Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Фили, няма да е и Елиф...и нея я видяхме. Питат дали е Севда и Еда отговаря, че не е тя....дано изненадата да е приятна и наистина много да си подхождат, както твърди сценаристката.

Васе, може и за Мелис да става въпрос. Бирсен написа, че са й изпратили предложение, после Еда е писала, че вече е избрана. Може момичето да е приело, договорили са се, но все още не е обявена официално.
Не съм я гледала Мелис, освен в едни откъси на един набързо приключен сериал.
Еве, първоначално и аз помислих, че е тя...два/три дни след Бирсен...Еда обявява, че е избрана...подхождат си много/на мен ми харесаха/...обаче това с изненадата, като ни ги представят заедно...ме разколеба.

Хайде, дано да е тя...аз също погледнах откъси, след като прочетох за предложението...не можах да си съставя мнение...но рускините, които са я гледали, казват, че е добра.

Ох, бе...като се усмихне Гедиз и аз се усмихвам широко с него...

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 21:49 от savovas

# 616
  • Яко в Матрицата...

https://youtu.be/gdJAhCTUn30

Вече е Наре и Санджар всичко е научил, слава Богу!

# 617
  • София
Васе, аз напоследък съм доста ангажирана и не мога да следя всичко, та сигурно съм пропуснала всичките снимки и колажа. Е, не ни остава друго освен да чакаме изненадата. Дано наистина да ни хареса тази изненада. Кадир го заслужава

# 618
  • Варна
Хахахахахх Еве - нали : )))))
Мълчим като партизани  JoyJoyJoy

Ами това са фактите, в крайна сметка.

Още като дадоха в първи епизод на летището и в самолета и викам - тоя мъж изгоря (Гедиз) Joy

Може би ще е Мелиз Сезен. На мен ми хареса в Скъпо Минало, но там и с партньора си бяха паснали много добре.
Но по принцип излъчването й не е на много невинна и миловидна. Но не незнам какво им трябва за ролята. Лекинко може да мине за гаднярка : ) , проклетийка или истеричка, но леко, само като щрих го има.
Има си артистки , които си имат вид на истерички.
Елиф Доан е много сладка, но дали би се справила с голяма роля и до Кадир, който вече е с име и има опит в големи роли?
Сигурно са правили проби с всичките , които споменават.

# 619
Привет!
Аз съм я гледала тази Мелис в "Черната перла" и в набързо приключилия сериал за три сестри. Според мен, отлично се справя с ролята на злобна психопатка, но ... слабичко се представя в положителна роля. Четох ви и гледам - въобще не споменавате Айбуке, а тя според мен подхожда на Кадир.

# 620

https://youtu.be/gdJAhCTUn30

Вече е Наре и Санджар всичко е научил, слава Богу!
Рени ...изненадах се...не го очаквах...

Майко....настръхнах от този фраг... Наре и прозорецът...мизерникът е навредил и на Зехра

# 621
Ама фрага е огън , щом и каза ''Наре '' най-после е разбрал какво се е случило . НО сега на сцената ще излезе Нушка със свидетелството за брак .
Ох, какво ли е направил на момичето онзи гадняр ? Мисля ,че нищо , но сигурно пак ще направи накоя манипулация страхливецът .

Аз съм за Елиф и за Севда , но и за всяка друга , която си отива с Кадир . Мелис не ми е много хубава на мен за Патрончика , но ако е тя избраната , ще и дам шанс , стига да си пасне с него Smiley
Да ви кажа най много искам Фефа за Кадир и за ролята на Куши Stuck Out Tongue Winking Eye

# 622
# 623

Ох, какво ли е направил на момичето онзи гадняр ? Мисля ,че нищо , но сигурно пак ще направи накоя манипулация страхливецът .

От лицето на Зехра съдя, че вече и тя е лудо влюбена в него..дали не й дал нещо да я замае/като й гледам прозявката/...дали се е възползвал...

# 624
  • Яко в Матрицата...
Излезе, че Акън е мъжът-мечта за най-личните хубавици на Мугла... Мюге, Зехра... Той поне да мязаше на нещо Rolling Eyes

Не смятам, че нещо лошо се е случило със Зехра. Дано ни спестят такова развитие, защото ще стане твърде ноар Frowning1

# 625
Излезе, че Акън е мъжът-мечта за най-личните хубавици на Мугла... Мюге, Зехра... Той поне да мязаше на нещо Rolling Eyes

Не смятам, че нещо лошо се е случило със Зехра. Дано ни спестят такова развитие, защото ще стане твърде ноар Frowning1

И аз не мисля, че такова лошо се е случило...влюбването й е достатъчно лошо...обаче се опитвам да разбера шокиращата физиономия на Санджар като влетя с вратата.

# 626

И аз мисля ,че нищо няма да направи на Зехра , но това не му пречи ,че направи така ,че самата Зехра и ( или ) останалите да си мислят ,че нещо е станало м/у тях . 
Вярно този голям хубавец , та сестрите на приятелите окапват като круши като го видят Stuck Out Tongue Winking Eye
Радвам се ,че Санджар разбра най-после .Аз преди няколко дни писах ,че до епизод--два ще разбере , защото вярвах ,че СЦ няма да си играят дълго с нервите на драгия зрител Grinning

# 627
  • На луната
Привет.
Благодаря за трейлъра Flowers Rose
Явно след като Наре си обърса боята в пуловера му, Санджар е продължил да рови, и я докарва до истерия, в която тя го праща на майната си, или в ада беше Simple Smile
Акън преди време предупреди Наре, че ще я удари чрез най-близките й. Това дебнене с бинокъла, не е било напразно. Дано не продължи с Елван, Каврук и Мелек. Той може и визуално да не е голям хубавец, но като повечето психопати е добър манипулатор, и знае как да влезе под кожата. Зехра я спечели със съчувствието й към измисления му недъг. Вероятно го е играл нещастен и неразбран. Надявам се, да не е злоупотребил дотам с нея, че това да натовари Санджар и Наре с още чувство за вина.но каквото и да е станало, за разлика от Наре, Зехра поне ще има кой да я подкрепи.
Санджар най-сетне е прогледнал, и ушите му са се отпушили. Тежко ще е. Вината, която ще изпита, ще е най-голямото му наказание. Дано не направи още глупости под афект. По-скоро сценаристките да го тласнат Simple Smile
Много ми хареса трейлъра. Най-сетне малко динамика и развитие. Беше ми омръзнало няколко серии да слушам едно и също: Кажи ми! Няма!

# 628
Дали е разбрал всичко Санджар Thinking Челебито какъв ли запис му даде да гледа? Явно Санджар е спечелил аукциона Joy

А, Филе, йок артък! Само като си представя новата Куши и ме избива на неистов смях Joy

# 629
Еве, разбрал е...обаче дали от запис или нещо друго...все още не мога да реша. Опитвам се да подредя събитията по блузата на Санджар...когато Наре го праща в ада е с ръката й от боята...когато влетява в стаята на Зехра е без нея...когато гледа записа при Челебито също е без... накрая при колибата също е без...но на скалата отново е с ръката.

Та си мисля,  че след ада...се качва на скалата...и се хваща за сърцето,  след това се случват другите събития.

Общи условия

Активация на акаунт