ,ще му го спестя ....

А плестника на Наре ми дойде като МЕХЛЕМ !!!!!!

Иска Наре да не крие ,да не защитава други /Мюге /  ,а той знаейки доста я манипулира ....едва ли не "Виж колко съм  умен """ ...но след нея , той е втори ....

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 11:44 от sofia26

# 50
  • На луната
Да ви кажа жал ми е за Мюге като разбере истината  . Тази любов не е на някоя тинейджърка и просължава от години . Как ли се е прикривал гадината Angry Rage
Жал ми е за Мюге като разбере истината , тя все пак  обича този ненормалник от години Disappointed
И на мен ми е жал. Мюге отнесе доста критики от нас, обаче Акън е много манипулативен. Без малко и аз да му повярвам, колко невинна и безкористна душица е .Жената хем го обича, хем се чувства виновна заради брат си, че са го натопили невинен.

Обаче не спирам да се смея с тези двамата. Много свеж тандем са. Т.е. марка Simple Smile

Чудя се Санджар дали не каза това за Мюге и Акън, за да изпробва Наре дали ще се издаде. И е базирано на подозрения, от неочаквания мерак на Мюге да си купува кола за 100 хил.долара, при условие че има фобия. Все пак я познава, и това би се сторило странно, вероятно и на Гедиз, ама той беше разсеян с друго в момента.

# 51
Ох, голям смях падна и с колата. Даже на Акън му стана смешно, че Мюге ще преодолява фобията си Joy

# 52
Тази любов не е на някоя тинейджърка и просължава от години . Как ли се е прикривал гадината Angry Rage

А, ей тук ми е непонятно. Жена да не разпознае фалшивата любов. Колко дълго може да се прикрива човек само с думи и без очите да го издадат, че в тях няма обич.

Ох, голям смях падна и с колата. Даже на Акън му стана смешно, че Мюге ще преодолява фобията си Joy

# 53
Ами те са се виждали рядко , знам ли . Тя толкова ли не е искала по-различни отношения ...
Сериал да има .

# 54
  • На луната
Цитат
А, ей тук ми е непонятно. Жена да не разпознае фалшивата любов. Колко дълго може да се прикрива човек само с думи и без очите да го издадат, че в тях няма обич.
Тя очите много не му ги е виждала през годините Simple Smile А иначе той добре симулира.

Аз се чудя, тая полиция как не хвана Акън по телефона. Той нито го изключи, нито го хвърли някъде. Thinking
Сигурно и на него му е резервен Simple Smile само за семейство и приятели.

# 55
Ами те са се виждали рядко , знам ли . Тя толкова ли не е искала по-различни отношения ...
Сериал да има .
Да, сериал да има... Била е на 20, когато се е влюбила и 9 години онзи да иска да крие връзката им...това нищо не й говори на психоложката.

И Кадир е написал под снимката...

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 13:00 от savovas

# 56
А Кадир все '' цвете '' я нарича Heart Eyes Heart Grinning

# 57
Фили, да....романтичното ни момче сега е и допълнил - ти си най-рядкото цвете, което съм виждал

# 58
Фили, да....романтичното ни момче сега е и допълнил - ти си най-рядкото цвете, което съм виждал
Радвам се ,че оценява какъв е щастливец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 59

Общи условия

Активация на акаунт