Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро! CoffeeGrinning

Тия класации са голяма шашма, хич не ме вълнуват. Ако харевам някой актьор/актриса, може ли една класация в социалните мрежи да промени това? Не.

Еве, много ги харесвах Седа и Кадир, много. Знам, че общото мнение бе противоположно. И сериалът ми харесваше до преди последната серия, и двойката, и злодеят, и Кадир с тази визия беше страхотен... Дано пак да му се случи.

И аз много харесвах Кадир и Седа. Тя носи нещо много чувствено и женствено у себе си, той също е секси и бяха добра двойка. А пък как ги харесвах него и щерка му! Лавиния Унлюер е разкошно момиченце.

# 691
Да им е честит бебока Хан на семейство Ергенч!

Еве, като гледам снимката...закръглили са метрите нито Енгин е 190...нито Берен е метър/125  е/...

Привет, момичета

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456245608%2F6b4605cd0 … l_wall_-132999259

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 11:35 от savovas

# 692
Този новият, дето ще ни създава проблеми, точно си прилича на човек, който ще създава проблеми. Иначе малко на шарпей прилича.
СНощи имаше ли епизод, момичета?
Аз днес ще догледам предишния.

# 693
Светле, епизодът е днес...Сериалът се излъчва в понеделник.

# 694
Ооо, Благодаря ти, Савич! Аз съм се объркала, верно, че днес е понеделник.

Йозгю Кая също е доста млада - 23 г. Но игра с 41-годишния Керемджем и бяха хубава двойка. За наш Кадир обаче ми се види височка сякаш, едричка. Ще ми се някое игриво дяволито миньонче до него да видя.

# 695
  • Варна
Ами интересен фраг. Гедиз на какво се надява, че е толкова разочарован? Даже и да не се съберат Санджар и Наре, той как си мисли ,че може да има нещо с нея ( нищо ,че тука "тайно" си го пишем JoyJoyJoy, ама знаем , че няма как да го бъде) ?
Но физиономията му на разочарован е просто уникално добра игра на Ураз. Hands Clap

# 696
О, Нарето се връща на работа да им решава проблемите с новия , може би ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Остава и той да се влюби в нея - е , тогава Отело ще откачи напълно Joy
Да им е честит бебока на Халит и Берг .Дано е взел очите на таткото Grinning

# 697
Боби, той не си мисли нищо и не се надява...за мен физиономията му не е на разочарован...а на страдащ влюбен мъж, който знае, че любовта му е невъзможна/ние също го знаем...не си пишем тайно/

Светле, Йозгю не е висока за Кадир...168 е.

# 698
  • Яко в Матрицата...
Добър ви ден! Simple Smile

И аз мисля, че Гедиз страда от безответната си любов. Дори и да е имал надежди (макар силно да се съмнявам в това),  след последните събития едва ли са му останали такива. Нека си изстрада любовта , ще намери лек и ще остане в добри отношения и с двамата. И ако вземат, че му намерят нов любовен интерес, нека да е логичен. От героините в момента, нито една не виждам да му е тамам Joy, така че хубаво да си помислят сценаристките.

Нека да има малко хубави моменти между Наре и Санджар, стига са се карали, че ще изпочупят къщата Joy Наре го обича, каквото и да говори, така че това е очакваният развой на нещата. А на мен най-интересно ми е какви ще ги сътвори Санджар, когато се увери кое е истина и кое лъжа. Въпреки че все още гледам сериала с интерес, не забравям колко нелогични неща има в него. Дано да направят подобрение в тази насока.

И друго си мисля, защо аджаба Гедиз се държи така със сестра си? Според мен, той изпитва голямо разочарование. Човекът беше толкова сигурен в нея, че можеше и срещу Наре да тръгне, ако тя беше по-настоятелна, не само срещу Санджар. И в един момент какво вижда? Сестра му не само, че не е сладката и мила жена, с отворено сърце към всички, ами си има своите тайни, сляпа и заблудена е по отношение на Акън, на всичкото отгоре обвинява Наре в лъжа, в това, че е отнела любовта й и т.н. Не знам как бих постъпила на негово място...

ПП За новия герой - не го харесвам на външен вид, направо ми е като роден убиец, но наистина е готин тип в реала, много са сладки с жена му и децата. А какво куче имат Heart Eyes

# 699
  • На луната
Привет Coffee
Надявам се, че всички сте прекарали един чудесен уикенд.
Благодаря за инфото. Flowers Bouquet
Цитат
И друго си мисля, защо аджаба Гедиз се държи така със сестра си? Според мен, той изпитва голямо разочарование. Човекът беше толкова сигурен в нея, че можеше и срещу Наре да тръгне, ако тя беше по-настоятелна, не само срещу Санджар. И в един момент какво вижда? Сестра му не само, че не е сладката и мила жена, с отворено сърце към всички, ами си има своите тайни, сляпа и заблудена е по отношение на Акън, на всичкото отгоре обвинява Наре в лъжа, в това, че е отнела любовта й и т.н. Не знам как бих постъпила на негово място...
И аз това се чудя, и не намирам отговор. Добрият, всеопрощаващ, разбиращ Гедиз, да е толкова студен със сестра си.Thinking Определено с Наре и Санджар е доста по-мил и разбиращ.
Каквото и да е направила Мюге, и каквото и да е казала, то беше под афект, и много страдаше. Все пак не е живяла в лъжа 8 месеца, а 8 години, или девет бяха, не помня.
Аз знам, как бих постъпила на негово място. Щях да я прегръщам по-често и да й покажа, че я разбирам, и да й помогна да го преодолее. Но не съм във филм, и е по-лесно, защото нямам сценаристки да ми направляват действията и чувствата Simple Smile

Сега, като ни вкарват нов главен злодей, това дали е подсказка, че стария са го отстранили Thinking
Тази линия на мен ми допада, защото ще обедини садъчите, а много ги харесвам в тандем.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 15:42 от Alaska 80

# 700
  • Варна
Аз го разбирам като разочарование , защото вижда ,че си оправят отношенията. Може би някъде скрито е таял надежда, че няма да се разберат и че тогава би имал шанс ( макар че как ли би се изправил пред Санджо - не знам). И даже според мен до последно ще се надява и за това го чакат още много разочарования.

Васе аз за това  кавички му сложих на тайното : ))))

# 701
Рени, и аз мисля, че Гедиз още щом разбра, че тя е на Санджар...надеждата му свърши.

За сестра му съм на същото мнение като теб ...такава вяра имаше в нея/за него тя е най-близкият му човек...веднага сподели за Наре, а тя крие от него 8 години любовта си/...че не можеше, а тръгна и срещу Наре даже...ще й прости той...но трябва време за това.

# 702
  • Яко в Матрицата...
Аляска,  все пак тя е причината Акън да е винаги с един ход преди тях. Влязоха в затвора и ако не беше врътката на Санджар, щяха да излязат оттам някой друг път. Да, тя не го е осъзнавала, но това са фактите. Не мисля, че е за пренебрегване. Освен това, на кого първо каза, че е влюбен в Наре. На нея... А тя 9 години е пазила тайната си, но не каза на него, а на Наре, която реално погледнато не й е никаква. Не е толкова лесно да си всеопрощаващ и разбиращ, а и не бива.. тук съм съгласна с Гедиз. И както виждаме, Мюге следва съвета му - изживява собствената си мъка, без да се вълнува какво им е на другите.

Васе Hug, писали сме едновременно Grinning

# 703
Аз мисля, че Гедиз нарочно остави Мюге да изстрада болката си сама, нарочно беше груб с нея.
Той познава сестра си, вероятно има причини да го направи. Може би, ако е причастен с болката й, Мюге няма да се осъзнае напълно, ще потъне в самосъжаление. Може би така я подтиква да се бори сама със себе си.
Не знам. Ама и аз ги написах едни...

Гедиз няма никакви надежди относно Наре. При него положението е много, много тежко. Нито може да е с Наре, нито може да се откаже от любовта си. Толкова я обича, че да си признае пред Санджар. Но както му каза в оливерницата, дори Наре някога да го погледне с други очи, пак не би посегнал към нея, заради Санджар.
"Наре на Санджар е приятел на Гедиз."
Много ще страда и не го виждам скоро утешен от друга, хеле от наличните. Може би в трети сезон ще стане тази работа хахаха

Васе, много хубаво колажче Heart Eyes

Забравих да вметна, как някои се подиграват на Ураз, че бил комедиант и драма не му се отдавала. Ми да гледат хубаво, викам аз.

# 704
  • Яко в Матрицата...
Забравих да вметна, как някои се подиграват на Ураз, че бил комедиант и драма не му се отдавала. Ми да гледат хубаво, викам аз.
Това няма как да стане, защото сцените с Гедиз се минават с мишката Joy Но който има очи, ще види и ще преглътне фенските си пристрастия Hands V

Общи условия

Активация на акаунт