Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 45 125
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
На летището съм...и си мисля, че Санджо видя гърба на Акън в редичката за Барселона. Когато се обърна, този тъкмо минаваше гишето.
Знаейки, че бележката не е написана от Наре и не е взела парите...искането на Мюге за 100-те хиляди...разбирайки, че те не са заминали, защото не е могла да извади паспорти и виждайки Акън в последния момент...се е светнал за Мюге и Акън...и къде са отишли парите.

# 61
  • На луната
Изгледах серията и пак си промених мнението. Доста по-интересно беше. Май трябва да спра да гледам онлайн. Ретроспекциите бяха много приятни.
Бях се заблудила, че Наре знае за Акън и се надява, докато той я гони по пътищата полицията да го хване. Но тя това го научи доста след като го прати на екскурзия. Имам предвид това, че Санджар го натопи преди осем години.
Менекше е като хиена и само търси пробойни. Но подхода й е грешен. То не знам въобще някакъв подход би ли проработил при Санджар, ако не е от Наре. Е, поне Менекше го опипа, колкото можа. Yum
Халисето много късно си получава уроците. Добре й го каза Санджар, но колко го възприе, е друга работа. Тя също е пълна с противоречия. Чувството й за справедливост е по някакви нейни критерии и разбирания.
Разбрах и, къде го стискаше обувката Санджар заради това писмо, което не спря да повтаря цяла серия. Явно писмата, които са си разменяли, са нещо много важно за него. Нещо като „тяхното нещо“. Имам чувството, че ако беше целунала Гедиз, по-малко щеше да го заболи. Smile
Каврук каза, че любовта избягвала баланса и търсела противоположностите. Е, по-голям дисбаланс от любовта между Санджар и Наре не бях виждала, но то това е интересното. Дали в цялата тази невъзможност, ще се появи някакъв вариант за възможност да са заедно.
То е ясно, защо Гедиз се метна на Санджар, като някоя нинджа накрая. Да защити честта на сестра си. Обаче не разбрах, защо Санджар не отвръщаше. Само стискаше юмруци и си понасяше боя.
Беше грубо да предизвиква така Наре, обаче явно като не успя по друг начин, реши да е особено провокативен. И сякаш си чакаше шамара, като един истински хайван.
Отношенията между Мелек и Наре са ми любими. Тя се държи с дъщеря си като с равна, като с приятелка. И за мен това е най-правилният начин да възпитаваш децата си. Често ги подценяваме, но техните детектори са много силни. И може да са невинни, но усещат кой е искрен с тях. Точно затова и Мелек прие така бързо баща си, въпреки постоянните разправии, които имат с майка й.
Селските вечеринки, са ми свръхдосадни. Но явно в този сериал са решили да изредят всички възможни обичаи и ритуали. Нещо като час на класния. Smile
Радвам се, че Наре и Санджар стигнаха до споразумение, и то като разумни хора, без излишни крясъци и пазарлъци. Чудя се обаче къде ще работи Наре. Едва ли ще я прати на маслините.

# 62
Аляска, на онлайна се разбра, че Наре не знае за натопяването...явно си изпуснала този момент тогава. 
Аз обаче съм изпуснала някои моменти от последната сцена. Наре била по игрите...що не казала направо, че не е съгласна с условията преди време, а измислила 1001 плана.... Сега той що не й каза направо, че знае за бележката, че не е нейна, а измисли план как да я накара да издаде Мюге. Та съвсем не е по игрите Санджо.

# 63
  • На луната
Аляска, на онлайна се разбра, че Наре не знае за натопяването...явно си изпуснала този момент тогава.  
Аз обаче съм изпуснала някои моменти от последната сцена. Наре била по игрите...що не казала направо, че не е съгласна с условията преди време, а измислила 1001 плана.... Сега той що не й каза направо, че знае за бележката, че не е нейна, а измисли план как да я накара да издаде Мюге. Та съвсем не е по игрите Санджо.
Аз не само този момент изпуснах на онлайна Simple Smile и си ги нагласих нещата, както ми хареса Simple Smile
Иначе за бележката й каза направо, че е сигурен че не я е писала. Просто не беше сигурен кого прикрива, като лъже и затова я притисна. Иначе не мисля че е по игричките, даже е твърде първосигнален и импулсивен. Затова и умереният и уравновесен Гедиз изпъква толкова до него.
Забравих да добавя,  че и аз искам един най-добър приятел, като Гедиз Simple Smile Simple Smile

# 64
Не й каза направо.  Изчака тя да каже, че не е жена, която иска издръжка/ и той добре го знае, ама така му изнасяше тогава/ ...стиснаха си ръцете и  "Това беше грешка .... Тук е написано, че искаш издръжка. Не е зле". Усмихваше се, гледайки я... и едва след като тя каза - аз го написах...той - не си го писала ти. Е, това ако не е игра, здраве му кажи.

# 65
Червейчето на съмнението го яде постоянно Санджо. Я как не се показа веднага, а постоя и погледа изпитателно, да види кой какво ще прави и как ще се държи, чак после се появи като торнадо. Едва не ги отнесе завихрянето хахаха /сещам се тук за едни лафове на Емир Козджуолу/.

# 66
  • София
Красивото  цвете на Кадир 

През очите /очилата/ на прекрасното ни цвете Несли, светът е розов   

# 67
Малко настолгия + висш пилотаж Sunglasses

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 21:27 от Еванджелин

# 68
Oх, Евеее , прекрасни спомени от прекрасния сериал . А Емир е нашият любим злодей Stuck Out Tongue Winking Eye
Тук личи Бурак колко е претиснен , а Несли където я посадиш , там вирее Grinning

# 69
  • София
На външен вид Каврук е незабележим, но когато заговори направо те грабва с ума си. Много умни неща каза на Наре.  "Санджар -селското момче среща дъщерята на посланика."
Наре и Санджар дълги години са били повечето време разделени. Виждали са се по 12 дни в годината. Няма как за това време да се опознаят. В тях са останали  само хубавите моменти от детството и така без да осъзнават, те идеализират любимия си. Докато са далеч един от друг, те виждат само доброто в другия. Това, което основно ги свързва е Мелек.  Той не е излизал до този момент извън неговото село. Откъде може да знае, как да се държи. Няма как да се иска от Санджар да бъде с изискано държание.
Обикновено истинската любов се изразява в желанието на човека да постави своя любим на същото ниво, на което той сам се намира. Санджар точно това се опитва да направи. Да накара Наре да живее неговия живот, но той не си дава сметка, че тя е замесена от друго тесто. Няма как тя да свикне с този живот, по-скоро той трябва да се опитва да я следва.
Любовта изисква подвиг, смелост и решителност. Любовта е вечният стремеж на две души. Смисълът на живота се състои в това, да намериш онзи, който те обича, и когото ти да обичаш.

# 70
Добро утро!

Не ми се случва често рано сутрин  да вляза в темата, все се успивам, но днес бях малко по-ранобудна и го направих.
Замислих се от предходния пост на БлагаВест за Каврук и всичко, което казва за Санджар. Дай Боже всекиму такъв приятел като него. Всъщност той, мисля, единствен бе срещу брака на Санджар и непрекъснато му подклаждаше легендата за Наре и Санджар. Дали във времето назад той не е знаел нещо повече за Наре и за нейното спасяване от скока. Все още не ни е разкрито кой е спасил Наре. Санджар  при разказа си за Наре казваше, че той е отишъл при скалата в онази злочеста ноща, когато я изгони, за да я намери, но там нея я нямало.
Така е : "Любовта избягва баланса. Търси противоположността"
Любовта на Наре и Санджар е предимно с писма. Тя каза, че винаги е писала на Санджар само хубави неща, дори не му е споделила за смъртта на майка си, защото е искала само да го радва, да бъде щастлив.
Тя още тогава, като малка е усещала и виждала тяхната разлика и неговото битие и живот искала е да е щастлив, да му дава мечти. Не напразно Санджар изревнува не от Гедиз, а от това, че тя му пише. За него писмената им връзка е нещо съкровено и само тяхно и сега вижда, че е направено и с някой друг, в случая Гедиз. Който и да беше той пак така ревностно щеше да реагира, защото това е тяхната любов-писмата. Видяхме, че беше ги скрил, не ги беше унищожил, а ги беше скътал.Реши да ги унищожи, защото тяхното тайнство, писмата, вече не беше тайнство. Тук отново Каврук помогна и писмата се съхраниха. Незнайно обаче след преместените в сака и неприбрани в тайника къде ще се появат отново и кой ще ги види и прочете.
Всъщност и Санджар и Наре обичат онази своя младежка любов, доста илюзорна и обвита в мечти.
Реалността с червеното коланче ги извади от илюзията им.
Много им е трудно и почти невъзможно да я пренесат тази любов в реалността, защото са много различни.
И сблъсъкът помежду им го виждаме и донякъде разбираме. Но и двамата все още са влюбени в някаква имагинерна  любов, в някаква легенда, в нещо , което е хиперболизирано. Сега започват да се опознават, чрез Мелек и любовта, която са крили в наранените си сърца  прекрасно я показват на Мелек.

Пожелавам на всички щастлив да е денят ви!
До после.

# 71
  • между морето и небето
Добро утро и успешен ден!

Поздравления за хубавите постове. Аз по същия начин усещам любовта между ГГ.
Нямам време за писане, в подкрепа слагам мой цитат "възприемането ми на любовта между двамата ГГ е като една тийнеджърска любов, останала и застинала на онова ниво от преди ПБН, по скоро като очакване и представа за истинската и вечната, непреходна с времето и изпитанията". Та сега сме на етап изпитания, за да разберем дали ще се превърне любовта им в онази "вечната и непреходна с времето", дали легендата ще се осъществи.

# 72
Здравейте, девойки Hug

Аз мислех да не коментирам подробно тази серия, но като си мълча, още повече ми се вдига кръвното.
Много съм сърдита на Наре, ама много.
Добре, обичали се със Санджар, много се били обичали. Добре бе!
Къде отиде гордата жена Наре? Гордостта й стигна до шамара и хайвана ли? Как може да гледа с този поглед /разбирайте разнежените погледи/ човека, който й говори такива мерзки неща? Кусура бакма, ама не мога да го приема. Дори оставям назад стореното от него. Дали й вярва, хич не ме интересува. Щом я познава толкова добре, как ще каже на любимата си жена тези думи? Не, тук слагам голям минус и на Наре и на Ортилерките.
Наре много, ама много нарани Гедиз в тази серия. Единствения човек който я слуша, разбира, подкрепя.
Единствения, който й подаде ръка. Много съм й сърдита.

# 73
  • Яко в Матрицата...
Еве, разбирам те Heart, ама и нея я разбирам, защото и тя го разбира Санджо защо ги върши тия простотии, ама профилактично му лепна един шамар и хайван, да не си помисли, че всичко му е простено. А шамарът най-много са го заслужили драскачките Joy Гедиз - по-добре да го заболи сега, но да намери тази, която ще го обикне истински, защото няма такъв мъж Heart Eyes, просто няма... Само заради този образ им прощавам глупостите на драскачките Joy

# 74
Рени Heart Викаш, дума дупка не прави, ще го преглътне Наре. Ами добре, ще гледаме Санджар докъде ще спре, дали ще се ограничи с воайорството на джама. И Менекшето не отхвърли достатъчно решително, бая го поопипа и тя. Може да реши да върти две къщи Ефето.
Аз за Гедиз се сърдя, не защото е сляпа за любовта му. То ясно, че няма очи за друг, освен за Санджар. Но ако ще се крие в съседното село, защо беше това писмо? Ако той е най-близкия й приятел, защо тя не е за него такава? Не искам хич да страда Гедиз, наистина великолепен мъж. Но ако сега го влюбят в Дуда, или друга някоя му пратят, образа му ще олекне, заедно с всичко казано и направено досега. Но няма да се изненадам, предвид завоя със Санджар. Думи нямам!
Сигурно има жени, които са готови на всичко, за да са с любимия мъж. Търпят физически и психически тормоз. Онези приказки на Каврука за противоположностите хич не ме впечатлиха. Пас съм засега за голямата легенда.

Общи условия

Активация на акаунт